de je najveci izbor vjestackih biljaka?
sa buske na drom mi je kucalo 11.80 sa alo taxijem
One Ring to Rule them all...
de je najveci izbor vjestackih biljaka?
Ako nijesi bio u Kaliu podji.
A ako ti je daleko imas na Chepurke
One Ring to Rule them all...
Ko zna kakvu tarifu pojedini kucaju kad voze na aerodrom...
--------------------------
Do Not Disturb.
Uglavnom je do aerodroma 5, 6 eura. Do Budve je 24, 25 eura, do Tivta 35. Uglavnom podgorički taksisti (ovi iz udruženja) ne klepaju putnike, ali eto nađe se poneki.
Evo na sajt imaju cijene:
http://halotaxi.me/cijene/
Nije sve ni do tarife,taksi prakticno vozi na vrijeme,euro minimalna voznja,I jedan km 0,40€,da u praksi,prije nekih mjesec,dva,od Gorice C,do siti kvarta voznju sam platio nesto preko 3€,zastoji,dva sudara,crveno.....
Znam ja to, ali ove vožnje van PG i aerodrom ne voze po taksimetru. Nekoliko puta sam se vozio iz Budve za PG, kada taksimetar otkuca 24 eura (koliko je vožnja do Budve), vozač ga isključi.
Odosmo off,znam to,I ja sam isao za Bd,24 €,ali mislim da ga ne gase do aerodroma I slicno
Sto koristite protiv komaraca?
Toliko sredstava ima danas da ni sam ne znam sto co'ek uzet'... Sto god sam koristio, nije dalo mnogo efekta, od spirala preko tableta do ne znam ni ja cega.
P.S. Ne volim sredstva koja stavljam na sebe (kreme, tecnosti, sta ja znam) vec nesto sto se stavlja u prostoriju (ili na terasu)...
Do Not Disturb.
Meni je pomagao onaj uređaj što ima bočicu nekakve tečnosti,koji se ušteka u struju.
Ima da se kupi u Voli,Laković,itd
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Zna li ko dje se u Podgorici ili u blizini može pustiti nešto ovako :
A da se po mogućnosti ne zapali neka šuma ili nečija kuća![]()
Raid sa tabletom ili tom tecnoscu?
Do Not Disturb.
Ima bocica sa tecnoscu
tecnost.ima novi sad oko 6e je.ima i tajmer.
Ja uzeh raid onaj na bocicu (sto se navida) ali ne primijetih nikakav tajmer. Iskljuci se kad ga maknem iz uticnice. Cini mi se da je dobar, nista mi zujalo nocas iznad glave nije![]()
U dva ujutro spustim roletnu zatvorim vrata i pobijem ih 10 onda se istusiram i pustim eventualno tog jednog sto je ostao da omezi dva puta i ne dira me vise
Brat mi je neđe pročitao da je onaj autan klasična prevara i da kora od banane više pomože no on, odemo mi na adu Bojanu na pecanje i ponesemo kilo banana da ijemo i da se mažemo... a okleeeee... ponijeli su nas, dva dana se nijesam moga iščešat.
Veli mi neki dan da probamo lavandu i limun, ja nosim autan pa neka on eksperimentiše sa čim god 'oće...
Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Last edited by Dadony; 16-06-15 at 17:52.
Neka ga ne mari....
Autan je dobar samo dismr![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
kad smo vec kod komaraca citah nekud po netu da je Bil Gejts na putu da napravi neki specijalni laserski uredjaj velicine kompjuterske kamerice koji ce da steti komarce... kao fora imace senzor koji detektuje zenke komaraca koje inace meze i laser koji ce ih spaljivat... :devilish: kao prvobitno ce ih bedza dijelit po africi da bi sprijecili one bolestine... a ostali racunam da ce ga placat...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks