Ne znam šo bih vam rekao. Meni sad radi OK. I pored toliko konverzacija. Nemam naviku da išta brišem![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Provjerite koliko vam je veliki folder Com.viber.voip.
Meni ima 22mb i radi sve super
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
^ Taj folder sadrzi poruke, brojeve i nalog. Svi ostali fajlovi (thumbnails, cache, slike, stikeri) su u folder viber na direkt na memorijsku (tj. root directory).
Zato i pitam. Možda je nekom kome skoro radi veći taj folder.
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Sto moze bit? Problem je sledeci:
Kad istovremeno pisem s nekim, znaci ja kucam a vidim da mi i taj neko kuca, trika nema da se mogu moje poruke poslat normalno nego kasne i po 5 minuta a poruke od tog nekog drugog stizu sasvim normalno. Kad sam saljem onda isto sporije ali podnosljivo ali kad je simultana komunikacija toliko mi poruke kasne da gubi smisao uopste pisati kad joj treba po 5 min da se posalje.
Konverzacija ima mozda svega par, stikera makar onih ukljucenih isto nekoliko, onaj folder sam rucno precistio i pobrisa sto sam moga.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nisam, bih to da izbjegnem ako se moze kako.
To vazda mogu na kraj napravit. A ko zna bi li rijesilo problem.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ako vec budes radio reinstalaciju, pobrisi i KOMPLETAN vajber folder (fotke prebaci nedje drugo, ili ostavi samo njih)
(nečitko)
Od jutros nemam opciju free viber to viber calls samo viber out i nudi mi kredit da kupim. Isao sam na update vibera i u novoj verziji isto. Vidim da neki i dalje imaju besplatni pozivi.
desava se, proci ce
nothing comes from violence and nothing ever could
Ozb ti kazem, i meni je bilo pa nestane
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel moze da se skine normalno Viber sad u CG sa Google Play-a? Ili jos nike dopusteno u CG?
Bako, jebeš li što?
Viber- Free Messages and Calls
Free u CG.
Od prije imam instaliran Viber (samo tako, kraći naziv). Koja bi razlika između ova dva, ovaj gore prvopomenuti ima video calls a drugi ne?
Nista to ne valja, cim moze kod nas da se 'skine'..
P.S. Ja kad uporedim Viber prije jedno po' godine i sad, mnogo mi je losiji kvalitet poziva...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Whatsapp je mnogo bolji od kad su i pozive uveli
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Izašle je i verzija 5,4,1
Koliko vidim voice pozivi super rade i na 2G.
Video pozivi su losi. Slab kvalitet slike i zamrzavanje.
Ponovo su ogranicili slanje videa, sad na 24 MB.
jedna od stvari zasto ne koristim android, ne mogu da vjerujem da to ne naprave vise..... cak sam pokusavao sa X programa da convertujem, al video onda ni na šta ne liči......
Ja probah danas da skinem Viber sa Samsungom GT-S5570I i nema sanse. Opste mi ne izbacuje Viber aplikaciju u Google play prodavnici. Sta da radim!? Vidim svi ga koriste, kako su uspjeli da ga instaliraju?
Bako, jebeš li što?
Idi preko pretrazivaca i skini ga preko sajta njihovog
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks