View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 157 of 199 FirstFirst ... 57107147153154155156157158159160161167 ... LastLast
Results 3,901 to 3,925 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Upravo pokazujes ono o cemu pisem. Nemas argumenata i pises Markove konake. Znaci ako se ne uclanimo u NATO odma će nasi politicar biti posteni i fini i neće biti korumpirani. Da li si to htio da nam preneses
    Kao da pisemo razlicitim jezicima. Ne, nasi politicari ce u oba slucaja biti i ostati korumpirani, ali je to mnogo opasnije kad za istim stolom imamo NATO sa kojim trgujemo. Mi prvo sami moramo ocistiti drzavu od toga, pa tek onda razmisljati o ulasku u NATO.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Ne zanimaju me ni namjesteni izbori u Crnoj Gori ni ova smijesna politicka scena. Daleko bilo da ne bih volio da doprinesem svojoj drzavi u svojoj struci, ali sve i da hocu to nije moguce, jer nijesam partijski podoban. Zbog toga, ja sigurno ne cekam da mi neko kreira idealne uslove, nego stvaram sebi uslove da ovu zemlju napustim. Hocu li uspjeti u tome, vidjecemo.
    Izvinite, vidjeh da na info imate 23 godine.. Inace i ne obracam paznju na nickove a kamoli na info, ali mi je bilo cudno da neko ko mi djeluje tek punoljetan pise fraze koje pricaju u CG vec 25 godina... Vjerovatno uticaj naracije tipican i za prenosenje mita o Kosovskom boju i slicno.. Po info Vi ste imali mogucnost 2 puta da glasate. To je velika mogucnost.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Izvinite, vidjeh da na info imate 23 godine.. Inace i ne obracam paznju na nickove a kamoli na info, ali mi je bilo cudno da neko ko mi djeluje tek punoljetan pise fraze koje pricaju u CG vec 25 godina... Vjerovatno uticaj naracije tipican i za prenosenje mita o Kosovskom boju i slicno.. Po info Vi ste imali mogucnost 2 puta da glasate. To je velika mogucnost.

Hvala Lepo
    Bez uvrede, ali mi Vi djelujete kao neko ko blage veze nema o tome kako funkcionise politicka scena u Crnoj Gori. Mada me to i ne cudi, jer izgleda ne zivite ovdje. Glasati u Crnoj Gori mogucnost?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Mi prvo sami moramo ocistiti drzavu od toga, pa tek onda razmisljati o ulasku u NATO.
    A čišćenje države podrazumjeva dovođenje nekih tvojih na vlast, a ako su ti oni koji su u 90% slučajeva protivnika ulaska u NATO onda bi sa našom "pravoslavnom braćom" Rusima
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    A čišćenje države podrazumjeva dovođenje nekih tvojih na vlast, a ako su ti oni koji su u 90% slučajeva protivnika ulaska u NATO onda bi sa našom "pravoslavnom braćom" Rusima
    Meni si ti postao presmijesan

OT: Tek ciscenjem drzave od korupcije i organizovanog kriminala i njenom demokratizacijom, moze se razmisljati o ulasku u NATO. U takvim uslovima, KOJA GOD opcija da pobijedi, neka nam je svima sa srecom.
    Last edited by ekrem_drndar; 01-07-15 at 09:05.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bez uvrede, ali mi Vi djelujete kao neko ko blage veze nema o tome kako funkcionise politicka scena u Crnoj Gori. Mada me to i ne cudi, jer izgleda ne zivite ovdje. Glasati u Crnoj Gori mogucnost?

Hvala Lepo
    Ne vrijedjate. Simpaticno mi je kako tako mlad i ne bas iskusan u zivotnim i politickim sistemima uopste, imate striktna ubjedjenja o bilo cemu.. jako samouvjereno.
    Nista nije kao sto izgleda, pa zato i pitah da li je ta otvorena info o Vasim godinama tacna.
    Mogli bi da se suzdrzite od drasticnih procjena i to neprostudiranih dovoljno o bilo cemu, dok ne obidjete bar jednom svijet (u kilometrazi pa biloo to i oko kuce - svog svijeta), jer to ima lose posledice po razvoj licnosti.. Kochi..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-07-15 at 09:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vrijedjate. Simpaticno mi je kako tako mlad i ne bas iskusan u zivotnim i politickim sistemima uopste, imate striktna ubjedjenja o bilo cemu.. jako samouvjereno.
    Nista nije kao sto izgleda, pa zato i pitah da li je ta otvorena info o Vasim godinama tacna.
    Mogli bi da se suzdrzite od drasticnih sudova o bilo cemu dok ne obidjete bar jednom svijet (u kilometrazi pa biloo to i oko kuce - svog svijeta), jer to ima lose posledice po razvoj licnosti.. Kochi..

Hvala Lepo
    Informacija o mojim godinama je tacna, ovo je vec treci put da to pitate Svijeta sam obisao sasvim dovoljno za svoje godine, i to su uglavnom bile Zapadne zemlje, zanimljivije su mi za posjetiti

Nikoga ne osudjujem, postujem svaki stav, samo polemisemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da bi se polemisalo treba imati neke argumente a ne "pricam ti pricu" sta bi bilo kad bi bilo. Na primjer moja baba je trebala biti miss svijeta ali pokavenjaci sredili i izabrali nekog drugog.......

