ovo nije prvi Bosanac u UFCbio je i jedan prije ovoga u HW, sto se sa Cain-om borio.. Taj je izgubio ali se dobro drzao bogome. Naravno tad Velasquez jos nije bio kralj HW divizije...
Prvi put gledam ovog bošnja Bektića. Mašina je čovjek, sigurno materijal za top 5. Rvanje, boks, kardio. Pospremi ovog Brazilca u njegov lokal, a inače su se zagrijali na vaganju dobro
ovo nije prvi Bosanac u UFCbio je i jedan prije ovoga u HW, sto se sa Cain-om borio.. Taj je izgubio ali se dobro drzao bogome. Naravno tad Velasquez jos nije bio kralj HW divizije...
Last edited by miha; 31-05-15 at 09:05.
Zna li se na koji je program zizic,prenosi li ko uopste?
Sent from my iPhone using Tapatalk
It was a great fight! I Won by TKO in 5th round! Tnx to God I am healthy and hungry for more It was a great fight! I Won by TKO in 5th round! Tnx to God I am healthy and hungry for more
Mickov status.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Dobro je da je pobijedio.treba mu da napravi skor.izgleda da ga forsiraju sa mečevima.
Kako ovaj karlos kondit ima neki brutalno-maliciozni stil borbe, sto napravi alvesu sa laktovima.
poslato paukom
istrajan budi.
Jacare ipak dobio sipak od Dane...Rockhold je sledeci protivnik Weidmana..
Gustafsson za titulu protiv DC-a, sto vjerovatno znaci da necemo gledat Jon Jonesa prije 2016..
Smecari.
Cowboy rekao da nije tip koji ce cekati do Decembra. Znao sam da nece izdrzati.
Moze se desit da se Cormier dobro pomuci sa Gussom.
gussu nece bit lako, ne samo zbog toga sto se bori protiv dc-a vec zbog toga sto je prethodnu borbu izgubio tehnickim nokautom i sto je razmisljao da batali mma, i sad mu je samopouzdanje sigurno nisko.., a dobar je lik guss.
istrajan budi.
Guss i McGregor ka od iste majke![]()
Presudan ce tu biti njegov cardio jer kad pocne Cormier sa svojim takedowns, ne pise mu se dobro..Imao je samo 2 sumbission pobjede u mma karijeri..
Imace taj reach Jon Jonesa i to mora da iskoristi, da drzi DC-a na bezbjednoj distanci..
Tesko ce DC sa Gusom...
To smo mislili i za Rumble pa evo vidi. Moze jedino Gussov reach da mu pravi problem. A i Guss je dosta korektniji nego onaj drogas i diler od Jonesa. Je li 5 septembra borba izmedju njih dvojice?
Oprosti, ja sam odma rekao da ce ga Cormier pojesti.
Mnogo mi je da Gus bude opet nokautiran. Pogotovo , jer ima reach i prednost u visini. Onda..Jones se nije proslavio protiv Gusa u takedownima, a Cormiera je izbacao ka vrecu, sto ce reci da DC ni tu nema neku bitnu prednost protiv Gusa. A idealno bi bilo da Gus tresne Cormiera i da mu challenger bude Jon Jones, ako ovome ne daju Rumblea kao rebound fight.
stvarno bi volio da gus dobije protiv dc-a, dobar je lik, samo sto ga je ufc malo posrao sad, posle onog poraza su trebali da mu daju slabijeg borca da se malo vrne.. ali znamo da je ufc vazda bio smece ... masu boraca tako prodje nazalost, odma posle teskog poraza im dadnu jos jaceg protivnika.
istrajan budi.
Guss da iskoristi svoj reach i ne bi trebalo da ima problema..Ako bude dozvolio da ga DC baca po octagonu kao Rumble, bice sumbission neminovan..
Kako god obrnulo imacemo sjajnu borbu na meniu kad se Bones vrati..Ako The Mauler pobijedi onda cu se radovati drugom dijelu njegove gladijatorske borbe sa Jonesom a ako pobijedi DC svi znamo da ce taj mec vjerovatno oboriti PPV rekorde jer hype i trash talk ima da ide do nevjerovatnih granica..
Dana je jasno rekao..Jones po povratku odma dobija title shot, nema rebound fighta
zakazan je UFC 191 za taj datum ali jos se ceka potvrda mjesta borbe..
Nevjerovatno mi je da DC je nadjacao AJ, a nije uspio Jonsa.
Mislim da Gustafson nema sanse protiv DC. Ako DC odmah svjez udje u njega i krene da sse rva.
zato sto je Bones Jones kompletan borac, nema izrazenih slabosti (mozda od skoro taj cardio jer je u zadnjih nekoliko borbi umorno izgledao ali i to je za debatu)
Guss je uspio da odbije Jonesa na podu a on je jednaka prijetnja kao DC u tom segmentu..
Guss protiv DC-a samo treba da se drzi na sigurnoj distanci i da ga "kopka" sa jab punches i po koji high-kick jer je to ta prednost koju ce imati zahvaljujuci visini i reachu..
Last edited by miha; 05-06-15 at 18:01.
Ja govorim o sirovoj snazi. Jones je pokazao da je snazniji od DCa, sto mi nije bilo ni na kraj pamet da cu vidjeti. Dok AJ bas djeluje kao neko snazniji od obojice, a u mecu se pokazalo da je DC tu u prednosti.
To je ono sto mu je doslo od majke prirode (mislim na Jonesa), sto se ne moze postici treningom - zato je uvjeren da bi mogao sa Cainom da se bori.. Ima nevjerovatan upper-body strength a i jak je na nogama nevjerovatno, iako su mu nogice tanke i mrsave..
To mu dolazi nasljedno, od familijeBrat mu igra u NFL a vidi se i da je Bonesa Bog dao za vise sportova, ne samo UFC. Kao sto i prije rekoh, on je Lebron James ovoga sporta
![]()
samo mu kosarka nikako ne ide, ima jedan gif dje zicer pod kos promasuje, vidi se da nema veze u tom sportu
istrajan budi.
anti-talenatSamo velim da ga je fizicki bog dao za vecinu sportova.. Mislim ni da LBJ loptu (fudbalsku) ne umije sutnut
(a manjinski je vlasnik Livpoola haha
)
Da se okrenemo ipak predstojecim borbama.. Hendo veli da nije spreman da okaci rukavice o klin nakon ove borbe u subotu..Stigao je i Bispinga da prozove, da ga podsjeti na onaj KO godine..
HENDOOOOOOOOO !!!!!
Opet ta njegova bomba u desnoj ruci..Ne znam jel postojala jaca desnica u MMA..
Coek ce umrijet u oktagonu, kakva penzija![]()
Vjerovatno je i njemu i Mirku tesko da se pomire sa tim da im je ipak dosao kraj.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks