Cini mi se da su rekli 20-og Juna
Bazen u Pg?Jel otvoren ili ako ne kada ce?
Cini mi se da su rekli 20-og Juna
Dje je najisplativije uraditi stampu majica, jedno 100-150 ? Je li bolje kupiti majice posebno pa posebno stampu raditi ? Koje su cijene zna li ko ? Je li ista cijena za sve boje, ili su bijele jeftinije ?
ps. Moze i Niksic.
Majica ti ispadne kod ovih sto radi stampu oko 3eur i stampa oko 2-3eur po majici.
Znaci max 6eur po majici plati
One Ring to Rule them all...
Kupi majice sam.
Dobra majica je euro ili dva skuplja od smeća najlonskog...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Zna li ko ima li dje da se kupi ona mala klima kao pokretna i koliko otprilike kosta to?
Greska![]()
Last edited by GaD; 07-06-15 at 23:43.
^ Nisam ukapirao pitanje...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pitanje je 'dje sam ja ovo'. :lolblue:
Forever young, i want to be forever young
hoće li mi neko reći na koju foru je blok 9 preko morače (đe su blok 5 i 6) i na konik na kraju bul. pera ćetkovića?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima li neko da mi posalje TOS testove ili da kaze dje ih mogu nac ? To mi treba za danas
Testovi opštih sposobnosti (TOS) ispituju nivo opštih intelektualnih sposobnosti, uglavnom nezavisno od ranijeg školskog uspeha.
Sadržaj testova prilagođen je različitim grupama ljudi unutar populacije mogućih ispitanika, a prvenstveno su namenjeni za selekciju i odabir kandidata.
TOS uključuje četiri testa, koji se mogu koristiti i zasebno.1. Verbalni test
Sastoji se od 36 zadataka koji zahtevaju traženje analogija među ponuđenim rečima. Vreme rada je ograničeno na 15 minuta.2. Neverbalni test
Sadrži 36 zadataka podeljenih u dve vrste: zadaci koji traže svrstavanje oblika i zadaci koji uključuju analogije, nizove i sklopove. Ispitanik treba da otkrije po čemu su postojeći likovi slični i da među predloženim nađe onaj koji ima ista obeležja ili treba postojeće prazno polje popuniti jednim od predloženih odgovora. Vreme rada je ograničeno na 20 minuta.3. Numerički test
Uključuje ukupno 36 zadataka koji uključuju samo četiri osnovne računske operacije s celim brojevima. Mogu se razlikovati zadaci tipa analogija i zadaci nizova, a zadatak ispitanika je da otkrije kako su postojeći brojevi u mreži međusobno povezani i da između 6 ponuđenih mogućnosti odabere onu koja nedostaje u zadatku. Vreme rada je ograničeno na 20 minuta.4. Spacijalni test
Uključuje zadatke s mrežom likova kojima se ispituje sposobnost stvaranja, zadržavanja i baratanja mentalnim slikama. U ovom tipu zadataka ispitanik treba da zamisli rezultat savijanja ravnog lika u trodimenzionalni oblik i da za svaki od predložena četiri odgovora označi može li on ili ne nastati savijanjem zadate mreže. Test ima 20 likova sa po 4 ponuđena odgovora. Vreme rada je ograničeno na 20 minuta.
casovnicar neki sem onog u centar kod carina. na 3sata mi je stala baterija posle njegove ugradnje. a fala bogu one garancije bacim.
f6
Imas u ulici slobode ispod video bima, time for swatch, valjda tako se zove radnja.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ima i u Pejton.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
i u delti.
Dje mogu da kupim dvotaktol od Ine?
Ja sam ga kupovao na pumpu u blok V, cini mi se...
Đe u Pg ima da se kupi šivaća mašina, a da nije u Tehnoplus?
Kreč, kolica i mešalica.
Đe ću najpovoljnije nać 40m kabla? Treba mi da napravim produžni kabal![]()
koliko mida ima godina?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks