Eto i ja dolijah
Uzese mi je u petak kod carskog sela,sakrili se iza dzipa sa B clasom i nisam ih vidio.A bilo je 06:00 ujtro i onda nemah koga zvat,al dbr uzeo sam je sjutra dan jedino ce mi ta kazna ostat
Opet mi se granicar sprdao sa americkom saobracajnom.
TAKUMI
Imam.
TAKUMI
i mog strica (iz SAD-a) su maltretirali prošlog ljeta jer su NEPISMENI, on uzeo auto (na američke tablice) od brata i ovaj jedan ga pita zašto se auto ne vodi na tebe, imaš li punomoćje... aaaaaahahahahahah
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Kad regas auto SOS ti salje ovo, dvije saobracajne i ovaj sticker za tablice.
Ovaj kaze kakva je to smijesna zemlja koja izdaje ovakvu sprdnju, znas li ti kakve su nase saobracajne...?
A onda ja od A do Š, including to da bi predstavnik US ambasade u PG bio masu srecan kad bi te cuo. Kladim se da bi istog dana tvoj sef dobio naredjenje da te posalje kuci.j
Znas onu scenu kad izbijes psa? Ista, kunemtise.
TAKUMI
Roofl xN Bow bow
E odavno se nisam ovako slatko presmija, "kad izbijes psa" hahahahaha... aooo rofl, Respect!
Btw, oprezno s ovim poredjenjima
, ja ih razumijem 100/100, sjajna su, ali ovi politichki korektni i iz kakvog drustva za zastitu zivotinja, nisam siguran da ce ti ovo uzet pozitivno, ka' ja
![]()
><
Drustvo za zastitu zivotinja? Postoji li drustvo za zastitu ljudi?
TAKUMI
Ljudi mogu sami da se zaštite
Zasto onda ljudi drze psa da im cuva kucu?
TAKUMI
Od ostalih pasa.
Nema. Za razliku od ljudi, lupezi su odlicno zasticeni. Kad ga uhvatis ne smijes mu nista.
Vezano za temu - prije ~2h ispred hotela City Golf pgff151 izlazi sa parkinga ne gledajuci u lijevu traku, udara renola i izgura ga na zeleni pojas izmedju traka, golf pun gas i ode aahahahahaa qq lele i cik pik ne vazi se
U zadnje vrijeme naletim sve na neke "rodjake" sa kojima nemam nista zajednicko sem prezime, pa kad vide na vozacku, samo mi kazu da vozim. Srecom![]()
Renol je ostao nakon kontakta pola na zelenom pojasu a pola na putu. Kad se vratih nakon ~5 min (ni toliko) - ne bjese renola na istom mjestu (vratih se da renolu kazem tablice; nadajuci se da ce biti prisutni renol i policija)...
Cim sam krenuo iz Bara, odma poslije pumpe kod onog hotela stoji lija iza zidica i gadje radarom kroz resetku ograde... A auto parkirao skroz iza, ne moze se vidjet'... Odusevio me
A u povratku iz PG, zaustavljaju na sred zabolaznice kod Golubovaca.. ali ono u nasem stilu.. Zaustavlja na sred brze trake (neke djevojke isle na more) i tu ostaje zaustavljeno auto. Bezbjednost na nivou. Inace jedan pise kaznu, drugi stoji iza auta i 'gadje' sledecu zrtvu, da je poredja u istu tu traku... E toga nidje ne vidjeh u svijet', moram priznat'.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks