I respect your wrong opinion.
Lukaj
a-a.
zašto bi slabost bila sramotna i zasluživala prezir?
da si moj, podržala bih te iz sve snage, pa bi naučila da živim skromnije. što je i većina nas osjetila tih 90tih (što neko pomenu).
pa bi našao manje plaćen posao, al manje stresan. eto, sad si priznao da si ti taj stub, šta da se stub slomio totalno i svi oni ostali bez njega?
naučili bi da žive sa tih 30%, bi li naučili bez stuba?
ahhahahahaah nema, kunem ti se!
a sve si u pravu što si napisao!
nothing comes from violence and nothing ever could
Hm svaka familija ima jednog ovakvog.
Eh, poznati mrmljator taj Tesla...![]()
Evo ga još jedan...
"Tajna uspjeha u životu nije da čovjek radi ono što voli, već da voli ono što radi."
- Čerčil
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Drzi li se iko u svom zivotu definicija i citata ili onako ' dobro zvuci", pa da se reda radi spomene u svakoj zaprsci? I to iznosenje mota, "pravila" za svasta sam primijetila da je najcesce kod ljudi u CG. Sta je za jednog uspjeh a sta za drugog, i sta je tome tad, ili sad, ili milijardi ljudi na svijetu pojedinacno svrha zivljenja, uspjeha itd...
Maksimum svega je da od velikog broja "citata" koji kruze "prevedeni" po netu, veze nemaju sa osobama za koje tvrde da su njihove "misli". No, bilo je zanimljivo dotaci jednu realisticnu temu.![]()
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 05-06-15 at 23:45.
Ziva istina, evo znam po sebi... ja sam poceo da radim kad sam imao 11 godina, nekako me bilo sramota da trazim tati i mami dorucak za uzinu svako jutro... pa sam fino poceo da prodajem limunadu, dok bih preko ljeta radio u Budvu na gradjevinu... kad sam imao 13 godina shvatio sam da je gradjevina za piicke, pa sam poceo da radim na plantazama... tada su jos marke bile i sje am se da sam na kraju rada imao citavih 140 Dm ustedjevime... tokom srednje sam svaki dan radio kao konobar, po 9sati i uz to sam bio luconosa 1...
Tokom stidija sam nastavio sa mykotrpnim radim, tako da sam radio 4 poslai studirao uporedo... drago mi je sto sam iztastao u velikog borca, i sti svakog mjeseca isparam od tate i mame citavih 60 e (za kafu i kladoonicu)...
Valja se razlikovat zarađeno od dobijenog (što od roditelja, kladionice...)... taman kao i stečeno od urođenog...
Mada, sva snaga riječi je otužna spram snage djelovanja.
Definicije i citati.....BLJAKS! Valjda smo svi mi različiti i najbolje znamo kako nam i zašto odgovara nešto treće u odnosu nadruge ljude. Uostalom....što god da kažeš neko će se pronaći i složiti se da je mudro rečeno a opet neko neće. I sve tako u nedogled.
Čiko Nikola je imao "žicu" za to čime se bavio......i to je to. Ne znači ako zahvaljujući njemu imamo sijalicu, moramo i da imamo pogled na svijet poput njegovog.
" Danas je najveći uspjeh u životu viđet svojim očima.....a NE gledat tuđim ušima " -pećinski čovjek![]()
Sve više uviđam zašto tema nema naslov...
Al ima jedna narodna umotvorina vezana za temu, DAPAČE . . . "KAKO SEJEŠ - TAKO ŽANJEŠ"![]()
Ne bih se ja sjekirala za ovu curu, prosto jednostavno može joj se.
U onim trenucima kada izgubi okolnosti koje joj dozvaljavaju ovakvo ponaše, onda će ,htjela ona ili ne, morati da preuzme odgovornosti na sebe.
I da se zaposli u drugoj struci, i da nauči rad na računarima, kao i mnogo čega drugog...
a što ti misliš da je problem kod nje?
nothing comes from violence and nothing ever could
Okruzenje je dopustilo da ona razvije taj problem, rekao bih.
Nije ova tema ni toliko daleka od parazita kojim imamo na tone. Makar ja tako mislim.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne vidim problem.
Cura je jednostavno izabrala da neće da radi u drugoj struci (za sad joj se to još uvijek može, i čeka posao u svojoj struci)
Pošto ima finansijsku podršku roditelja, njoj se ne žuri da nađe bilo kakav posao, što je u ovom vremenu pravi luksuz.
Prebaca dio posla na druge ljude, opet jer joj dozvoljavaju okolnosti, i nikad neće naučiti rad na računarima dok god može da nađe nekoga da joj završi posao.
U tome je bila prednost patrijahalnih porodica ,znalo se ko je glavni i ko treba sta da radi i kako da se ponasa ....da nebi doslo do stani pani kad vise nema podrske , i suvise brzo ide ovaj zivot da bi se imalo vremena za gubljenje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks