Masu para. Plus i do zagreba ima troskova dosta. Mislim da se sa presijedanjem u Brisel moze Rajanom jeftinije proci.
Masu para. Plus i do zagreba ima troskova dosta. Mislim da se sa presijedanjem u Brisel moze Rajanom jeftinije proci.
Last edited by Gandalf_White; 27-06-15 at 16:28.
One Ring to Rule them all...
Ne znam je li neko ovo vec pitao, pa izvinite ako ponavljam pitanje. Ako wizz air-u doplatim za ovaj kofer, 56x45x25, mogu li onda besplatno da unesem i ovaj ruksak sto ide ispod sjedista?
Mozes
Izvini sto cu te razocarati, ali ne mozes. Mozes ili besplatno ruksak ili da doplatis za cabin bag. Ne dozvoljavaju oboje.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
kad doplatis mozes rucni prtljag i kabinsko. Mislio sam da si to pitala
Ja bih da doplatim za kabinsko i da unesem prtljag sto ide ispod sjedista, tj ruksak? A za njega pise da je besplatan, pa pitam moze li oboje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
taj ruksak ti je free a za ovo doplacujes :
Each passenger is permitted to carry:
- One piece of cabin baggage
- Up to 6 pieces of checked-in baggage not exceeding 32 kilograms each
- Duty free purchases at the airport post security screening
- Important: Your baggage will be screened at the airport!
Pa to sam i misliladoplatim za kabinsko a ruksak unesem free
a koliko shvatih @Viscount rece da ne mogu oboje
Ne mozes oboje. Kad doplacujes onda samo mozes taj veci. Samo ryanair moze takva kombinacija. Sa wizzom ne.
f6
A ne znam sto im znaci makar torbu svoju sa dokumentima da unesem i sa parama i stavim ispod sjedista
Njihova politika. Vjeruj mi raspitao sam se treba da idem sa curim sad u avgust. Znaci doplata za veci -mozes samo njega. Ako bi doplatila za kofer ogromni onda mozes da unesrs torbu zensku sa tobom ( za ispod sjedista)
U svakom slucaju javi? Kad putujes?
f6
Znaci ako doplatim za ovaj 56x45x25 ne mogu da unesem ruksak, a ako doplatim za za prtljag onda mogu da unesem, bas nidje veze. 9og ako sve bude kako treba, ali cu se svakako raspitat jos prije puta za prtljag. Hvala svima na odg.
Zato jer je doplata za vecu dimenziju 10e koliko vec a za kofer 50e.mada sto ti rece nidje veze... U svakom slucaju javi
f6
Piše i na sajtu.
Passengers carrying more than one piece of cabin baggage will not be allowed to proceed through security and will be required to go back to the check in desk, repack or dispose of the additional pieces of hand luggage.
Letio sam par puta WizzAirom, samo jedan komad ručnog prtljaga dozvoljavaju da se unese. RyanAir je neuporedivo korektniji od ovih.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Mislila sam na zensku torbu koja nije velika. Jer ne znam tokom putovanja i svega kako dokumenta, pare, telefon, slusalice i jos par stvari koje nosim u torbu da stavim u kofer koji ide iznad sjedista. Jedino da uzmem onu malu musku torbicu.
Vjerovatno je ovo pitano 1000 puta, ali što ću. Preko kojeg sajta tražite najjeftinije avionske karte. I konkretno me intresuje let Beč-Lisabon u septembru ( dajte sajt pa ću nać već sam ) . Hvala.
imas skyscanner i kayak.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks