Sastav da ali cistoca ne mere bit ista... Edit: sad vidjeh killer detalj na dvicu, usisna pecurka![]()
Last edited by kEDOWN; 23-06-15 at 13:10.
I eto mene opet do PG i nazad... U moru degenerika ozdvojio bi 2 komada kao dobre kandidate za kakvo takmicenje istih...
(nazalost, kamerice jos nema pa samo mogu da ispricam u kratkim crtama)
1. Semafor kod Okova (na stari)... Priblizavam se lagano samforu gdje vec neko vrijeme stoji crveno svijetlo i ispred mene i motora koji vec stoji i ceka na semaforu je prostor gdje se kandidat #1 ubacuje u milimater. Iskusan vozac, nema sta. Ja ne sviram ali zato on svira. Kome? Motoru ispred. Motordzija ga kulira ili ne cuje a on nabija has i svira jos zustrije. Motor sa pomjera u desno (sve se ovo desava u lijevoj traci) a on preko crvenog nastavlja pored motora kaceci i trotoar a onda naglo skrece desno, naravno bez zmigavca ili okreta glave. Cijelo vrijeme crveno svijetlo se nije mjenjalo... Ne vidjeh tablice, znam da su bile PG.
Kandidat #2 je vec bio na putu nazad za Bar. Tablica BR*BK728. Bijeli Fiat Punto (nisam ni siguran, rekao bih da je taj iako me cudi zbog sledecih detalja) u kome vozi 'brizni' tata a na zadnjem sjedistu na nogama stoji ponosni sin koji bodri tatu kako se fura na Sumahera. Na oganicenju 100km/h (prije prvog tunela u sozini), ja sam isao nekih 120km/h dok je on isao bar 20km/h brze od mene i tako odmicao po malo. Kada se ogranicenje spustilo na 80km/h, ja sam ga spustio na 90-ish km/h dok je on nastavio makar istom brzinom. Samo sam mogao da vidim kako je prestizao svako auto ispred njega, i na punoj a mogao sam da vidim i obrise djecakove glave kako ide lijevo/desno. Ubrzo mi se izgubio iz vidika jer je razlika u brzini postala isuvise velika.
--------------------------
Do Not Disturb.
ovaj prvi je 100% imao neki stomačni virus
nothing comes from violence and nothing ever could
Cekam na semafore kod gintasa, desna traka, 40-45 cm od trotoara. Iznenada se pojavio biciklista i linija od kvake do retrovizora.
Srecom imao je gumice pa je samo ostavio gumu/plastiku.
Znate li sto je dobio za to?
TAKUMI
Pitanje je bilo 'Sto je dobio' a ne 'sto je dobro'
Sacekaj da jos neko pita... bice neizvjesnije...
Do Not Disturb.
Nisam odavno vidio degenerika ka danas kad sam iša za PG. Mazdica neka bijela... U manje od minut je 4x preticao u krivine koje su skoro potpuno nepregledne, pogotovo ako imaš 2 kombija ispred sebe. A cima se ka da ima Turetov sindrom.
To ti je McS 100%.
TAKUMI
Ne, nije. Biciklo nije krivo.
TAKUMI
Opet neka fora ka za kapitalca... Otvorio je prozor i reka mu " Are you talking to me?"
aa mogli bi i mi ovo pocet! ko se parkira na mjesto za invalide, oblijepit auto ovako!
![]()
U Deltu ima natpis:
"Da li zaista zelite da zauzmete nase mjesto?"
Uh ima fora sa hologramom da te srce okine..
I ne cusmo izbi li ga Fabija ili ne![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks