Vazda li ja gmizem po podu...
ahahahahahhahahahahahahahaha:*
Vazda li ja gmizem po podu...
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Dobro je dok se jos teturas.
Ja sam BATZKMIL ili ti MAJMUN
Horoskop igra veliku ulogu u mom zivotu. Siguran sam da moj zivot u mnogome zavisi od toga dje su se planete, Sunce i Mjesec nalazili prilikom mog rodjenja. Jos vaznije je njihovo kretanje i promjene u Suncevom sistemu poslje mog rodjenja. Sve je to bilo podredjeno meni i odredjuje moj karakter, osobine i nacin ponasanja.
:distracted:
vala, ja obrukah ovog mog Coz Sokola...a finalna rečenica me dokusuri..skroUz...
Sell the Vatican, Feed the World!
Zmija. Sve pogodjeno...
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
-SOKO(od 7.februara do 6.marta) SOKO je Majanski horoskopski znak koji životnu putanjom hoda duhovnošću.Oni poseduju veiku moć kako u duhovnom tako i u svetovnom aspektu.Jaka ličnost je njihov pokretač.Inkliniraju poslovima u sudstvu,a i policiji,mada bi mogli sebe naći i u vazduhoplovstvu.Zar nisu sokolovi? U partnerstvu se ispostavi da su posvećeni i verni,jer imaju veoma jak moral.Ovo su nadasve veoma pošteni i iskreni ljudi.
Ovo poslednje me raduje jako. I pomaze u zivotu, isto jako.
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni obicno mrak pa'ne na oci kad me cura pita sta sam u horoskopu. Ali donekle se suzdrzim dok me ne pita sta sam u podnzaku. A juce bi i situacija da nakon odgovora 'Nemam pojma' ona mene pita u koliko sam sati rodjen da mi kaze sta sam... Bjezzzz od mene sekto zenska!![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
što si u horoskopu?![]()
mora da je djevica![]()
Tu es mon héro!
U kineskom sam Zmaj. Od nocaja.
Do Not Disturb.
Zmaj - pozitivne strane
Odlučni, originalni, sigurni u sebe, snalažljivi, prilagodljivi, hrabri, strastveni.
Zmaj - negativne strane
Zapovednici, tirani, arogantni, netaktični, usijane glave, kritični.
A bjezzzz avetinjo
Dosta promaseno... I za pozitivne i sa negativne strane...
Jel' ljudi i dalje vjeruju i horoskop ili je ova tema sprdnja? Ne pratih niti imam zelju da prelistavam 9 strana...
Do Not Disturb.
vidiš da je tačno![]()
Sto je tacno glavo luda?![]()
Btw. meni inace ovo 'prilagodljiv' i 'snalazljiv' nikako ne ide sa 'netaktican'...
Do Not Disturb.
Hahahaahahh
ovaj "mali horoskop" sve pogadja
Vaga sam. Aj rastrgni mi dusu forumsku.![]()
Do Not Disturb.
Do Not Disturb.
ti si moj podznak
evo ti ljubavni
Vaga
Pronalaženje pravog partnera će biti prioritet u životu osobe rođene u znaku vage. Za vage koje su već u vezi, održavanje mira i harmonije je najvažnija stvar. Usamljenost je neprirodna i veoma tužna stvar za jednu vagu. Kao ljubavnik je izražajan, kreativan i uravnotežen. Učiniće sve što je potrebno da im partner u potpunosti bude zadovoljan, počevši od razgovora pa sve do vođenja ljubavi. Šarm i posvećenost savršenom balansu čine ga divnim partnerom.
vidiš kako si divan :glee:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks