Page 763 of 2536 FirstFirst ... 26366371375375976076176276376476576676777381386312631763 ... LastLast
Results 19,051 to 19,075 of 63381

Thread: [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sistem je pustio za 2-3 dana.Zar se svelo na to da treba da platis i da ides 10 puta kod majstora da bi ga mozda napravio?To je u startu gubljenje vremena,goriva,zivaca i para

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

kako mislis ne cujes kompresor??? kompresor se ne cuje...

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    znam da je ovo za drugi podforum... ali odje ima vise ljudi pa me interesuje jedna stvar....vrijedi li kupit ovaj skuter Peda Piccolo...50ccm3... nov je 700e.... polovno nesto da ista valja tesko se moze naci ispod 400€... a mislim i 500....
    Za ove Peda sam čitao neđe u Srbiju da su se katastrofa pokazali, klasični kineski skuter...Dok npr Kymco, pa čak i Tomos da su se dosta dobro pokazali za svoje pare... Tako da... Skupi još koju stotinu i kupi nešto što će te dobro služiti
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Cujem kad upalim AC dugme,ukopcava nesto,ne znam,pitam

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

kod mene na 159 se nije cuo ni ventilator klime kad se upali dok na megana isto tako kompresor ne cujem ali ventilator razbija od buke....

ne znam sad koje je auto...ali kod mene se vidi kompresor i tacno se vidi kad se ukljuci kad pocne remenica od kompresora da se okrece.... e sad, ovako napamet mozemo da lupamo, ali dok ne odes kod nekoga ko ima aparat da provjeri o cem use radi neces nista znati... moze lako biti da je freona izgubio sistem....

a sve i da se pali kompresor, to ne znaci da je isprtavan, jer klipovi unutar njega mogu da dobiju lufta... pa onda servis moras da radis...a ovdje su meni trazili po 200€ za servis...i jos ti daju 3 mjeseca garancije, taman da odradis sezonu pa da iduce opet dodjes na 200e tratmana klime
    Last edited by E_K_V; 12-06-15 at 12:28.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Za ove Peda sam čitao neđe u Srbiju da su se katastrofa pokazali, klasični kineski skuter...Dok npr Kymco, pa čak i Tomos da su se dosta dobro pokazali za svoje pare... Tako da... Skupi još koju stotinu i kupi nešto što će te dobro služiti
    i ja citah nesto po interentu...neko if vozio bez problema neko nije mogao da sastavi 100km bez problema...tako da sve to izgleda zavisi ko sto zakuci.... opet, daju 2g garancije... a i ta cijena 700€ mi je puno za ono sto sam planirao.... krenuo sam bio sa necim do 400€ max...

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

i ja citah nesto po interentu...neko if vozio bez problema neko nije mogao da sastavi 100km bez problema...tako da sve to izgleda zavisi ko sto zakuci.... opet, daju 2g garancije... a i ta cijena 700€ mi je puno za ono sto sam planirao.... krenuo sam bio sa necim do 400€ max...
    Pa dobro, zavisi što si planirao i što tražiš od motora... Ako ti treba nešto da završavaš sitnice po gradu i pritom ti neće biti žao ako crkne nakon garancije i ne bude djelova, onda je to potpuno opravdano... Podji do salona, sjedni da vidiš kako ti se čini, i ako ti legne to je to

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by DzOnI93 View Post
    Treba ti info za automatiku ili manual? Ako mislis na manual zanima me na koje "specijalne" alate mislis? Mozda alate za provjeru zamajca, alate za montiranje kvacila?
    Jeste manual da se odradi set kvacila full sa zamajcem na passat b5.5 avf motor 1.9tdi 96kw .

________
    Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
    Uvoz iz njemacke i slovenije.
    Sve info i porudzbe :
    +38268615321 (viber)
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

kod mene na 159 se nije cuo ni ventilator klime kad se upali dok na megana isto tako kompresor ne cujem ali ventilator razbija od buke....

ne znam sad koje je auto...ali kod mene se vidi kompresor i tacno se vidi kad se ukljuci kad pocne remenica od kompresora da se okrece.... e sad, ovako napamet mozemo da lupamo, ali dok ne odes kod nekoga ko ima aparat da provjeri o cem use radi neces nista znati... moze lako biti da je freona izgubio sistem....

a sve i da se pali kompresor, to ne znaci da je isprtavan, jer klipovi unutar njega mogu da dobiju lufta... pa onda servis moras da radis...a ovdje su meni trazili po 200€ za servis...i jos ti daju 3 mjeseca garancije, taman da odradis sezonu pa da iduce opet dodjes na 200e tratmana klime
    Cuje se sigurno kad je upalim,do jutos je radila savrseno,moracu nedje povesti auto,e da pasat 5 vozim,vec 15 godina,znaci auto koje sam odrzavao I servisirao redovno.
    Hvala ti
    P.S.Ljubomoran sam(zbog 159)

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

odes kod ovoga momka da ti provjeri sistem...momak je super fer i korektan... moj predlog kreni od njega...pa onda idi dalje ako je nesto sto trazi ozbiljniju intervenciju...

https://www.facebook.com/pages/Servi...575789?fref=ts

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Pa dobro, zavisi što si planirao i što tražiš od motora... Ako ti treba nešto da završavaš sitnice po gradu i pritom ti neće biti žao ako crkne nakon garancije i ne bude djelova, onda je to potpuno opravdano... Podji do salona, sjedni da vidiš kako ti se čini, i ako ti legne to je to

najbolje od svega je sto znam sto sam planirao...a znam sto ce da se desi..

trenutni plan mi je da mi sluzi samo za kroz grad... da ne polazem za A kategoriju i da je jeftina registracija... a motor nikad nisam imao i nisam nesto puno kilometara presao sa njima...

e sad 99% sam siguran da ce da se desi sledece.... mozda ne odmah, ali godinu dvije, da cu da trazim nesto sto je jace...sa cim mogu i po makadamu, i van grada da vozim... itd itd...
    Last edited by E_K_V; 12-06-15 at 12:54.

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

odes kod ovoga momka da ti provjeri sistem...momak je super fer i korektan... moj predlog kreni od njega...pa onda idi dalje ako je nesto sto trazi ozbiljniju intervenciju...

https://www.facebook.com/pages/Servi...575789?fref=ts
    Tacno ce tako I biti,cuo sam za ovog momka,mislim da ga I na forumu ima,hvale ga kao I ti.
    Hvala puno

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

najbolje od svega je sto znam sto sam planirao...a znam sto ce da se desi..trenutni plan mi je da mi sluzi samo za kroz grad... da ne polazem za A kategoriju i da je jeftina registracija... a motor nikad nisam imao i nisam nesto puno kilometara presao sa njima...e sad 99% sam siguran da ce da se desi sledece.... mozda ne odmah, ali godinu dvije, da cu da trazim nesto sto je jace...sa cim mogu i po makadamu, i van grada da vozim... itd itd...
    Moj prijateljski savjet je da ostavljaš pomalo pare sa strane, da ih ne bacaš na neki bzv skuter, jer ti svakako učenje vožnje na kineskom skuteru neće mnogo pomoći kasnije kad pređeš na veći motor... A kasnije već za 1.500-2.000 eura ćeš moći kupiti dosta dobar polovan motor, i onda fino naučiš da voziš njega, i gospodin si čovjek Ja sam tako počeo, i nisam se pokajao

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

koji dzip da uzmem do 6k ?
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

od "novijih" ja mislim dase tu uklapa samo sorento... vozi je moj otac i do sad nije imao nekih problema sem sto umije da potrosi , ali ti nemam tacne cifre...

ako ces neki land rover ili japance i slicno vjerovantno ces morati da ides na godiste oko 2000....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

pa jesu li pokusali da nadju gdje curi ili su samo dopunjavali?

preko puta Filipa ti je odlican servis za klime... a ovi u zagoric su skupi bezobrazno...
    Pokusavali su, vise puta trazili i punili. Proslo ljeto kad su konacno uspjeli da napune klima je radila solidno par mjeseci dok je bilo vrucine i nije se koristila od tad.

Sad opet ne radi mozda je iscurilo ili je nesto trece ko ce mu ga znati.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

ako oces mene poslusat otidji kod nekoga kome je to primarni posao... a ne kao kod njih koji rade sve zivo...
    rekoh ti vec, preko puta njih imas Vukovica koji je odlican... a par postova iznad imas i link do facebook stranice jednog momka iz gornje gorice koji radi servis i kojeg ti preporucujem....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ako oces mene poslusat otidji kod nekoga kome je to primarni posao... a ne kao kod njih koji rade sve zivo...
    rekoh ti vec, preko puta njih imas Vukovica koji je odlican... a par postova iznad imas i link do facebook stranice jednog momka iz gornje gorice koji radi servis i kojeg ti preporucujem....
    Kod njih sam radio veliki servis, pa uzgred i klimu.

Hvala za info.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    da neces da prodajes zafiru?
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by dewas View Post
    Potreban mi je dobar majstor za servis klime na Korsi C.

Radjen je servis u Auto Zetu (Filip) servis jedno 6 puta i svaki put freon iscuri. Ako moze neki kontakt, preporuka. Hvala.
    Isti sam ja imao problem sa Astra G. Kod više majstora sam išao i svaki je samo sa uređajima gledao pritisak gubi li negdje i to je to. A to što se posle 2, 3 mjeseca iscuri niko nije znao da otkrije gdje curi.
    Ja sam na Astri sam otkrio slučajno. Pogledaj pošto je isti proizvođač, Opel, možda je na isto mjesto.
    Naprijed je hladnjak klime i iz njega izlazi cijev na tzv. isušivač i kod moje Astre je pustali na spoju te cijevi i tog isušivača. Tu ima neki digtung-gumica koju je zamjenio majstor i od tada ne curi.
    Auto na kanal ili dizalicu i dok radi klima dobro pregledati odozdo.

Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by xxl View Post
    auto se prvi put registruje na nase tablice.smije li se sa potvrdom sa registracije vozilti ili da cekam tablice
    Vec je bilo na tv prica o ovome. Sa polisom mozes da vozis niko te nece dirati.

Upravo imam takvo auto. Registrovan prije 3 dana. Ali nema tablica.

Na polisu se vozi i policija je zaustavljala i nista samo vidi i kaze cao

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Dzip,dzip nije vazno koji tip
    Pravi si niksicanin,svaki terenac je dzip
    Nego da ne smaram,sto ce ti dzip,za terena,lov,ribolov,piknik,za svakodnevnu upoterbu,ili je u pitanju samo da vozis dzipA

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by mrgo View Post
    Dzip,dzip nije vazno koji tip
    Pravi si niksicanin,svaki terenac je dzip
    Nego da ne smaram,sto ce ti dzip,za terena,lov,ribolov,piknik,za svakodnevnu upoterbu,ili je u pitanju samo da vozis dzipA
    Treba mi za posla Mrgo )) Da mogu da ih vozim u planinu, da opalim prsten oko durmitora, da ih spustim dje malo auto ne moze. Meni je auto samo alat ne patim od toga da se chimkur.

Bojane zafiru posle sezone prodajem za sad mi treba radi mi posao

Treba mi auto od jos 6 siceva pa sam mislio nekog dzipa da uzmem, nekog micubishija ili nesto. Nego oko auta blage veze nemam pa reko da pitam ove stare iskusnjache
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Treba mi za posla Mrgo )) Da mogu da ih vozim u planinu, da opalim prsten oko durmitora, da ih spustim dje malo auto ne moze. Meni je auto samo alat ne patim od toga da se chimkur.

Treba mi auto od jos 6 siceva pa sam mislio nekog dzipa da uzmem, nekog micubishija ili nesto. Nego oko auta blage veze nemam pa reko da pitam ove stare iskusnjache
    A znam djaole da ti ne pada na pamet da su qrcis,mada I za 6 to ne bi uspio,a mozda I bi,neko ne moze ni sa dzipom od 190k,nego da ne duzim,za ove od 6 sjedja ti sad ne mogu nista reci,za ovo sto tebi treba nissan x trail,ima ih u nederland za fine pare,mislim da bi ti mogao I naci momka da ti ga doveze......bez Danijele,ne pisem da se ugradjujem,nego da poguram vrijednog momka,mada si ekscentrik vidim
    Pusa

Kad kazem fine pare,mislim neko 2006,da te nece ispasti ni 4.400...odokativno
    Za detalje pucaj

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Ako ne patis od mode i luksuza,onda Pajero sa kraja proslog vijeka 2.5tdi(mala reg , najjeftiniji za odrzavanje).Ako ti reg ne smeta onda 2.8 tdi,zivlji je dosta.
    Takodje tu ulazi land cruiser takodje sa kraja proslog vijeka i pocetkom novog 3.0diesel. Sve drugo a da nisu ova dva modela su igracke. Racunaj da 2.5tdi trosi 13/14 a ide...ne ide u stvari,mrtav konj,kao sdi.Ali pun krcat i prazan sve mu jedno,jednako vuce.
    3.0land cruiser vuce dobro za tolikog dzipa kao 1.9tdi,nema dje ne moze izac',komotan otpozadi.
    Max brzina je onoliko koliko mu pise(180,bez ako skazaljka ne laze).
    U svakom slucaju trazi ono sto ti najvise odgovara.Ako neces duple digitalne klime,10 vazdusnih jastuka, navigacije od 10',da jurcas na otvoreni put,onda ova dva modela su prava za tu cijenu.
    Znam da ima i 3.0 i 3.5 pajero,benzin.Kakvi to motori ne znam.Za ove 3 masine govorim iz prve ruke i neces pogrijesiti koji god da uzmes.

Page 763 of 2536 FirstFirst ... 26366371375375976076176276376476576676777381386312631763 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)