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Informacija o mojim godinama je tacna, ovo je vec treci put da to pitate Svijeta sam obisao sasvim dovoljno za svoje godine, i to su uglavnom bile Zapadne zemlje, zanimljivije su mi za posjetiti

Nikoga ne osudjujem, postujem svaki stav, samo polemisemo.
    kad ne obracam paznju na nickove vec samo sto je napisano i na koji nacin.
    Objasnila sam zasto sam pitala.. Citam od Vas nesto sto ovi stariji ponavljaju kao mantru decenijama, a nacin mi je licio na jako mladu osobu..
    Sve ce to doci na svoje, samo malo razmisliti cemu je vodila takva prica 25 godina ove starije u CG, i sta im je rezultat te "mantre" - "cekajuci idealne uslove".. Ovo iz najboljih namjera.
    Svako dobro.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Informacija o mojim godinama je tacna, ovo je vec treci put da to pitate
    Zašto te Maja pita za godine tri puta i dalje ne može da vjeruje da si stariji od 14 je na tebi da se zamisliš
    Meni si ti postao presmijesan

OT: Tek ciscenjem drzave od korupcije i organizovanog kriminala i njenom demokratizacijom, moze se razmisljati o ulasku u NATO. U takvim uslovima, KOJA GOD opcija da pobijedi, neka nam je svima sa srecom.
    Ti si "zabavan" kao da si juče rođen, i imaš toliku količinu argumenata

Ko će to da rešava korupciju u ovoj državi i odradi njenu "demokratizaciju" da bi mogli da se opustimo kao... recimo Danci ? DPS !!!!!!!!!!!!!
    Vlast treba da riješi pitanje korupcije u državi, a nama je na vlasti DPS. Reći da će DPS riješiti pitanje korupcije je kao reći da bi gladan vuk bio dobar ovčar

Kad bi i DPS stavio tačku na korupciju (što se graniči sa nemogućim) ko bi došao na vlast ? Liše Pozitivne nemamo građansku opciju koja je za zapadne vrijednosti, zapravo liše Pozitivne nemamo nikakvu građansku opciju.
    Tako da su alternativa samo oni koji ovlaže na pomen Putinovog imena
    Last edited by Rakun; 01-07-15 at 09:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad ne obracam paznju na nickove vec samo sto je napisano i na koji nacin.
    Objasnila sam zasto sam pitala.. Citam od Vas nesto sto ovi stariji ponavljaju kao mantru decenijama, a nacin mi je licio na jako mladu osobu..
    Sve ce to doci na svoje, samo malo razmisliti cemu je vodila takva prica 25 godina ove starije u CG, i sta im je rezultat te "mantre" - "cekajuci idealne uslove.. Ovo iz najboljih namjera.
    Svako dobro.
    Hvala Lepo
    Nisam siguran na koju "mantru" konkretno mislite Namjestene izbore? Ili nesto drugo? Tako sam i razumio, da imate najbolju namjeru. Hvala, i Vama takodje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto te Maja pita za godine tri puta i dalje ne može da vjeruje da si stariji od 14 je na tebi da se zamisliš

Ti si "zabavan" kao da si juče rođen, i imaš toliku količinu argumenata

Ko će to da rešava korupciju u ovoj državi i odradi njenu "demokratizaciju" da bi mogli da se opustimo kao recimo Danci ? DPS !!!!!!!!!!!!!
    Vlast treba da riješi pitanje korupcije u državi, a nama je na vlasti DPS. Reći da će DPS riješiti pitanje korupcije je kao reći da bi gladan vuk bio dobar ovčar
    Hvala sto mi pojasnjavas tudje rijeci

Ko veli da DPS treba da rijesi pitanje korupcije, sto ti je jadan, sto se gubis?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Hvala sto mi pojasnjavas tudje rijeci

Ko veli da DPS treba da rijesi pitanje korupcije, sto ti je jadan, sto se gubis?
    Ne, vlast ne služi ne riješava pitanje korupcije. TI LIČNO ĆEŠ DA TO RIJEŠIŠ PA TEK ONDA DA VIDIMO ZA NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vlast ne služi ne riješava pitanje korupcije. TI LIČNO ĆEŠ DA TO RIJEŠIŠ
    Hahahahha nasmija me sad Kako moze vlast ogrezla u korupciji i organizovanom kriminalu da rjesava pitanje korupcije? Kako mogu dva goriva u jedno auto?

