Page 8 of 91 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast
Results 176 to 200 of 2253

Thread: Horoskopski znaci

Thanks Thanks Given 
    143
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    47 Posts

Horoskop...ne vjerujem u gluposti..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne vjerujem nesto previše,ali msilim da te neke osnovne karakteristike znakova su tačne...

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,040
    Thanked in
    4,359 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo prakticnog objasnjenja

Svi horoskopski znaci su u liftu jednog velikog hotela. Medjutim, lift se zaustavlja izmedju dva sprata. Evo kako su reagovali.

RAK: - Sta mu bi?
    BLIZANCI: - Opa, zaglavljeni smo!
    LAV: - Ma hajde, komsija, sta to pricate! Slucajno je stao.
    DEVICA: - Jaoj, gde bas sada!
    OVAN: - Da vidimo sta je (pritiska dugmice).
    SKORPIJA: - Hej, komsija, nemojte tako jako!
    OVAN: - Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i cekamo?
    VAGA: - Komsija, smirite se! Nije vreme za svadju!
    DEVICA: - A to sto smo zaglavljeni - nikom nista. Znate li koji posao mene ceka?
    JARAC: - Svi imamo neke obaveze, ali umesto sto stvaramo paniku, hajde da uradimo ono sto treba!
    VODOLIJA: - Tako je. Mora da postoji dezurni majstor. Komsija, pritisnite crveno dugme, molim.
    BLIZANCI: - Naravno. Ne reaguje. Opa, bice veselo!
    RIBE: - Vidi ti njega! Njemu je cak i zabavno!
    STRELAC: - Sto da ne? Necemo valjda da kukamo?

LAV: - Slusajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
    VODOLIJA: - Taj sam, ali jos ne mogu da vidim sta je najbolje uraditi.
    BIK: - Ne bih da se salim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
    OVAN: - Ma nemojte! Mislite da cu celu noc sedeti ovde? Ako nece milom, onda ce silom (pocinje da sutira vrata).
    VAGA: - Komsija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno!
    SKORPIJA: - Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska u glavi.
    OVAN: - Slusaj ti, bitango jedna! Ako zelis da razgovaras sa mnom, treba da se ponasas kao prema pametnijem od sebe.
    SKORPIJA: - S tobom mogu da popricam i na jedan poseban nacin, a ako zelis, mozemo i ovde u liftu.

LAV: - Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponasanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i zelim da me dobro saslusate. Prvo, smirite se!
    RAK: - Kako da se smirimo? Evo, vec pola sata stojimo ovde bespomocni.
    DEVICA: - Tako je! Uopste nismo svesni toga sta sve moze da nam se desi.
    SKORPIJA: - Vi radite sta hocete, ali ja vise ne mogu da izdrzim. Moram da zapalim cigaretu. RAK: - Jaoj, nemojte samo to! Ugusicemo se covece!
    DEVICA: - Potrazite otvor za ventilaciju, ovde vise ne moze da se dise!

OVAN: - Ma dajte da probam jos jednom!
    SVI SEM STRELCA: - Ne!
    STRELAC: - Slazem se sa komsijom Ovnom. Ako sutiranjem odvalimo vrata lifta, mozemo da se spustimo sprat nize i da izadjemo iz lifta.
    JARAC: - Nemojte, komsija! To ne dolazi u obzir.
    RIBE: - Tako je! Ko zna sta bi sve moglo da nam se desi dok se spustamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
    VAGA: - Komsija, sta vi mislite o ovome?
    BIK: - Mene pitate?
    VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
    BIK: - Mene nista ne pitajte. Sada je vreme rucku (vadi sendvic). Kad se najedem, onda cu da razmiljam o liftu.
    LAV: - Nemoguce! Bas sada ste gladni?
    BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmisljam o teskim stvarima.

BLIZANCI: - Sto se brinete? Imam karte za igranje, pa mozemo da odigramo partiju. Da delim?
    RAK: - Vi niste normalni!
    JARAC: - Komsija, posto ste sredili sendvic, a rekoste da imate resenje, da cujem.
    BIK: - Resenje je jednostavno, cekacemo dok ne stigne struja.
    (Lift pocinje da se trese.)
    RAK, DEVICA I RIBE: - Jaoj, sta je ovo?
    BLIZANCI I STRELAC: - Pocinje prava zabava!
    VODOLIJA: - Nasim mukama je dosao kraj - stigla je struja.
    STRELAC: - Sada cemo da izadjemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.
    ...divlje kose, tamna oka dva
    cvijet bez korjena
    ples je sve sto zna...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Guzo ovo za djevice je laz, ja bih po citav dan, svega mi, tako da nije tacno ovo. Mada, mozda ima neke veze sa mnom posto sto sam ja alfa muzijak.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,040
    Thanked in
    4,359 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Guzo ovo za djevice je laz, ja bih po citav dan, svega mi, tako da nije tacno ovo. Mada, mozda ima neke veze sa mnom posto sto sam ja alfa muzijak.
    ni ja ne vjerujem, nema ovo veze zdevicom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Zlobnica View Post

VAGA: - Komsija, sta vi mislite o ovome?
    BIK: - Mene pitate?
    VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
    BIK: - Mene nista ne pitajte. Sada je vreme rucku (vadi sendvic). Kad se najedem, onda cu da razmiljam o liftu.
    LAV: - Nemoguce! Bas sada ste gladni?
    BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmisljam o teskim stvarima.

:lolblue: :lolblue:

recimo, to je to
    Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,040
    Thanked in
    4,359 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Sicilija...moze!
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Miss_Lucifer View Post
    :lolblue: :lolblue:

recimo, to je to

Hhahahahahah... Glad je cudo. Potpuno odgovara opisu.

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,040
    Thanked in
    4,359 Posts

Kako bi izgledalo da 12 ljudi različitih znakova živi zajedno?

6:00 sati: Djevica ustaje i prije tuširanja briše kupatilo. Nakon pranja zuba, četkicu stavlja u sterilnu vrećicu i ostavlja je na posebno mjesto, daleko od ostalih četkica.
    6:15 sati: Jarac ustaje i isključuje bojler, istekao je termin za jeftinu struju.
    6:20 sati: Vodolija odlazi na jutarnje trčanje.
    6:30 sati: Vaga i Lav se pred ogledalom otimaju oko hidratantne kreme i gela za kosu.
    6:40 sati: Bik doručkuje Nutelu supenom kašikom.
    6:45 sati: Strijelac ustaje i ponovo uključuje bojler.
    7:00 sati: Rak pravi sendviče, Djevica cijedi svježe voćne sokove. Blizanac je još u krevetu, s mobilnog provjerava imejl, Fejsbuk, Tviter i Instagram.
    7:05 sati: Škorpija razvaljuje vrata od kupatila – Vaga izlazi smrtno uvrijeđena s neseserom u rukama.
    7:10 sati: Ovan ustaje i uključuje štopericu.
    7:11 sati i 45 sec: Ovan istuširan, obučen, obuven, maše sa stepenica. Isključuje štopericu.
    7:15 sati: Bik kašikom struže po tegli. nema više Nutele.
    7:20 sati: Vaga i Lav opet imaju okršaj pred ogledalom, posljednja provjera izgleda i divljenja samima sebi pred odlazak.
    7:30 sati: Vodolija se tušira hladnom vodom, Jarac je opet isključio bojler.
    7:40 sati: Svi odlaze.
    7:45 sati: Blizanac se vraća, zaboravio je jedan od 3 mobilna telefona.
    7:50 sati: Blizanac se opet vraća, zaboravio je novčanik.
    8:00 sati: Riba se budi i shvata da su je zaključali u stanu.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    1,333
    Thanks Thanks Received 
    3,049
    Thanked in
    1,624 Posts

Dokolica po horoskopu...

OVAN - dopušta sebi luksuz odmora samo kad se već danima oseća stvarno loše.
    BIK - uživa u radu, izdržljiv znak i istrajan, ali se dokolici raduje jer onda postaje i kreativan - uz sladoled (hihihihihi...)
    BLIZANCI - S glavom u obalcima, nemaju pojma ni šta je dokolica jer preprtljavaju nešto po mozgu non stop, dosadan im je nerad, al kad im je stvarno dosadno (makar i u sred važnog razgovora) oni duhom odlutaju a ni toga nisu svesni.
    RAK - lenji po difoltu, krevet bi poneli i u ofis kad bi mogli, dokolica im hrani mozak i vraća snagu jer daje priliku intuiciji da proradi.
    LAV - Ne odriče se dokolice baš na sav glas, ali se trudi da joj veže ruke i noge. Smatra je privilegijom posle trijumfa nekog. Vreme je njegovo najveće blago, te i dokolicu koristi da pronađe nove ideje i podsticaje za posao.
    DEVICA - Nema praznog hoda ovde, plaši se edelimično tog zadovoljstva i zabave, a i prosto mora stalno nešto da stvara i proizvodi. Doklica se dozvoljva samo u slučaju teške bolesti ili iscrpljenosti, i tad se proglasi za terapiju.
    VAGA - Voli laku stranu života i uvek je pomalo slatko lenja, ali je koči srah od osude, te ne zabušava dok traje posao. U vreme odmora zato potpuno se prepušta uživanju u zabavi i odmoru!
    ŠKORPIJA - Opasna kraljica noći - lenjost nije deo njenog sveta, i ne polazi joj za rukom da ceni onog ko nije isti kao ona, niti može da ga voli. Jedini ustupci lenjosti su kada je reč o seksu i misteriji, tada postaej setna i mažna, i paranormalna. U stanju da satima gleda dno šolje a da toga nije ni svesna.
    STRELAC - Hiperaktivan i neumoran, teško mu je da lenstvuje. Dokolica i gubljenje vremena - za njega je nagrada i radost, naročito sa finim stvarima i ljudima koji mu prijaju. Ništa ne vole sami da rade, pa ni da uživaju u neradu!
    JARAC - Na odmor ide samo pod pretnjom otkaza, krut i kontrolisan znak, s mukom potiskuje meocije kada ga zapljusnu slučajno. Plaši ga pomisao o izgubljenom vremenu, i sklon je jakom stresu. U doklici niej takoreći nikada, osim pod pretnjom, tada ide na kratki odmor. Radi kao robot - i to do samouništenja.
    VODOLIJA - Ovom znaku lenjost ima ukus izazova. Opušta se i podaje dokolici iz čiste provokacije, naročito kad vidi da se drugi napinju iz petnih žila. Impulsivna priroda koja inače veze nema sa lenjošću, traži slobodu i brze akcije, te vodolija gubi svoje vreme - zato što mu se može! I, zbog pijatelja s kojima bi ćaskala. Jedino joj savest štopuje vreme, ona je sam svoj gospodar.
    RIBE - srećne su u svom svetu snova, ćudljivi i nepredvidivi. Ulažu izuzetan napor u posao, a onda se predstave kao žrtva da bi otišle na oporavak. Lenjost joj u stvari pristaje kao pripijena večernja haljina, tada uživa u životu i razrađuje utiske. U doklici je uvek kad je stvarnost uplaši ili zamori, u tom svetu nema budilnika i rokovnika. Uzima onoliko vremena koliko joj treba i ponovo nalazi sebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    VODOLIJA - Ovom znaku lenjost ima ukus izazova. Opušta se i podaje dokolici iz čiste provokacije, naročito kad vidi da se drugi napinju iz petnih žila. Impulsivna priroda koja inače veze nema sa lenjošću, traži slobodu i brze akcije, te vodolija gubi svoje vreme - zato što mu se može! I, zbog pijatelja s kojima bi ćaskala. Jedino joj savest štopuje vreme, ona je sam svoj gospodar.

Bas dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dokolica po horoskopu...

BIK - uživa u radu, izdržljiv znak i istrajan, ali se dokolici raduje jer onda postaje i kreativan - uz sladoled (hihihihihi...)

Hahahaha... tako nekako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dokolica po horoskopu...

JARAC - Na odmor ide samo pod pretnjom otkaza, krut i kontrolisan znak, s mukom potiskuje meocije kada ga zapljusnu slučajno. Plaši ga pomisao o izgubljenom vremenu, i sklon je jakom stresu. U doklici niej takoreći nikada, osim pod pretnjom, tada ide na kratki odmor. Radi kao robot - i to do samouništenja.

Manje - vise, to je to
    ''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''

Thanks Thanks Given 
    1,123
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    177 Posts

Za mene-škorpiju tu i tamo.
    " čini se da iz rana raste cvijeće... "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta mislite o Jarcu kao horoskopskom znaku?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ispade da je proždrljivost jedini stereotip koji može da se prišije biku, dajte malo kreativnosti
    Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Zar jos ima ljudi koji vjeruju u ove gluposti?

Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Miss_Lucifer View Post
    Ispade da je proždrljivost jedini stereotip koji može da se prišije biku, dajte malo kreativnosti

Neka si se izjasnila.Ja sam evo danas doručkovala u 20:00h dok u horoskop samo jedem i imam tu nedje 135 kg(od nutele)

....a toliko toga interesantnog o nama :strawberry:

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    1,333
    Thanks Thanks Received 
    3,049
    Thanked in
    1,624 Posts

13 ZNAKA MAJANSKE ASTROLOGIJE

Zaštitnici i čuvari,horoskopski znaci Majanske astrologije u skladu sa trinaest kalendarskih meseci su:Slepi miš(TZOOTZ), Škorpija(DZEC), Jelen(KEH), Sova(MOAN), Paun(KUTZ), Gušter(KIBRAY), Majmun(BATZKMIL), Soko(COZ), Jaguar(BALAM), Lisica(FEX), Zmija(KAN), Veverica(TZUBA), Kornjača(AAK).
    TZOOTZ -SLEPI MIŠ(od 26.jula do 22.avgusta) SLEPI MIŠEVI u horoskopu Maja poseduju veoma jak karakter koji se razvija u veoma ranom uzrastu.Poseduju idealan karakter za rukovođenjem,organizacijom.Visok nivo samopoštovanja je takođe njihova karakteristika.Obdareni su veštinom rešavanja problema,što ih u situacijama haosa iznese na vodeće pozicije.Daroviti lideri,ekonomisti,ministri,predstavnici organizacija,preduzeća-neke su od potencijalnih dobrih zvanja i zanimanja predstavnika ovog znaka preneseno na naše savremno doba.Pojedini predstavnici ovog majanskog astrološkog znaka su talenti umetničkog sveta i znaju i te kako dobro da prezentuju ono što ih unutrašnji svet podstiče.U partnerskim odnosima su liberalni,iako su veliki zaštitnici doma,kuće porodice.
    DZEC-ŠKORPIJA(od 23.avgusta do 19.septembra)ŠKORPIJE u majanskoj astrologiji su ljudi od tradicije,poštovaoci lokalnih običaja.Mentalna dubina je prisutna u karakteru ovih osoba,ali su ponekada previše kruti.Promene ih plaše,brzina takođe.Dobri su u detaljima,a preciznost i tačnost znaju da budu jedna od njihovih dobrih osobina.Ono što je loše kod njih je njihova uskogrudost i sebičluk koji zna da pokvari svu nežnost i posvećenost koju znaju da pruže u bilo kom odnosu.Zanimanja gde bi se mogli istaći su advokati,notari,sekretari,pomoćnici.Ono što je karakteristika za ovaj majanski astrološki znak i što je na neki način njihova ahilova peta je kada se oseti povređenim zna da uzvrati na grub način I kada shvati da nije u pravu teško će to priznati sebi,a pogotovu ne drugima.Teško im je preko usana da prevale reč “izvini” iako im duša govori suprotno.
    KEH-JELEN(od 20.septembra do 17.oktobra)JELEN je kod drevnih Maja bio znak koji je rođen sa senzibilnošću,unutrašnjom lepotom,velikom moći i sposobnosti da vole.Ovim osobama je neophodna harmonija da bi mogli da funkcionišu i sa sobom i sa svojim okruženjem.Zbog osetljivosti,senzualnosti koje poseduju,umetnost je pravi izraz kroz koji može da se ogleda njihova duša i duhovnost.Poezija,slikarstvo,skulptura su samo jedno od izraza njihove potrebe za lepotom i skladom.Arhitektura,graditeljstvo je takođe još neke od dobrih izbora za prikaz njihovog umeća i talenta koji su duboko pohranjeni u njima i samo čekaju “impuls i zov” da se otkriju.U partnerstvu su romantični,nežni…Ljubav postaje njihov prioritet i znaju da sve podrede toj uzvišenoj potrebi,tako da teško mogu da izađu z svog “ideala” ako nekim slučajem partner oseti potrebu da ode.
    MOAN-SOVA(od 18.oktobra do 14.novembra)Oni koji pripadaju ovom Majanskom astrološkom znaku izdvajaju se po tome što su veoma intuitivne osobe,ali je za njih karakteristična i društvena crta.Pored te svoje društvenosti,ljudi rođeni pod vladavinom ovog majanskog horoskopskog znaka,znaju sebe da guraju u unutrašnji svet i da istražuju i otkrivaju neprekledan okean spoznaje i saznanja.Moguća zanimanja u kojima bi mogli da se istaknu su alternativna medicina,ezoterija,isto tako bi bili dobri i u poljoprivredi,biologiji,pa i u astrologiji.Sove su zaljubljive prirode i to može toliko daleko da ide da imaju mnogo veza i brakova.
    KUTZ-PAUN (od 15.novembra do 12.decembra) Ovaj majanski zodijački znak u svojoj biti ima ponos,ekstravaganciju,istovremeno agresivnost…Perfomans je njihov život,tako da ples,pevanje,pozornica i sve što ih dovodi u centru pažnje jeste način da iskažu sebe.U svakom slučaju intezitet i unošenje sebe u oblasti koje su njima interesantne ili za koje su nadarene, je jedna od njihovih najjačih osobina.U partnerstvu Paun zna da intenzivno voli,ali da traži istu ili možda čak veću posvećenost i ljubav od partnera,jer ih to čini važnim.
    KIBREY-GUŠTER(od 13.decembra do 9.januara) GUŠTER ima sposobnost prilagođavanja svakom ambijentu.Izuzetno su uredni i rasplinuti na mnogim životnim aspektima,ali kao da imaju sposobnost dobro uvežbanog mađioničara i znaju da teške poteze vuku nevidljivo za oko posmatrača.U oblasti medicine mogu uspeti.Zanimanja koja bi im odgovarala su hirurg,stomatolog,neurolog,bibliotekar…Partnerstvo shvataju ozbiljno i poseduju crtu brižnosti,uvažavanja osobe sa kojom dele život,iako interesovanja i poimanje sveta mogu da budu različita.U gužvi i u užurbanim situacijama znaju da budu introvertni.
    BATZKMIL-MAJMUN(od 10.januara do 6.februara) Evo dobrog zabavljača!U majanskoj astrologiji znak Majmuna odiše dobrim “zaraznim” humorom.Zna Majmun da se zanese i da realnost i odgovornost te iste realnosti zaboravi,ponekada na tren,a nekada i duže.Ne obazire se on na opomene,podsetnike.On živi svoj svet,svoj Univerzum.Sposobni su da rade mnoge stvari i to u većini slučajeva odjednom.Ipak,televizija,film,pozorište mogli bi biti jedno od dobrih stvari u kojima bi se nestalni Majmun pronašao.U ljubavi im brzo dosade neke stvari,odnosi i tako pomislimo da je Majmun nelojalan.Ali, ne!On samo traži nešto što misli da je davno negde izgubio.Onaj uzvišeni osećaj potpune predaje drugom biću.Nežan i bezuslovan istovremeno,vredan je-pratiti ga!
    COZ-SOKO(od 7.februara do 6.marta) SOKO je Majanski horoskopski znak koji životnu putanjom hoda duhovnošću.Oni poseduju veiku moć kako u duhovnom tako i u svetovnom aspektu.Jaka ličnost je njihov pokretač.Inkliniraju poslovima u sudstvu,a i policiji,mada bi mogli sebe naći i u vazduhoplovstvu.Zar nisu sokolovi? U partnerstvu se ispostavi da su posvećeni i verni,jer imaju veoma jak moral.Ovo su nadasve veoma pošteni i iskreni ljudi.
    BALAM-JAGUAR(od 7.marta do 3.aprila) Ovo je jedan od najstrastvenijih i najvatrenijih horoskopskih znakova u Majanskoj astrologiji.Pored Bogova,ovo je znak koji je najpoštovaniji u Majanskom Zodijaku.U radnom ambijentu vole izazove.U potrazi su za novim stvarima,postavljaju sebi nove zadatke i ciljeve.Znaju da budu izuzetno fokusirani na predmet ili pak osobu svog interesovanja.Bez obzira kojim se zanimanjem bavili,udahnuće profesionalizam i disciplinu i uvek pokušavati da pređu granicu svojih mogućnosti.Kada se Jaguar zaljubi on svu svoju energju unese u tom odnosu.Vernost je prisutna u karakteru ovih ljudi,ali znaju da okrenu leđa i da odu tako naglo kao što su se pojavili,a razlog za to samo oni znaju.
    FEX-LISICA(od 4.aprila do 1.maja) LISICA je znak u Majanskom Zodijaku koja je sazdana od sposobnosti da obezbedi apsolutno sve osobama koje voli i do kojih joj je stalo.Borba za ljudska prava su deo nejnog karaktera.Ona će braniti sve ljude ovog sveta istom vatrenom posvećenošću.Lisica je najvrednija po karakteru u Majanskom zodijaku i eto njih kao radnike u socijalnim ustanovama,medicini,psihologiji I svugde gde treba pomoći drugima.Znaju da se dobro snađu i u ulozi telohranitelja.U partnerskim odnosima su zaštitnički nastrojeni.U njihovom zagrljaju mogu ljudi naći utehu i ljubav.
    KAN-ZMIJA(od 2.maja do 29.maja) ZMIJA je znak koja teži luksuzu života.Nije dobro ako to ode u razvrat.U svakom slučaju uporni su u svojim nastojanjima,a i prohtevima.Znaju da budu tihi i da se čine povučeni,ali to je samo njihova potreba da u svojoj tišini razrade planove i ideje i da sakupe snagu za dalje ili napred.Zmija prosto uživa u tim trenucima „samoće“,dok sa druge strane će imati tako živ duh u društvu gde će se pokazati kao dobri animatori i ljudi koji su zainteresovani za provod i zabavu.Sa druge strane interesuje ih učenje,filozofija,istorija...Dobri su u negovanju tradicije.Uvek su „puni“ dobrih priča o prošlosti,mitologiji...Neobično i nedostupno može biti imperativ za njih.U ljubavi znaju da budu veoma zanimljivi,ali je osetjivost ta koja ih navodi da reaguju neočekivano.
    TZUBA-VEVERICA(od 30.maja do 26.juna) Ovaj znak je pun sreće i ljubavi,ali kao da nikada nisu zadovoljni.Zabrinutost je njihovo prirodno stanje ili ciklične etape kroz koje oni konstantno prolaze.Vole da govore mnogo i nemaju nikakvih prepreka da kažu ono što osećaju i misle.Karijeru će dobrim delom i izgraditi na osnovu ove karakterne osobine.Ovaj potencijal u govorništvu i izražavanju dovodi ih do vodećih pozicija zanimanja koje su odabrali.Veverica voli romantizam i ona sanja o idealnoj osobi koju će sresti-nekada...Mogući su propusti i usamljenost ako ne prepozna osobu koja joj odgovara.Iako su štedljivi po prirodi,znaju da troše novac nemilice na stvari koje im nisu potrebne.
    AAK-KORNJAČA(od 27.juna do 25.jula) Kornjača uživa u udobnosti svoga doma.Centar sveta je porodica za ovaj majanski horoskopski znak.veoma su vredni i svaki zadatak koji im se dodeli,urade besprekorno.Strpljivost je još jedna karakteristika ovih ljudi.Teže da ostvare svoje ideale,ali stabilnom upornošću.Ljubav je za njih ona oaza mira,spokoja i učiniće sve da postignu svoju viziju.Ipak,ovo su povučene i stidljive osobe i ponekada je potrebno tako puno vremena da izađu is svoje senke.Šteta,jer toliko ljubavi ovo biće može i ume da da...

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,040
    Thanked in
    4,359 Posts

ja sam jaguar

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    1,333
    Thanks Thanks Received 
    3,049
    Thanked in
    1,624 Posts

Moćna mačka nema zbora

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Koji god horoskop da pogledam, ispadnem majmun.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 8 of 91 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)