Page 230 of 716 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... LastLast
Results 5,726 to 5,750 of 17884

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

prodace se racuni odma gore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hahaha dobra ti je ta.svi u Srbiju na ljetovanje i jos se zaradi,to jest ljetovanje gratis.ja cu moje racune u po cijene da dam.mada vidim da agencija grand ima i grcku za 179e,za 10.dana.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    A briga tebe dje se ide. Ti prodas fiskalni, pa neka idu dje oce
    Zaradis 25 eur i eto ga, nije lud Vucic, ovime stimulise i nas da idemo u Srbiju.

Meni se bez zaebancije svidja ovo sto je uradio. Stimulise ljude da trose pare unutar svoje zemlje. Plus ih casti zbog toga.

A mozes misliti srbe koji bi se ubili za 2eur, neko cetvoroclanu familiju casti 200eur Pa druze ima 5 puta da idu na ljetovanje
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

svakako potez mu je odlican.

Thanks Thanks Given 
    4,909
    Thanks Thanks Received 
    8,784
    Thanked in
    4,236 Posts

naiđoh na tvit ovako nekako:

je li neko rekao vučiću da je jeftinije 10 dana u grčkoj nego 3 dana u srbiji.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Pa jeftinije je u Grcku nego i u Cg, takodje u vecem djelu Turske.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Turska je skupa destinacija.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

SIGURAN POLAZAK!
    Kavos kao definitivno najluđe i najživahnije mjesto na ostrvu Krf, poznato po dobrom provodu, brojnim klubovima, barovima, restoranima i diskotekama u kojima žurke traju bez prestanka opravdava zašto smo za jednu od destinacija za ljetovanje za mlade odabrali baš Kavos….
    1 dan. Polazak grupe sa parking ispred Delta City-a u 22:00 h.Vožnja kroz Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.
    2 dan. Dolazak u Igumenicu i vožnja brodom do Krfa.Smještaj u apartmane i slobodno vrijeme.Organizovani odlazak u neku od diskoteka.Noćenje.
    3 dan. Fakultativni obilazak grada Krfa :Esplanade, crkva Svetog Spiridona-zaštitnika grada koji je po predanju spasao ostrvo od napada Turaka, kuge i gladi, Tvrđava – osim zaštite od neprijatelja, tvrdjava je služila kao pribježište i karantin od zaraznih bolesti., odlazak do zaliva Garica i vidikovca Kanoni, odakle se pruža pogled na crkvu Bogorodice Vlaherne i mišijeg ostrva – Pontikonisi, ali i na aerodromsku pistu, gdje avioni slijeću na bukvalno 50 metara od vas.….. Odlazak do dvorca austrijske princeze Elisabete Ahileon.Dvorac je posvećen grčkom junaku Ahilu i u neoklasicističkom je stilu. Slobodno vrijeme. Poslijepodnevni odlazak na Glifadu, najlepšu plažu na ostrvu. Slobodno vrijeme na plaži uz mogućnost korišćenja mnogobrojnih sadržaja. Povratak u Kavos. Diskoteka.Noćenje.4 dan. Fakultativni odlazak do plaže Maraithias po mnogima koji su posjetili ovo ostrvo, a definitivno po riječima mještana na ostrvu, Maraithias je jedna od najljepših plaža na Krfu. Prelijepa pješčana plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu.Žurka u nekoj od diskoteka.Noćenje.
    5 dan. Fakultativni odlazak do grada i obilazak Srpske kuće gdje će nas dočekati naš ljubazni i uvaženi domaćin i kustos muzeja G-din Ljubomir Saramandić,odlazak do luke i ukrcavanje na brod za ostrvo Vido. Po dolasku na Vido obilazak Mauzoleja i ostrva . Poslijepodnevni odlazak na plažu Barbati. Kasni poslijepodnevni povratak u Kavos. Noćenje.
    6 dan. Fakultativni cjelodnevni izlet do Aqualand-a.Aqua park (AGIOS IOANNIS) na Krfu je jedan od najvećih akva parkova u Evropi, predstavlja ogroman kompleks bazena gigantskih đakuzija, i dugih i brzih tobogana koji imaju različita imena u zavisnosti od karakteristika – Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba i mnogi drugi. Ne propustite jedinstvenu priliku da osjetite strujanje adrenalina na nekom od nevjerovatnih tobogana i opuštanje sa društvom u jednom od mnogobrojnih đakuzija. Akva park je sigurno najbolji način da provedete jedan vreli ljetnji dan na moru sa još 1000 mladih ljudi željnih dobre zabave!. Mogućnost fakultativnog organizovanja ’’Grčke večeri’’ u nekoj od taverni sa konzumacijom vina i grčke hrane. Ljubaznost osoblja, meni, tradicionalna grčka muzika i igra su garant dobrog provoda. Večernji kolektivni izlazak.Noćenje.
    7 dan. Slobodno prijepodne.Poslijepodnevni fakultativni odlazak do Sidarija i „Kanala ljubavi“. Kupanje na plaži „Sunset“.Na ovoj plaži doživite najljepši zalazak sunca na ostrvu. Povratak u Kavos.Noćenje.
    8 dan. Slobodan dan. Mogućnost fakultativnog krstarenja brodom .Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke DJ i ledene koktele na jednom od najljepših brodova koji je spreman da isplovi sa putnicima . Ujedno dok traje žurka krstarimo pučinom Jonskog mora, stajemo da se rashladimo u kristalno čistom moru. Iskoristite priliku da se okupate na jednoj od najljepših plaža nadomak ostrva Krf za vreme pauze. Držite se, isplovljavamo….Povratak u Kavos..Noćenje.
    9 dan. Napuštanje apartmana.Slobodno vrijeme u gradu i polazak ka Podgorici.Noćna vožnja.
    10 dan. Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima.Kraj programa!!!!

CIJENA ARANŽMANA 189 €

U cijenu je uračunato :
    - Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
    – Usluga sedam noćenja u apartmanima Sea Side u Kavosu
    – Troškovi pratioca grupe
    – Troškovi vožnje brodom Igumenica –Krf – Igumenica
    – Organizacioni troškovi putovanja
    U cijenu aranžmana nije uračunato :
    - Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 10 € )
    – Fakultativni izleti,ulaznice za muzeje, ulaznice za Aqualand i Ahileon, brodske karte…
    – Individualni troškovi…
    * Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke
    * Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 22.
    Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja
    MINIMUM ZA REALIZACIJU JE 35 PUTNIKA

KAVOS 10 DANA 18.07-27.07.2015

Cijena 189 €

RIM – DAN DRŽAVNOSTI

10.07-14.07.2015.
    CIJENA 449 €

PARIZ – 6 DANA

9.07-14.07.2015. CIJENA 599 €

BARSELONA — 13 JUL, 5 DANA

11.7-15.7.2015 CIJENA 399 €

GARDALAND – VERONA – MILANO – VENECIJA

13.07-17.07. CIJENA 369 €

Thanks Thanks Given 
    4,909
    Thanks Thanks Received 
    8,784
    Thanked in
    4,236 Posts

hvala ti jokac, ali vučić je rekao u srbiji
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Turska je skupa destinacija.
    govorim za pansionski smjestaj, koliko ces ti vanpansionski trosit, to je druga stvar. U svakom slucaju nisu skuplji od nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

polazi se iz Pg.stavih da je i meni jeftinije poc u grcku 10 dana nego na nase plaze.ulaz 3e,lezaljke-10e.a ima nas 4.znaci 20e,dnevno samo za lezaljke.....

Thanks Thanks Given 
    2,097
    Thanks Thanks Received 
    3,723
    Thanked in
    1,564 Posts

Ne daj boze da je ovo djukanovic uradio.. Kakvi bi to komentari bili
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A i u Gr se naplacuju lezaljke, ne mozes tako da racunas....Inace, prije 10 dana mi je drugarica bila uplatila na Rodos 7 dana oko 800e, vratila se sjutradan...Poslala mi je slike sobe, znaci nidje veze sa onim na slikama...televizor CRT, jadna soba kao u nekom motelu...ponudili joj drugi hotel koji je bio sat ipo udaljen od grada...Trazila je pare nazad i dali su joj...drugaricama njenim nisu vratili...

A Vucic je strasno pametan, bas me interesuje dje ce on da ljetuje i njegovi saradnici....sviraju qrcu samo, vele ne znaju sto ce s parama imaju suficit u budzetu, a 1. avgusta im povecavaju struju 12%...hostapler, zajedno sa ovim nasim pulenima pas im se mesa najeo

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Ne daj boze da je ovo djukanovic uradio.. Kakvi bi to komentari bili
    A dje druze Crnogrci u CG da ljetuju normalno... Ima ih ali kad izracunas recimo cetvoroclana familija u BD ako ce da ide nedje hotelski da ljetuje a ne po ilegalnim apartmanima. Treba ti bar 1500 za nedjelju dana.

Za te pare ides na Lefkadu... Ok smjestaj nije nesto, ali ostajes 10 dana sa familijom i nijeste u BD dje vazda mozes da odes nego nedje drugo da vidite svijeta.

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    A i u Gr se naplacuju lezaljke, ne mozes tako da racunas....Inace, prije 10 dana mi je drugarica bila uplatila na Rodos 7 dana oko 800e, vratila se sjutradan...Poslala mi je slike sobe, znaci nidje veze sa onim na slikama...televizor CRT, jadna soba kao u nekom motelu...ponudili joj drugi hotel koji je bio sat ipo udaljen od grada...Trazila je pare nazad i dali su joj...drugaricama njenim nisu vratili...
    Pa znas li kad bih se vratio sa Rodosa... Nasao bih apartman nedje za 20eur i proveo se ka' nikad...

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

Turska skupa destinacija? Ne znam u kojem smislu...

Mozes da jedes svasta-nesto na ulici za dvije lire (1 eur tada, valjda i sad tu nedje), u restoranima svakako placas vise ali nista pretjerano. Sve druge stvari i od hrane i od pica su najblaze receno jeftine u odnosu na nas recimo. Vodu bilo gdje na ulici da kupis HLADNU te kosta 1 liru, tj. pola eura. Kod nas si srecan ako je platis euro, obicno je i 1.5eur do 2eur a na nekim mjestima i vise. Kukurz je opet recimo jednu liru, tj. pola eura. Kod nas je euro i euro ipo, cini mi se.

I to samo pominjem hranu/pice sto je opet glavni trosak pored smjestaja koji je svakako jeftiniji nego na drugim turistickim destinacijama.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ne umiju nasi ljudi da putuju. Imaju neke visoke visoke visoke standarde kad odu sa strane. Ja kad odem nedje samo 1 u 10 puta jedem u restoranu. Ostalo street food, maleni family owned restorani itd. Spavaju u hotelu dje platis nocenje sa doruckom 60eur, a apartman koji je bolji i cistiji placas 30 bez dorucka.
    Onda nasi ljudi nijesu bas aktivni turisti, nego plaza - hotel - plaza - hotel. Cast izuzecima, ima dosta forumasa putnika i cesto se odusevim kad citam postove na putovanjima.
    I sto mi je najcudnije od svega, kad ljudi putuju idu u shoping O.o. Razumijem Grcku i Tursku dje je odjeca dzabana, ali odes u italiju i saviju te ka' pitu..

Ja garantujem da u Antaliji u solo reziji sa letovima momak i djevojka prolaze zajedno sa 1000eur i to da im bude top. Ja bih mogao sa 500eur laganih 10 dana sa sve letovima

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post

A Vucic je strasno pametan, bas me interesuje dje ce on da ljetuje i njegovi saradnici....sviraju qrcu samo, vele ne znaju sto ce s parama imaju suficit u budzetu, a 1. avgusta im povecavaju struju 12%...hostapler, zajedno sa ovim nasim pulenima pas im se mesa najeo
    KAko to da su tvojoj drugarici vratili pare a njenim nisu ? I koja je agencija u pitajnu ?

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

"A neka coce, ovu torbicu sam ti uzela u ItalijU, u Gucci prodavnicu... vidji kako mi slatko stoji"

A kad ih pitas sto su jos vidjele od tog grada obicno ne znaju ni kako su dosle do te prodavnice a ne sto drugo...

Ne znam, sve zavisi od tebe, rekao bih. Ali kad neko pomenu Tursku, ne idemo u glavu kako moze rec' da je skupa. Jer bas treba da se potrudis da bi nasao skup smjestaj i skupu hranu/pice. A nije to da na ulici nema nista pa onda jedes u restoranu dje ima nego recimo u Istanbulu na ulici imas da biras sto ces da jedes za male pare. Od svjeze ribe (naprave ti onaj sendvic sa njom bez jedne drace) pa do njihovih girosa i milion drugih stvari... Za recimo 10 dana (mnogo ne ostaju ni toliko) mogao bi na ulici da jedes svaki dan nesto drugacije. Ja smatram da je to isto fin nacin da se upozna zemlja, kultura, kuhinja... A ne odredjene persone recimo traze biftek dje god da odu jer boze moj, to je kvalitetno meso a ovo drugo 'nije sigurno'.

A obicno je najveca razlika upravo sa samim letovima. Mnogi kupe karte nedelju dana unaprijed preko agencije koja ih zakolje. Ja kao pocetnik u samo-organizovanju sam prilicno jeftino prosao zadnji put (Bec/Prag) i to sto nije ni bila 'sezona jeftinih letova'. Da je bila, prosao bi i do 2 put' jeftinije nego sto sam. Mozda je nekome cimanje ali ja volim to a srecom i moji su istog 'duha' tako da nam recimo nije smetalo sto smo busom isli od Praga do Beca vec smo uzivali u odlicnoj voznji i razgledali pejzaze okolo sto u protivnom ne bi svakako vidjeli.

Da sad ne duzim, ipak je ovo tema za 'turizam' kod nas...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

S 500e da se lagano baskaris u Antaliju.

Thanks Thanks Given 
    3,377
    Thanks Thanks Received 
    397
    Thanked in
    241 Posts

Kad smo već kod Italije, zavisi đe kupujete. Ne idu za džabe ovi naši butikaši po Italiji, kupe robe pa je prodaju po 2-3 puta većoj cijeni širom CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    KAko to da su tvojoj drugarici vratili pare a njenim nisu ? I koja je agencija u pitajnu ?
    Nije isla preko agencije....Zato sto je ona ispizdjela i svadjala se s njima, a ove su kulirale i njima nisu vratili...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Stani samo sekund posto ne razumijem...
    Hoces da kazes da ti je drugarica otisla na rodos, nije joj se svidio hotel i vratila se odmah nazad ?

Ti se ne zezas ovo jel? Tj. ne zeza se ona nego ozbiljna prica? Jel Ozbiljno molim te reci mi ?

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

Snalazljivi ljudi, sto ces...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Stani samo sekund posto ne razumijem...
    Hoces da kazes da ti je drugarica otisla na rodos, nije joj se svidio hotel i vratila se odmah nazad ?

Ti se ne zezas ovo jel? Tj. ne zeza se ona nego ozbiljna prica? Jel Ozbiljno molim te reci mi ?
    Sto izigravas nekog pametnjakovica srece ti ? Jeste, jesi procitao sto sam napisao ? Ponudili joj hotel udaljen sat ipo od grada, a prije toga naplatili aranzman 850e za 7 dana koji je realno vrijedio 250e...pokupila se i vratila nazad...cura svaki mjesec nedje putuje tako da joj nije smak svijeta sto se vratila odma

Poenta price je da nije sve bajno kao sto se prikazuje i te aranzmane po Gr sto koriste paradajz turisti uopste ne priznajem kao neko mjerilo

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Poenta price je da je cura bila na Rodosu koji je nekih 2ipo sata leta od PG. I kako nema direkt letova PG - Rodos znaci da je morala da presjeda u BG, Atini ili u Istanbulu. Isto tako morala je da doplati za let, posto ne bi iskoristila orginalnu povratnu kartu.

Kao sto sam kazes nije isla preko agencije, pa je za to 850eur mogla da uzme hotel od 100eur noc pun pansion na Rodosu dje hoce, da joj niko drugi ne nudi nista.

Ne pravim se pametnjakovic nego ne vjerujem da je cura provela 2 dana po avionima i bezveze bacala pare jer JOJ SE NIJE SVIDIO HOTEL... ALOOOOOOOOO pucajte u mene odmah molim vas...

P.S.

Kako su sve dobre plaze na Rodosu (dje sam igrom slucaja bio), udaljene od grada po pola sata i vise, i dje su svi elitni hoteli smjesteni van grada, djevojka je ispala masovno glupa, posto je grad Rodos u stvari jedna ogromna luka, a posto je Crnogorka ne vjerujem da je isla tamo radi istorije nego na plazhu(podgorickim akcentom plazuuuu). Tako da su ljudi pokusali da joj ucine uslugu. Nego nema veze vraticu se ja u Podgoricu Prepricavam ovo zeni i placemo od smijeha zajedno
    Last edited by Gandalf_White; 13-06-15 at 15:32.

Page 230 of 716 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)

1. chucknorris