Izgleda da si propustio da sam ranije pominjao da treba prvo srusiti vlast, ali nikako sa ovom opozicijom koja je pokazala sve osim odgovornost prema narodu. Bas tako, ja cu da je rusim. Zajedno sa ostalim slobodnim ljudima kojima je dosta ovoga. Ili cu samo da se sklonim.
    Last edited by ekrem_drndar; 01-07-15 at 09:34.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Hahahahha nasmija me sad Kako moze vlast ogrezla u korupciji i organizovanom kriminalu da rjesava pitanje korupcije? Kako mogu dva goriva u jedno auto?
    TaČNO !!!!!!
    To je izuzetno smiješno, I TO SU TVOJE RIJEČI
    Tek ciscenjem drzave od korupcije i organizovanog kriminala i njenom demokratizacijom, moze se razmisljati o ulasku u NATO.
    "Argument" nastao od nemanja argumenta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

TaČNO !!!!!!
    To je izuzetno smiješno, I TO SU TVOJE RIJEČI
    Druze, pravis gresku u koracima, ja govorim da prvo treba srusiti vlast, i da je tek onda moguce ciscenje drzave od kriminala i korupcije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Izgleda da si propustio da sam ranije pominjao da treba prvo srusiti vlast, ali nikako sa ovom opozicijom koja je pokazala sve osim odgovornost prema narodu. ...
    Ne valja vlast, ne valja opozicija, a treba nesto izgraditi..... prica ti lici onome koji se nadao da će dobiti na lutriju, a cak ni lutriju nije kupio. Sve će se samo napraviti i onda ćemo se nedje uclaniti a dok se ne izgradi ne u NATO ne u djaolju strukturu.... Najbolje da uvezemo pola meleona Svedjana da nam to sve srede, samo ni oni ne valjaju jer sa NATO saradjuju Zbilja sa ovikvim argumentima koje prezentiras je tesko polemisati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne valja vlast, ne valja opozicija, a treba nesto izgraditi..... prica ti lici onome koji se nadao da će dobiti na lutriju, a cak ni lutriju nije kupio. Sve će se samo napraviti i onda ćemo se nedje uclaniti a dok se ne izgradi ne u NATO ne u djaolju strukturu.... Najbolje da uvezemo pola meleona Svedjana da nam to sve srede, samo ni oni ne valjaju jer sa NATO saradjuju Zbilja sa ovikvim argumentima koje prezentiras je tesko polemisati
    Zbilja, u prilog tome govori i sve manje povjerenje u opoziciju i sve veci broj apstinenata na izborima Misli o tome

Naravno da nije jednostavno srusiti sistem u kom su vlast i opozicija dvije strane iste medalje, ali je jedini ispravan nacin. A odgovor mora da stigne od naroda. Ovog puta ne za Milosevica i Kosovo kao '89, nego za spas nas i generacija koje dolaze.
    Last edited by ekrem_drndar; 01-07-15 at 10:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zbilja, u prilog tome govori i sve manje povjerenje u opoziciju i sve veci broj apstinenata na izborima Misli o tome

.
    Ti koji svijet obidje pricas o apstinentima u Crnoj Gori dje glasa minimum 70% ljudi Organizuj taj narod koji nije ni vlast ni opozicija dako nam svane

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Litajući par strana unazad viđeh...Čudo se nije javio do sad neki analitičar mapa da kaže da Grenland obojen bijelom bojom a u legendi nema bijele boje i da je grenland takođe zemlja iako je 90% pokriveno ledom, tamo ima ljudi stoga su ga nenamjenro izostavili sa analize a vjerujem da bi napisali da je tamo najmanji rizik od terorističkih napada
    Kakvi, ako je od 10 ljudi 1 terorista (Grenland) to je onda narandžasta. Lel.

Evo da se okanem bezbjedonosnog aspekta, a osvrnem se na politički, ulaska u nato.
    Dakle, uđemo u nato, momentalno eliminišemo spoljno bezbjedonosne izazove i ugasimo nade za bilo kakve "velike" projekte.
    Okrenemo se unutrašnjim pitanjima i samo unutrašnjim. Realno, ostavljamo vladajuću partiju bez njihove ključne karte - podjela i napada na samu državu spolja.
    E sad, posmatrajući kako se jedan čeetnički predstavnik/radikal (iz komšiluka) transformisao u pravo demokratsko jagnje, moguće da će i ovi naši iz vlasti krenuti istim putem.
    Jer pritisak će biti na njima, da li će da se prilagode ili će sa padnu.
    Last edited by Zedd; 01-07-15 at 10:31.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti koji svijet obidje pricas o apstinentima u Crnoj Gori dje glasa minimum 70% ljudi Organizuj taj narod koji nije ni vlast ni opozicija dako nam svane
    Znao bi koliko je razocaranih kad bi malo vise razgovarao sa ljudima, ja sam imao priliku to da radim neposredno prije izbora, pa mogu i da uporedim. Mada, tacno je da dobar dio ljudi odje brzo zaboravlja prevaru, pa to dodatno otezava stvari. Vjeruj mi, sve vise ljudi i vlast i opoziciju dozivljava kao obicne pljackase koji gledaju iskljucivo svoj interes i kako da sacuvaju fotelje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ti sa ljudima razgovaras samo neposredno pred izbore????

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ekrem u čiji su jugend priznaj. Lel.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti sa ljudima razgovaras samo neposredno pred izbore????
    Ne banalizuj da te zamolim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ekrem u čiji su jugend priznaj. Lel.
    Radio sam neka istrazivanja, nijesam clan nijedne partije

Page 157 of 199 FirstFirst ... 57107147153154155156157158159160161167 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)