M.S. macka - eto ti odgovor na MotoGP topic.
M.S. macka - eto ti odgovor na MotoGP topic.
Ni u jednom trenutku nijesam rekao da nije.
Sve je trenutno u F1 na vrhunskom nivou, osim u zanimljivosti samoh trka i neizvjesnosti.
Tu su na samom dnu, sto se svih sportova tice. Znas ti to, znam i ja i milioni ljudi sirom svijeta koji i dalje prate ovo takmicenje.
Gotovo treba da se desi cudo pa da Hamilton ne pobojedi. Kad dodje do tog malog cuda, pobijedi Rozberg (gle "cuda", i jedan i drugi voze u isti tim).
motoGP je svjetlosnu godinu ispred F1 po zanimljivosti, neizvjestnosti pa i posjeti. Bio sam prije par vikenda na jednu trku, i vjeruj mi da smo imali problem da se smjestimo na neku od livada oko staze. Iglica nije imala gdje da stane na iole bolja mjesta za gledanje.
Tesko da se savremena F1 moze time pohvaliti.
Pripremaju se onoliko koliko im je potrebno, i jedni i drugi. Ne vidim svrhu ovog "poentiranja"...
Rekao si "da bi se mogli spremit",sto znaci da sad nisu spremni.
Ali u sustini nije ni bitno-da ne smaramo sad sa ovom temom.
Mislim da i Merk i Ferrari,imaju rezervu snage u motorima. Merk u kvalifikacijama i to u Q1 i Q2, vozi na mapi koja je najbolja za pouzdanost motora,dokle u Q3,malo "nasvira" motor,dovoljno da uzmu pol. Na trci ponovo "normalna" mapa.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Sorry za off (ko su bolji vozaci) topic, izgleda da su Raikonenu odbrojani dani u Ferariju
Report: Ferrari F1 team making moves to sign Bottas
Ferrari has launched a bid to secure the services of Valtteri Bottas, according to Germany's Bild newspaper.
Amid heightening speculation about Kimi Raikkonen's future at the Italian team, the report said Ferrari has made "an offer" not only to Finn Bottas, but also his current team Williams.
That is because the British team has a firm contractual "option" on Bottas' services for 2016, and is determined to keep the highly rated 25-year-old.
"It would be a pity if he leaves the team," said Williams' experienced technical boss Pat Symonds. "I know he feels very comfortable here, and he is an important part of the team."
Bild claims that Ferrari is offering to pay Williams 4 million euros ($4.48M) to release the young Finn, "but deputy boss Claire Williams is demanding much more."
The report believes Williams' counter-offer could be as much as EUR 15 million ($16.78M), which has been initially rejected by Ferrari's Maurizio Arrivabene.
But Bild said that if Bottas ultimately does go to Ferrari, the main contender to fill his place at Williams would be the team's driver of 2010, Nico Hulkenberg.
The report said Hulkenberg is not in the running at Ferrari because the Italian team would not want to pair Sebastian Vettel with a second German driver.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Neke od fotki, Lotus ga je baš uzeo na zub
#ArrivabeneIsEverywhere
![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Још је глупље кад само напишеш да је нешто глупо а сам немаш ништа паметније рећи.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Pa ovaj zadnji pasus. Znaci zaboravi.
TAKUMI
Spustiste malo F1 ka da ga moze svako vozit, to su dvije najjace klase, MotoGp ti treba malo vise muda i agilnost da ga mozes vozit dok u F1 imas neke druge stvari poznate su odje svima. Opet ne mozes gledat a kako bi Rossi vozio ovo, a kako bi lupam sad Hamilton vozio ono.
A sto se tice bezbjednosti, MotoGp je mnogo slabiji na tom polju ne zato sto se ne trude nego jednostavno jbg voze motor.
Kako god pogledas svako bira ono sto mu se svidja, ali opet sve su to top vozaci u top klasama.
Sent from Nokia 3310![]()
Ради се о томе да је тај Rossi возио тај ф1 ауто и поставио благо речено респектабилно вријеме, а ф1 возач је пробао само да вози Motogp мотор и ту се та екскурзија завршила.
Мотор не може свако возити на том нивоу, нећу рећи да ће сви возити ф1 али оће више људи, макар на просјечном нивоу.
@ Fabia , држи се ф1 , а почни гледат Motogp па онда млати овуда нешто, прије тога је бзв коментарисали
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Sve je to zbog razlike 4 tocka, 2 tocka jednostavno nacin upravljanja F1 je laksi nego MotoGp, nemojte samo skocit kako oni u F1 imaju volan i sva podesavanja na njemu, zanemarite to sad pogledajte samo nacin upravljanja.
Ova tema se mnogo put raspravljala odje... isto kao i tema ko je najbolji ikad...
E sad, posle mnogo ispisanih stranica SVI ste shvatili da je ON najveci, i ta se tema vise ne potencira. Zakljucano.
Tako ce bit i za ovo, samo da prodje jos malo vremena.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Alonso danas 104 kruga na testiranju.
veli da je presrecan tim dostignucem!
mozda konacno pocnu da zavrsavaju trke...
Mercedes je vozio 6000 km sa jednim motorom i nisu se hvalili.
TAKUMI
Od njih se to ocekuje zato i nisu
Od ovih se ocekuje da sute i da rade.
TAKUMI
To bi tako trebalo, samo sto uvjek ide obrnuto.
Lik je prs'o. Onaj udes u Spaniji ga je sjeb'o.“Od Singapura bi trebalo biti bolje za nas. Želimo doći do bodova i približiti se pobjedničkom postolju do kraja sezone. Iduće godine želimo se boriti za naslov. Vjerojatno je to malo preoptimističan cilj, ali moramo sanjati velike snove.”
Još je jednom ponovio da ne žali zbog odlaska iz Ferrarija:
“Ako želite pobijediti Mercedese i osvojiti naslov – morate učiniti nešto drukčije. Osjetio sam da je McLaren Honda ekipa koja vidi stvari na drugi način i da je to moja najbolja prilika. Trebat će vremena, ali mi smo ti koji mogu zaustaviti Mercedes,” inzistira Alonso.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks