A koliko moze biti registracija za ove 2.8 i 3.0 ? Nesto tipa 600-700 ?
Hvala na heads up![]()
One Ring to Rule them all...
Dewas, momci koji su ti punili klimu sa istom masinom mogu da rade leak test.
TAKUMI
Ima li dje u CG da se kupi plasti dip?Neko mi spomenu da ima nedje na zabjelo?
Ili ako neko ima kakav link na ebay bez preskupog slanja
I moze li to cudo da izdrzi jedno ljeto na felne ako se ne cesu od ivicnjak?![]()
Rekli su da ima u Okov, ili je bilo do skoro.
odlicno,zna li neko mozda cijenu?![]()
Ako je ko pratio temu, moja mazda 3 je stigla. Nece preko 3k obrataja, dijagnostika (kod osmanagica u baru) kaze zapusen fap filter. Sto mi je ciniti?
Oni rade neko ciscenje, ali cekam da mi jave cijenu u ponedeljak.
Prvo kontaktiraj momka sa nickom brzi_pas. Ako ne mogne on onda AsFerrari u DG.
TAKUMI
Mogu li koliko da vozim ovako?
vidim na ebay da ima cio filter za 300e. jel bolje to ili da dam nekome da radi ciscenje ili vec sto cini?
sto te ne poslusah pa uzeh benzinca?
Last edited by alien; 13-06-15 at 14:22.
Nemoj cistit. To treba micat i iskljucit ga softverski. Ako ni to ne moze onda roknes emulator i cao.
TAKUMI
To je ona mazda sto smo diskutovali o kupovini forda i nje? Znaci da ti je neko prodao neispravan auto u njemackoj.. Pa jel iko provozao taj auto prije kupovine ? Ja bi im ga vratio momentalno plus trazio povracaj svih troskova oko transporta...
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
auto ima njemacki tehnicki od prosle sedmice. prodavac pere ruke naravno, sam sam izabrao auto... sem toga dovezao ga je od tamo, zvuci mi nemoguce da ga je ovako vozio cijelo vrijeme. nego mogu ja sad da trazim sto ocu, dao sam novac unaprijed i to je to... sad mi ostaje da rijesim ovo
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ne znam da li ovo vise moze ovako zbog tehnickog. Koliko ja znam fap je tu zbog EURO standarda motora, kada ga skine vise nece imati onaj standard koji je imao kao nov.
Kada rade tehnicki mora da im se poklope Euro standardi sto ja mislim da nece moci kada skine fap filter.
Nisam siguran, lagano se moze raspitati
P.s.
Necu da stajem momku na muku mada bih mogao sto rec![]()
Zajebi to. Makni to ili iskljucuj.
TAKUMI
Pošto je auto kod Osmanagica, ako oni neće ili ne mogu da ti to isključe ovako kako ti je predlozio Fabia_Elegance vjerovstno znaju ko bi to uradio. Ako oni ne znaju, dacu ti kontakte za ljude u Bar koji to rade, ili vozi u Pg opet kod ovih koje ti je predlozio.
Mislim da će tehnicki proći nakon uklonjenog Fap, bar znam 3,4 auta koja su ove godine prosla bezproblema. Ne znaci da ce tako biti i za koju godinu ali kao prelazno rešenje za sad.
Dje ima da se uzme one zute folije kao za maglenke i slicno?
hvala svima koji mi ne staju na muku nego pomazu savjetima![]()
ako je samo ovo nije strasno, rijesice se... da vidim prvo moram sam poci do osmanagica ga utvrdim detalje, tj u kom procentu je zapuseno i sto oni predlazu pa cu da vam se javim.
mimo toga sto je startan poput peglice auto je extra, udoban, tih, super ocuvan...
Trebam tati da update u koleos 2011 onaj naviagacioni program.Mislim da je carminat tomtom,ima li dje mape neke free,piratske za njega,moze li se kako to ubaciti ili moram da placam 60e+ samo za mape
Podgorica Podgoricanima!
Ovo ti je sa sajta As Ferrari:
DPF/FAP filteri
Novi dizel motori imaju takozvane filtere za čestice DPF i FAP koji su u prodaji mnogo skupi,mi smo u mogućnosti da ih uklonimo sa vozila i ugradimo novi softwer sa garancijom.
Pored katalizatora, na izduvnim granama modernih dizel motora postoji i dizel filter (DPF/FAP) sitnih*čestica. Zapušenjem katalizatora i filtera na izduvnoj grani može doći do ubrzanog skraćenja radnog vijeka*motora kao i do oštećenja turbine, EGR ventila, usisne grane.*AsFerrari Doo vrši kompjutersko isključivanje DPF-FAP filtera koristeći originalne alate i proverena*originalna rešenja u reprogramiranju fabričkog softvera.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
znaci mogu ga fizicki uklone i softverski ga izbrisu iz sistema. samo da ne bude da pogase sve ostalo
uglavnom ne smijem ga voziti ovako...
zahvaljujem
Evo I ovo procitaj
http://safe-chip.com/uklanjanje-dpf-a.html
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks