Pogledah penale na highlightse, ao jel moguce ono.
Srbiiiii ludaci polufinalee, ameri pa pa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledah penale na highlightse, ao jel moguce ono.
Forever young, i want to be forever young
Kako je par Amera loše šutiralo, kao da im nije po 19,20 godina. Petlići, života mi.
Srbija-Mali polufinale. Mali izbacio Njemce![]()
S obzirom da nemam đe pisat vezano za situaciju o Parmi, moram ovđe, jer je topic: Calcio zatvoren.
Naime 2 kupca su se pojavila u posljednji tren za Parmu: Mike Piazza (bivši bejzbol igrač) i Giuseppe Corrado vlanik lanaca kinoteka.
Sjutra će se znati ishod s Parmom, jer se čeka vlasnik da pokrije dugove i da se tim prijavi u Seriju B kao član od naredne sezone.
Ukoliko ovo propadne, Parma ide u Seriu D.
Nadamo se da do toga neće doći.
Svako ko malo bolje prati fudbal i pomalo se razumije, zna da je Parma evropski tim, osvajač Kupa Uefa, Super Kupa Evrope, Talijanskog kupa i Superkupa Italije i da je dala najbolje igrače na svijetu: Veron, Krespo, Bufon, Kanavaro, Tiram, Ortega, Kjeza, Zola, Benarivo, Meli, Dino Bađo, Asprilja, Stoičkov, Adrijano, Mutu, Almejda, Inzagi i jednog od najboljih trenera u Evropi i svijetu, Karleta Anćelotija.
Nedavno je klub proslavio i 100 godina postojanja.
Forca Parma!
Arturo Vidal imao udes , pjan , strefio se dobro bio izgleda, al dobro je!
![]()
http://www.premierleague.com/en-gb/n...-released.html
Neka ga ovo ođe u nedostatku topica.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Dobar udarac, sad idu produžeci, treći put za redom za Srbiju.
deuscroix
Svaka čast mladim igračima Srbije. Sad samo još Brazil.
Gledah drugo i produžetke ovaj Mali je bolji u drugo bio.Srbi nesposobni da ga daju jedan na jedan,da je kojim slucajem CG bila mislim da bih slomio tv.Inace veliki uspjeh svaka cast.
Promašiše 5 stopostotnih
Realno je trebalo biti kao u drugom polufinalu, 3:0 već u 20 minutu...Ovako su se propisno ispromasivali kao i u prethodnim utakmicama.
Ali, sjajan rezultat ove generacije...Bili su prvaci Evrope pre dve godine. Sad igraju finale SP sa Brazilom. Može li više?
I to im se masu igraca promijenilo od onog evropskog cini mi se.
Mali je prilično atraktivna reprezentacija. Imaju vrlo nadarenu ofanzivu i sjajne driblere. Ja ne znam koliko oni zaista imaju godina, ali u pojedinim momentima su delovali fizički mnogo jače.
U odbrani su im pak sve neki krakati šestari i deluju vrlo nesigurno.
Kako god, Srbija je bolje izbalansirana ekipa i taktički na višem nivou Dobila ih je i u grupi sa 2:0 i trebalo je i ovo mnogo ubedljivije da dobiju.
Jeste ludilo šta su promašivali u prvom delu i u produzecima...
Šaponjic je po meni fenomenalan igrač. On je najmlađi od svih...1997 godište. On je tokom celog prvenstva promašio svašta, a ipak je svojim golovima odveo Srbiju u finale.
Sjajno oseća igru, gradi se, prima loptu, ulazi u šanse...
Šaponjić je strašan za svoje godine, da ostane još godinu u Partizanu dok ojača malo, pa obavezna selidba.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
deuscroix
Danas Srbi baš nemaju sreće s tim prečkama.
Inače, ova reprezentacija već liči na srpsku. Valjda kako stasavaju i bliže se A timu, tako im mentalitet poprima karakteristične obrise.
Bolji bili celo prvo poluvreme, dobili gol iz jednog nemačkog šuta na gol, potom u drugom Nemci dobijaju crveni, a Srbi se povlače i čuvaju rezultat...i umalo da izgube.
A i U21 prvenstvo Evrope je smešno, čim klubovi mogu tako da zaebavaju reprezentacije.
Nemci dodju u najjačem sastavu, a nemački klubovi zabrane nastup Matiji Nastasiću i Filipu Kostiću.
Liverpool pusti Emre Čana, a zabrani Lazaru Markoviću da ide na EP.
Pri tom, Englezi dovedu maltene A tim.
Očigledno da je nekima baš stalo da idu na OI.
A da...ni Anderlecht nije pustio Mitrovića.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks