Iskusno....
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Kad se pretice u krivini, sad prije obzovice iz Budve![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ovo su nenormalni ljudi.ova preticanja,ovo je ludilo,ubice na putu....
Fabia jeli ovo onaj sa Punto sto te pretekao na istoj relaciji prije 20-30 dana?
Ovoga se svi mi nagledamo na redovnoj osnovi... neki se vjerovatno i bave time od nas...
Meni je odje zao onoga s druge bande... ni kriv ni duzan da izgubi glavu zbog budale...
Ja znam, da me neko ovako udari, ako bi preteko bi ga odrobijao sigurno... ne bi vise nikad preteko nako li u kolica
E gledaj junca dje je krenuo da pretice. Na sred pune u nepreglednu krivinu. Znaci nema sanse da moze da vidi ima li koga. Ljudi zbog ovakvoh stvari treba da se ide po ogranicenju, ili kad se vidi kolona put bd da se uspori. Ne radi policije
f6
Dizalicu iz gepeka ili kljuc od tockova ili pp aparat pa juncu utuviti u glavu da se ne pretice u nepregledne krivine. A onda ga poslati na paraglajding bez opreme.....
Pu bem ti budalu. Nije problem sto je sebe nagrdio i svoje auto ali je unistio tudje auto i putnike.
Vidi gdje je krenuo da pretice ZDŽIPOM.
Last edited by .:.; 27-06-15 at 11:30.
osim sto mu treba lobanju otvorit, zna li se sta ga zakonski sleduje?
Tesko djelo protiv bezbjednosti javnog saobracaja- srecom lakse tjelesne ili neku tesku. Ako nije osudjivan prije uslovna, ako se ne pridruze mozda i kazna novcana.
f6
Spustio se brav na primorje pa slajfuje pod rucnom po centru Bara...
(kamerice jos nema pa nema ni snimka)
NK*CA302
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja se cudim sto nema niko da iskomentarise ovog ML- a na Crash topic, kad vidjeh da je odje tema...
Prolazim danas I bjehu ga sklonili u desnu stranu, razvaljen. Ovaj mrco sto je isao od Ct ka Bd se skrajnuo u desno maksimalno ali ne pomaze od ovakvog degenerika...
Ne vjerujem dje je kreten krenuo da pretice, krivina, stroga puna linija, lijevo stijena desno provalija.
To mi ne lici na nista sem na poremecenu osobu, ili kocka, ide na srecu jer iza krivine ne moze da vidi, pa ako prodje prodje...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A proslo mu je prve 20 puta pa je mislio proce i 21...
Blackjack.
Do Not Disturb.
Juce sam isao nesto do NK, kakvih debila ima to je smijesno, vozih po ogranicenju ili +10km/h, kamion mi se prvo nabio u branik I tako vozi neko vrijeme dok je bilo nepregledno za preticati pa me pretece i legao svira li svira, ne prodje malo posle toga neki sa autom, ista stvar...rekoh daleko bilo ne moze covjek ni normalno da vozi.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks