A bili su nerazdvojni, priča se. Dobra ova današnja prijateljstva.
A bili su nerazdvojni, priča se. Dobra ova današnja prijateljstva.
Bolje sto su se pobili medjusobno no da su na mene dje naleceli, pa bih morao odrobijat do kraja zivota zbog dva debila.
Tuga kad su ovakve stvari u pitanju pa ko god da su i sta su...Ne znam eto bar da policija bude jos vise represivnija prema slicnim sto se setkaju naoruzani po gradu da ih istresaju iz gaca cim iz kuce izadju i svuda dje god da se zapute..
Malo sjutra će policija što učinjet, poslaće specijalne kerine po CG da legitimišu i ispituju umjetnike, književnike, profesore i radnike na građevini a njima će standardno mahat i vikat ĐE SI PRIJATELJU IMAAA LI ŠTOO...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Nema tu ni policije,ni suda, ni države. Svi ovi gilipteri đe god mrdnu nose oružje sa sobom. Svi znaju da su opasnost po sebe i okolinu i bar ih zbog tog nošenja oružja mogu sklanjati sa ulice maksimalnom propisanom kaznom. Osudi par njih na 3 godine pa da vidimo hoće li ostali lagodno sa pištoljima na piće. No su ovakvi najveći razvojni potencijal Crne Gore. Kriminal je naša perspektiva
Nije u redu tako pričat za te likove, to su velike patriote, kada CG osvoji medalju u nekom nebitnom sportu koji niko ne prati, oni izađu sa svojim kolima da trube i mašu zastavama, viču EVIVA MONTENEGRO itd... Oni su naša budućnost, a ne ovi što su protiv NATOa i države, to treba poćerat odavde...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Jesi li ugrabio da poentiraš za srpstvo? Samo, pucaš na svoj koš. Koliko mi je poznato, ova ekipa je iz tvog "ostrogami" kružoka. A i ne vidim da su ovakvi specifikum CG. Puna ih je i Srbija. A i ovi najveći u CG zna se ko su i što su. No su i oni po tom pitanju sa sviješću uzdignutiji od tebe, pa shvataju da su te podjele koske koje se bace sirotinji.I materijalnij i duhovnoj.
Da, pričamo o kriminalu i kriminalcima a ti to poveza sa crnogorskim zastavama i patriotizmom? Kakve to veze ima sa ovim slučajem?
Nikakve, e ti je ova zagorička bratija orjentisana kao i ti. Pa da se poslužim tvojom kvarnom logikom, možda i jeste Srbija kriva,šta misliš?
A i oni Šarići isto veliki Srbi, pa i tata svih kriminalaca Brano isto veliki Srbin. Slučajnos',ne bi rek'o![]()
Last edited by Superhik; 01-07-15 at 03:40.
http://www.vijesti.me/vijesti/cokovi...okainom-840662
Osim njega uhapšen je i Podgoričanin Veselin Pavličić zvani Paro. (63).
Njemu se i Vuksanu Cemoviću sudilo za šverc više desetina kilograma kokaina iz Venecuele u Crnu Goru i Srbiju.
On je u pravosnažno oslobođen optužbe.
Pa samo nasa drzava moze da oslobodi zbog nedostatka dokaza covjeka koji pola svijeta snadbijeva kokainom
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
iskreno, sve vise i vise vjerujem da su stvarno nesposobni. naravno najlakse je par ljudi u startu novcano podmazat, vjeruj mi to kad stigne do suda je vec zavrseno.
f6
Brano Micunovic Srbin? :lolblue:
Jbt, isprzise vas te podjele i prica o istim![]()
Kao i Dritanga, Rifat i Azra![]()
Pazi stvarno. A ja mislimo Srbenda. Znači ipak ima nešto u pričama da je ljudina ;-)
Sent from my D5503 using Tapatalk
Ne znam je li vec bilo
http://www.cdm.me/politika/vlada-pri...nala-teroriste
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks