Jel moguce da je covjek tako doveo iz njemacke
Zvonko, neka je srećna, riješiće se i to...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Jel moguce da je covjek tako doveo iz njemacke
f6
mislim da je nemoguce... ali kazem sto sad mogu. ima dekra tehnicki od prije 10ak dana, koliko vidim sve je u redu. ne bi ga valjda mogao proci da je nesto bilo... necu da mislim o tome.
hvala bugi, bice sve ok
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
hvala mrgo. ovi mi djeluju kao da znaju sto rade i rado bih odveo auto kod njih
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
skoro sam na Pezoa 206 mijenjao lijevu viljusku,jer je kugla imala lufta.Kod Pezoa ne moze da se mijenja samo kugla,nego kompletna viljuska,koja je ni manje ni vise no 60 eura u Kreso.
Prostom logikom sam svjestan da ce i desna viljuska morat da se mijenja relativno brzo (iako je trenutno sve u redu).
Zna li neko nekoga ko radi reparaciju viljuske,jer sam staru od proslog puta sacuvao,pa da je spremim kad ova prispije za zamjenu,jer mi se 60 eura ne daje za novu zaisto...
Last edited by DJuzla; 13-06-15 at 22:58.
Otac mi je posao da servisira klimu na Peugeot 207, i kad je poceo majstor da puni freon, freon poceo da ispusta ispod auta. Ustanovilo se da nema u autu ventilatora klime, hladnjaka klime i neko crijevo za klimu. Pretpostavljam da to jedino mogu naci na nekom otpadu, kod Vratnice ili na Smokovac ?
Preporucite mi nekog dobrog majstora da mi to ugradi u auto i da nakon toga naravno klima funkcionise kako treba ?
Who let the dogs out
to sto pise na Dekrinom papiru za tehnicki pada u vodu jer mu je taj rekao auto ide za export i odma je propust napravio jer nece niko da ga tereti ili tuzi u njemackoj...
ovo sa linka od safe chip na pitanje kako se kontrolise pritisak u dpf ili fap ovaj mu to rece da ga softverski ignorise a znate kako zato sto mu u kompu uradi DTC off a to je u prevodu Diagnostic Touble Code zapravo mu ugasi sve moguce da u nekom dalje radu za 5000 ili 10000km ne memorise i kvarove u sistemu motora i kompjutera motora....
imam ponesto od te opreme pa znam sta moze a sta ne da se uradi motorima euro 3/4/5 itd ...
https://thepiratebay.la/torrent/1172...._FastActivate
mogu li ove mape na carminat tom tom live u koleosa?
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam hladnjak mijenjao prije neki dan, mislim da ga imas u Kreso, i da im je nov oko 80€, a ugradit ga je 10 minuta posla. Neznam koliko je dobro kupovati polovan, ako ga ipak uzmeš po otpada obrati paznju na ona saća, ako su pocela da se deformisu rasipaju se kao pijesak.
moze se nac na aliexpress za male pare ako ti nije muka da cekas
http://www.aliexpress.com/item/30-x-...288668600.html
Procitah par prethodnih postova za ovu Mazdu 3 pa me interesuje kakva je Mazda 6 karavan? 2004-2005 godiste se moze nac za dosta male pare u njemacku sa dosta dobrom opremom i 2.0 dizel motorom sa 120 ili 136 konja...a gledao sam i lagune isto godiste sa initiale paris opremom(najjaca moguca) i 2.0 ili 2.2dci motorom?
Razmisljao sam da uvezem nesto za mene tu do 5000e
Last edited by Laz; 14-06-15 at 13:45.
Uvezi passata 6 1.9tdi 77kw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cena ne diraj alfu.
Ericsson T 10
Na hladnjak klime, koji je ispred glavnog hladnjaka.
Skine se plastika ispod branika koja je na 4 sarafa 13.(čini mi se), hladnjak stoji na 3 "klina"(dva dolje, jedan gore) i dvije cijevi su zakacene na njega, odviju se dvije matice 10.sa cijevi.
Za zamjenu ti je potrebna dvostubna dizalica.
Jeste li vi muski primijetili, tj. desava li vam se da kad prilazite autobilom... pa zenske kao po "folderu" na tel nesto slusaju, pricaju, i preocigledno zanjisu sto usporenijim koracima preko ulice, i to mimo pjesackog, sve "dijagonalom" da duze potraje cekalica? Ne pomaze ni ablendovanje, ni sirena... Tad jos zabace kosu, isprse se, i s "goosa na goos' sa "znacajnim pogledom" preko ramena... Ja ih 'pokocim" kad primijete da su "izdefilovale" zenskom bicu... ali tad uvijek pomislim i nasmijem se, kako li je tek muskima po PG...
Hvala Lepo
Reče li ti to,Majo,da nema niđe tijeh "ženskinja", bez u Pg?
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
^ Nesam primjetio, mozda mi treba bolje auto... Ali jesam da masu ljudi prelazi ulicu po dijagonali sto nikako ne kapiram.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks