Vjerovatno moze ta antena, ali ces onda samo moci da gledas kanale na tom satelitu, posto valjda oni kada rade montazu stavljaju LNB za 2-3 satelita...
Ne bi trebalo da ti pravi problem taj postojeci sistem....
Ja u zgradi imam antenu koja je sprovedena u sve stanove i okrenuta je ka eutelsatu w2, medjutim sad mi rekose u call centru da mi ne valja ta antena nego mora jos jedna da se postavlja...zna li neko je li to tacno?
Vjerovatno moze ta antena, ali ces onda samo moci da gledas kanale na tom satelitu, posto valjda oni kada rade montazu stavljaju LNB za 2-3 satelita...
Ne bi trebalo da ti pravi problem taj postojeci sistem....
U zadnje vrijeme sam cuo dosta zamjerki na rad ljudi u poslovnicama, a narocito u bivsim bbm-ovim. Iskljuce covjeka zbog nepostojeceg duga, on donese priznanice o uplati, a gospoja kaze: "ne interesuju mene vase uplatnice, meni odje (vjerovatno u kompu) pise da ste duzni i tacka".
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
Last edited by Montoya; 16-06-15 at 20:30.
Imao sam iskustvo sa BBM..ja msilim da toliko retardiranih i iskompleksiranih ljudi na jedno mjesto tesko da se moze sresti. Zbog toga sam i otkazao i uzeo extra tv. Nesto se kanim za ovaj total, ali 50 eura za ugradnju....malo mnogo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dobijes dva mjeseca (ako prvog u mjesecu uvedes total) za dz sve kanale otkljucane i odma izbijes najmanje 20€.![]()
A usrecices se sa Extra Tv-om. Ljepse da si da tih 50e, pa da imas sta pogledat, nego da se dvoumis dal gledat MBC, Atlas itd.
Forever young, i want to be forever young
Ne znam ima li koji od kanala na total da prenosi F1 motoGP i superbike, UFC i slicno....ostalo je manje vise isto i iskreno gledam uglavnom jedno 5,6 kanala
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
SportKlub prenosi F1 i MotoGP i imas u HD, a na ExtraTV to ne mozes gledati.
UFC na Fight Channel.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Cujem da su poceli dolazit' da mijenjaju resivere. Jesu nekome od vas bili?
Koje su prednosti tih novih resivera?
P r i m o r a c
Mozes da gledas ove nase kanale koje ne mozes na stari resiver,da snimas I ds imas mogucnost gledanja HD kanala.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Da bi gledao nase kanale treba li "zemaljska" antena?
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Samo da pitam:
imate li vi Prva CG, Atlas i RTCG2 na Totalu?
Ja ih imam ali ne rade.
Iskljucise mi danas ovu digitalnu a nas matrak podrzava samo DVBT1.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ti imas stari SD resiver pa zato nemas te programe. Kada ti zamijene resiver imaces ih
Aooo....
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zna li ko ima li dje na ovim satelitskim kanalima da se prati copa amerika i evropsko za mlade?Mora vala bit od 1000kanala nedje..
Mislim da nemas nidje.Inace Arena prenosi i jedno i drugo.
Mogu li dobit broj nekoga ko vrsi uvodjenje na Cetinje?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ne znam za Ct, al imas broj centrale u Pg, pa ce ti vjerovatno oni dat broj nekog sa Ct. 020 44 66 66
Mozda ne rade posle 2-3, to vec nisam siguran.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks