Postoji elitni turizam u Crnoj Gori.To je kad se nasa novokomponovana elita skupio oko Mila kad ode na ljetovanje u Milocer
Elitni turizam je sintagma skovana da loži naše narodne mase. Niti elite, niti turizma.
Postoji elitni turizam u Crnoj Gori.To je kad se nasa novokomponovana elita skupio oko Mila kad ode na ljetovanje u Milocer
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
sad su srbi dobri....
Jesu vrhunski![]()
Treba jedna sezona dobro da kiksa(ova), kako bi se postavila neka strategija turizma...
One Ring to Rule them all...
vala bas.:unconscious:
Ma koliko kiksala u novine cemo procitat' kako je bolje nego lani...
--------------------------
Do Not Disturb.
Čeka se čuveni Montstat sa svojih 3-5% više nego lani.
Evo na skretanju iz pravca Sozine sa Sutomore jedno 10-ak koza na samoj krivini... Ne znam kakvu su 'travu' tu nasle ali im je fino...
Ja bi to sve poklao i napravio neku rostiljadu...
Do Not Disturb.
Tacno se vidi da si Marsalov komunista.
Forever young, i want to be forever young
Treba mi mala pomoc oko Ulcinja, tj Velike Plaže
Kakav je smjesten na početku Velike Plaže, Rt Đerane, google maps
Da li je ovo mjesto čisto, tipa ima li smrada, kanalizacije u ovom dijelu pošto je kanal tu (svasta može da se čuje o Ulcinju)? Kakvo je more na ovom dijelu tj početku Velike Plaže? Mada obzirom da je hotel Otrant tu u blizini ne bi trebalo da bude problematicno. Ne idemo sa autom na ljetovanje pa mi je bitno da plaža bude blizu smještaja, do nekih cca 200-300 metara.
Eo u Bar polako pocinju guzve... Odokativno najvise iz Rusije i Srbije... Bas oni koji su navodno najmanje dobrodosli i koji uglavnom pisu kako nece kod nas na more...
Do Not Disturb.
Nema smrada. Ne znam kakvo je za kupanje na tom dijelu, lakše ti je da ideš na provjerene lokacije, jeste da ima da se pješači, ali mislim da "blizu Otranta" i "kod Otranta" nije isto. Kada si već na Velikoj plaži, najmanji problem je prošetati po plaži 500-600 metara od tačke A do tačke B.![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Kako to Morsko dobro sve sa opstinom Ulcinj gubi novac ne radeci na biznisu u tur. smislu nista.... Strasno..
Steta... Mada, cudi me od Ulcinjana koji su u turizmu bili top za CG.. Svaki put kad odem tamo nesto mi zao kako novac i biznis prolazi mimo njih..
Hvala Lepo
Neka se čude tome oni koji su doveli do toga da ništa ne funkcioniše kako treba.
Last edited by SpellStealer; 12-06-15 at 21:04.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Gosti iz Izraela nocas stariji par i prvo sto me pitaju je ima li vode cijeli dan.... I ja rekoh naravno sto? Hotel u Herceg Novom dje su bili 2 dana vode ima od 7-9 i od 19-21... Blagos u turiz
Mislim da se o tome vec pisalo. Samo se pitam oce li tako biti tokom cijele sezone.
Ludilo uzivo.
Do Not Disturb.
Svake godine se u ovo vrijeme cisti Plat u Hrvatskoj, odakle mi u HN dobijamo vodu. Turisti su ti dobro rekli. Mi na rivijeru imamo vode od 5 do i popodne od 17-19 i to je to.
Katastrofa. Godinama se nista ne preduzima. Isti taj vodovod smo mi bombardovali u ratu. Ne znam ni kako nam daju vodu uopste.
Imamo regionalni vodovod, vjerovatno ima tu i politickih razloga sto nijesu htjeli da HN prikljuce na isti. Recimo sad Kamenari i Bijela dobijaju vodu iz tog vodovoda.
Donji put na rivijeru je raskopan. Jedna Australijanka zaprepaasteno pita je li moguce da je to tako vec par dana, ja joj od sramote nijesam mogla reci da je tako skoro godinu dana.
I mi ocemo turizam, uh!
Evo Vucic napravio odlicnu stvar - Bog mu u djecu dao...
5000 dinara dobija kroz poreske olaksice svaka osoba koja odluci da ljetuje u srbiji i prilozi fiskalni racun o tome.
Znaci 4 osobe - 20 000 dinara - 170eur. Apartman za 4 osobe na zlatiboru 30eur = 6 dana smjestaj placen![]()
Zlatibor je super.idem za koji dan gore da odmorim stare kosti....
prodaj fiskalni racun nekome iz srbije za 2500 dinaraDobro tebi, dobro njemu, prema ovome pravilu koje napisa Gandalf
Sad bi Crnogorci mogli da se pocnu baviti prodajom fiskalnih racuna u Srbiji![]()
moze i to.sad je i nama isplativije poc na Zlatibor,nego u nas:eagerness:
S' tim sto vjerovatno moras da ides u BG da bi dostavio taj racun i cekao pare pa ne znam koliko bi se onda isplatilo... Samo nagadjam, dont majnd mi.
Do Not Disturb.
A briga tebe dje se ide. Ti prodas fiskalni, pa neka idu dje oce
Zaradis 25 eur i eto ga, nije lud Vucic, ovime stimulise i nas da idemo u Srbiju.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks