Kako si neku zenu iznervirao![]()
Eo jutros da odem do prodavnice... skinuli mi, tacnije odvalili ovu mrezicu sa maske ili kako se vec zove...
Inace je bukvalno razvaljena, nikakve koristi ne vjeurujem da ce imat' od nje.. djelovi plastike su bili i po ulici/travi...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Kako si neku zenu iznervirao![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovako su jednom liku kojeg znam svaku drugu noc odvaljivali po dio sa auta, pa se sad parkira na drugo mjesto daleko od kuce.. :/ kakvih sve debila ima...
poslato paukom
istrajan budi.
Meni su uspjeli svo auto da udaraju vratima sve po malo.. za godinu dana od jedne tačke koju sam imala kad sam uzela auto došlo je do 20-30 malih ogrebotina sa obije strane, sve divni ljudi...ovo je naravno u Nk u novu zgradu kod fakulteta.. a ja svaki put kad sam blizu auta nekog parkirana pazim da slučajno nekog ne dotaknem, samo što kroz prozor nekad ne izađem.. al' to je naša divna CG puna seljačina.. A sad ima i novi hit počeli su sa prozora kafu ili nešto tako da prosipaju juče mi prosuše po cijelom autu, prije neki dan jabuka bačena na krov,cigari..i tako..sad ne mogu više tu da se parkiram nego sve tražim neđe dalje od zgrada parking.. Nije da vozim auto od 100 000 ali je baš bilo savršeno očuvano dok ne dođoh u ovaj prsli grad
Are you suggesting coconuts migrate?
Eto ja sam kao trazio onaj poklopac od felne i sl. ali nakon svih ovih divljanja sam odlucio da vise cent ne ulozim u auto jer zasto bi... ma kol'ko pokusao da ga sredim opet ce doc' neki debili koji ce se usrat' u njega.
Do Not Disturb.
Pa da... ti ga paziš i sređuješ i dođe neko i uzme što mu se sviđa, što da ne. Počeću s nekom puškom da držim stražu ispred zgrade
ko kupi auto a zivi u zgradi, tako da parking dijeli, neka se ne nada da ga moze sacuvati, bez da namjenski trazi neko mjesto kako bi sacuvao auto, jer vecina ljudi ne gleda uopste kad otvara vrata da li ce kucnuti nekoga ko je pored parkiran... da ne komentatarisem koliko puta je mene neko ogrebao kad ulazi ili izlazi sa parkinga...a taman se nameracim da sredim branike kod lakirera, i onda se desi nesto tako...pa zasto bih uospte ulagao u to akd ce sjutra dan opet neko da uradi isto...
druga je stvar kad iams svoje dvoriste...pa se onda mozes i posvetiti autu![]()
ja imam jedno 150 tackica od toga...
Stvarno mi nije jasno kako to uspjevaju
Iskustvo........
Visok bol u medjunozju prema bilo cemu sto nije tvoje... Nego kazem.. meni ni to nije najgore nego kad neko napravi stetu samo da bi je napravio... bez ikakve koristi niti valjanog razloga...
Do Not Disturb.
Fidele i meni su skoro isto to uzeli, 'srecom' lagano se skida pa nista ne slomise.
mislim da vozaci uglavnom paze kad otvaraju vrata. ne_vozaci su problem. koliko sam puta majku opomenuo jer uopste ne gleda no samo povuce i pusti ih...
inace izbjegavam da parkiram tamo dje se pribiju ili su uska parking mjesta. znam sta ce bit.
pa mogu se svrstati u dvije kategorije....
jedna bi bjerovatno bila zavidne budale koje ne vide svrhu zivota i narpavili bi ti stetu samo da bi uradili nesto... i obicno naoprave stetu nekome kome to najmanje treba...
u drugu spadaju vozaci koje nije briga za svoje auto, pa zasto bi pazio tvoje kad ga nije briga ni za svoje...
Ja uvijek ali baš uvijek pazim,nije mi se još desilo da nekog dotaknem nego se slomim da izađem samo da ne udarim.. a ima i vozača koje boli uvo,tako da sad moram neđe dalje da se parkiram da ne bih nekoga zadavila,da je jedna-dvije ne bi možda bio problem ali jednu su mi stranu baš vidno iscukali.
meni prijatelju u KG ukrali katalizator sa kombija - zavukli se uvece i presegali ga, parking ispred zgrade :eek:
(nečitko)
tebi ili prijatelju?
prijatelju ukrali (nema zareza)
(nečitko)
e ne znam ja se najvise po gradu vozim I moram se parkirat blizu ostalih ucesnika u saobracaju![]()
Nista bez da naucimo da lakiramo vrata![]()
nadajmo se da nece padat cijena 3D stampacima, jer ce lopovi to koristit ovako..
![]()
istrajan budi.
ako vec imaju otisak originalnog kljuca, i nema elektronike, ne treba mu 3d printer nista, vec imaju svu opremu i sad
(nečitko)
vidi, ako bas hoce da ti obije auto, naci ce nacinAFAIK, vecina novih auta ima i elektroniku u kljucu, pa bi mu dzaba bilo da ima samo kopiju kljuca... Mozda bi samo mogao da udje u auto, ne i da ga upali... A moze da udje i ako upotrijebi prvi krsh ili ciglu
(nečitko)
jutros iza pokojnog kina kulture (kod vrtića) ukraden novčanik sa dokumentima na ime biserka vujović, pa ako neko nađe, čuje...neka javi...
u novčaniku je bila i lična na ime ana vujović
Last edited by goozica; 09-06-15 at 18:09.
nothing comes from violence and nothing ever could
I ja odustajem od pazenja i mazenja auta... nisam vise lud zivaca me kosta + metalik crna svaka tacka se vidi na nju... evo vi razbojnici udrite necu se branit![]()
i sto veli Kupus krenuo sam na lagane tecaje lakiranja po malo kod Denija u Tuzi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks