Kakav je ovo udar kad je Ivecu okinuo tocak...uh...
Kakav je ovo udar kad je Ivecu okinuo tocak...uh...
Ja kad prodjoh taman ga je dizalica izvlacila. Bijase samo kabina slepera, ostatak vec bio sklonjen. Lakat krivina prije Lipaca, sivi Polo Pg table, direktno zabijen u zid, nije uvatio krivinu. Sva cetiri upaljena. Stadoh da vidim ima li koga unutra, nije bilo nikoga. Cim pane kisa, kod nas ovako.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
mora bit staklo kad su pola sloja zabušili tj. ukrali kad su ga pravili
She is only here to annoy herself!
@clapton
zamisli da si neki ludak i da snimis ovaj put kad nema nikoga na njemu i onda tuda prolazis iako ima saobracaja u suprotnu traku ti pustis taj snimak dje nema nikoga na ovaj ekran, i ovaj iza tebe misli da nema nikoga i kad krene da te pretice negativno se iznenadi.
istrajan budi.
boles...
u svakom slucaju kad su ovakve stvari u pitanju dje ti je zivot na liniji ne treba vjerovat nikome i nicemu 100%
istrajan budi.
kod nas bi ih neki narkoman skinuo sjutra dan i proda za 4e
Ovome narodu ne valja nista,ni dobro ni lose...
dovoljno je da snimak ima lag od 20 sekundi...
Sjajna stvar, mnogo mnogo bolje od raznih sistema sigurnosti na koje je auto industrija utrosila milijarde... Jednostavno, a genijalno.
Monitor moze biti i mnogo manji, i opet bi bilo odlicno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Strasan udes starim putem prema Danilovgradu nadam se da ce cura biti dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
A sto mislis? Neko se ukljucio sa strane i cao
f6
Prevrnulo se auto puno putnika tj 5-oro a prije nas je kolonu pretekao pasat 4 bijela boja vidio sam sa razdaljine od 200m kako se auto okrecea pasat staje poslije prevrnutog vozila . Necu da kazem jel bilo ikakvog kontakta medju njima ili se vozac prevrnutog vozila prepao pa skrenuo udesno prema brdu i onda je to odradilo svoje ali prizor ljudi e to se tesko opisuje ..... Uglavnom i dalje noge od koljena pa na dolje ne osjecam....
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
I ja sam imao slicnu situaciju i nazvali me pickom.
TAKUMI
A dje, mene ima sastavit ovaj sa Hamerom, pisah o tome na Degenerike, par sekundi nisam zna dje se nalazim. Lako je mudovat po internetu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ko se plaši svih zasjeda, ne upada ni u jednu.
Publilius Syrus
Ko nije uzivo vidio i/ili,bio akter stravicnih saobracajnih,brzo promijeni misljenje po pitanju straha.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks