Ima li nedje da se iznajmi Mercedes S klasa na dan-24h? Godiste da je 2012-2014. Interesuje me dje i koliko para?
Dosad sam se naslusao prica "a ne isplati se to mene dat ispod 3-4 dana, ubice se velika kilometraza, te ovo te ono". Znaci, kao sto se ja ne bih cjenkao oko cijene tako ne zelim ni kuknjavu te ovo te ono. Ne interesuje me opcija "S klasa = 500e + gorivo od onog koji je daje na rentiranje".
Auto bi bilo vozeno na teritoriji jednog grada, eventualno do drugog grada. Teritorija Crne Gore.
'oćes li to da prosis đevojku
PS.
zna li ko neku krstenu firmu zarentiranje auta koja ne dere ka'....
eto ti ponuda, boca auto![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne, ne. Treba mi za drugu svrhu, naisao sam na dva slucaja. Jedan mi trazi 500e i njegovo gorivo. Sto mi je itekako neprihvatljivo, s obzirom da bi se uzela na 24h a od toga bi se aktivno vozila svega 100km otprilike. A drugi nece da je da ispod 3-4 dana zbog nabijanja kilometraze.
Dje da nadjem ono sto se stavlja na ivice stolova da se djeca ne udare zna li ko? U okov sam bio nema...valjalo bi da je to gumeno
Dadi ili plasticara na zabjelo. Ako nema tamo ima na tuski put
One Ring to Rule them all...
Moze li neka mapica mjesta 'kod nove panonke, na Zabjelu', idealno dolazak iz pravca Bara a moze i iz centra...
--------------------------
Do Not Disturb.
Iz pravca Bara ideš pravo do Podgorice, poslije zadnjeg kružnog toka na koji naiđeš na prvoj velikoj raskrsnici je odmah lijevo, skoro na trotoaru, zgrada na kojoj, valjda još uvijek, piše Panonka, mada mislim da Panonka više nije tamo. Sa desne strane je velika zgrada Zetagradnje, sa četiri strane koje formiraju kvadrat. Na istu stranu đe je Panonka je i Auto-zeta, prodaju se gume, bicikla i slične stvari. Ne može se promašiti.
Ima li ikakva tema odje o kvalitetu stanova i kod kojeg investitora je najbolje kupiti stan?
bila je jedna...e aj se ti sad sjeti kako se zove...
evo imaš ovdje nešto
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=kupujem+stan
mada možeš novu otvorit, jer je od tada useljeno dosta zgrada
Citam ove teme o stanovima- pricali ste padace cijene, padace, evo poslije tri godine one su iste...
zna li neko koliko moze kostati novi iphone s5 kod nas?bas nisam u toku...
Hvala svima. Iphone 5s novi oko 400 eura
a od koliko gb je to,znas li mozda cijene?
A 16gb. Veceg kapaciteta su skuplji. Drze oni cijenu, ta sekta od apple a
Pozvan sam na jednu svadbu, najradije ne bih išao al se mora poć. Pokušavam smislit neki izgovor al ne ide. Kolko se čašćava? Jel malo 100€?
kakve 100€, da kazu da si stipsa
Nista ispod 300 jura.
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks