Odrzavanje baznih stanica.
Odrzavanje baznih stanica.
TAKUMI
Buraz, ne znam moje a ne tvoje prijatelje.
TAKUMI
Ovo ipak ne bih u craah vec u degene.
Ide traktor, jedno auto, i jos jedno i ovaj gende.
Covjek sa traktorom krenuo da skrece a ovaj poslednji bio i mislio sve da prestigne. U autu dvije babe i dvoje male djece. I on vozac. I kaze ovome sa traktorom da je on kriv.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
ljudi juce ja vozim put bd kad kod fabrike vode lik pretice preko pune linije i to ne prvom trakom nego drugom od pune...
znaci takvog magarca niste gledali sigurno
OK. Sad imaju ~150 sluzbenih Astri. Sa tolikim brojem sluzbenih kola bi mogli lagano da ordiniraju po CG putevima i da zaustavljaju (za pocetak) idiote koji preticu preko pune i koji jure kroz crveno. To za pocetak.
Znaci - ne da stoje na jedno mjesto i zaustavljaju na mostu/bulevaru/magistrali (pojas/alkohol/svijetla...). Nego samo da se voze - i koga uhvate da pravi idiotluke teske - da ga povedu na casicu razgovora, a auto na Zetatrans.
Jadna je ta firma koja zapošljava ovog genija od Fabia_Elegance... 😈
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Naje8em se majke svima koji na otvoreni put voze iskljucivo sa "dugim" svijetlima....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Op op, vidjeli su...
http://www.vijesti.me/vijesti/gradon...ko-pune-838108
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ma neko je poslao.
TAKUMI
Ja vidjeh naziv videa pg cg 001 pa se stravih...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sad kad je u novine izasao... sigurno nece vise ovo da radi...
Malo morgen.
--------------------------
Do Not Disturb.
Sad kad je izasao u novine kaznice fabiu jer je vozio preko pune (pred kraj snimka). Aoooo
Uvijek se odusevim kad vidim kako pojedini vode racuna![]()
Fabia ja Prezla,u stvari. ;-)
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Odma je promjenio ime i 'profilnu sliku' na YT.![]()
Do Not Disturb.
Zemlja cuda
Golf II, bijeli, preticao danas kroz Donju Goricu put CT, prvo pojedinacno pa i kolonu, sa DESNE strane, dugackom dionicom, sve preko puta salona namjestaja.
Ja isao u kontra smjeru a dvoje kola ispred mene policija sa Astrom, i casti mi skrajnuse se i pocese da se okrecu.
Samo se nadam da nije bilo slucajno nego da su posli za njim.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nadam se da su mu jebali mamu. I mene je pretekla danas jedna plava dvica, upala u makaze i sve.
TAKUMI
Stade auto na bulevar da propusti majku sa djetetom u kolicima (na PJESACKOM) a dzimpcina neka iza njega svira li svira i na kraj se ubaca pored (u prvu traku lijevo) i pun gas prodje. Sreca sto ova nije krenula inace bi je pokupio sa sve djetetom u kolicima...
Ovo, nazalost, cesto gledam.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks