Juce idem od City Hotela gore u pravcu zeljeznicke i na predzadnju raskrsnicu (onu dje se lijevo skrece ga gintasu) mi neka zena prelazi pjesacki ispred mene (na crveno) a meni bilo zeleno na semafor. Nije mi nista zasmetala nisam morao da kocim i samo sam nastavio da vozim gore. Kad iskacu ovi iz astre ustekali se gore iznad tv centra djecevic u ladovinu i zaustavlja me policajac. Kaze dokumenta, je li sve ispravno? Reko sve je ok, dajem dokumenta..
Kaze mi ne dodaje se gas kad se ide na raskrsnicu (nesto tako nisam ga razumio). Ja mislio prica mi to zbog pjesaka i rekoh pjesaku je bilo crveno. Kaze on pusti ti pjesake kad semafor pocne da trepce zeleno onda se koci a ne dodaje se gas. A meni bilo potpuno zeleno svetlo na semafor kad sam prosao i ja mu to rekoh. On kao podrugljivo, jesi siguran? Rekoh siguran 100%, i kaze ajde vozi.
Dobro je dok nas ubjedjuju da smo prosli na trepcuce zeleno, jos malo pa ce pocet da ubjedjuju i pisu kazne da si prosao na crveno kad prodjes regularno na raskrsnicu.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Bookmarks