Pi glava im se ukinula,i mene kaznise zbog nje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sprdnja. To je bila dobra stvar pored sve birokratije. Ali mi nisu bili jasni oni koji su ih redjali i po 4... Sve jednu ispod druge :lolblue:
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pi glava im se ukinula,i mene kaznise zbog nje
Ukinuli su to od nove cini mi se....
Sent from my SM-G920F
70e je bila kazna ko nije imao naljepnicu!!! A sad ne treba vise, ukinuli je
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ukinuli su i tehnicki za auta iz salona...prve tri godine nema tehnickog...tako rekose...dok ne promijene opet nedje
Sent from my SM-G920F
sparco i za mene provjeri nemoj me zaboraviti![]()
Who let the dogs out
ljudi dajte broj nekih otpada da trazim ovo za punta,mozda kod fandja ili ne znam
Ako može odgovor, radi se o kia ceed 1.6 dizel. Prvo paljenje izbaci bijeli dim koji smrdi na paljevinu, poslije sve normalno ne dimi, ne troši ulje, vuče normalno. Auto je prešlo oko 36000km i 95% je gradska vožnja. Ima li razloga za brigu?
Original polovne nemam.
Uzmi ovu kod Bola_j 95e sa ugradnjom. Ja sad gledam securit ili pelington kosta oko 200e da se naruci za taj auto.
Bole ti daje garanciju i montazu za 95e tako da neces naci jeftinije sigurno.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Last edited by Sparco_CG; 01-06-15 at 11:02.
Provjeri vodu jel hvali mozda? Bijeli dim obicno signalizuje da je oslabio dihtung na glavu motora.. Mada to je nov auto i mala km da bi se to desilo nedaj boze
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Kia daje 7 godina garanciju? Taman ako izgori taj i dobijes novi motor......
Dihtung na glavi,a mozda se samo stvara kondezacija u izduvu.
Hvala na odgovorima. Idem u servis pa ću vidjeti što će mi reć. Sad malo proguglah pa vidim da je ovo čest slučaj na crdi dizelima.
Gdje da nadjem ovu plastiku ispod branika,difuzor se zove valjda za golf 6? Hvala
Msm da oni takav difuzor nemaju
sta mi moze biti kad upalim ventilaciju da mi se cuje gorivo po malo?
One Ring to Rule them all...
Jel gorivo ili miris ulja ? Ako je gorivo onda ti neko prelivno crijevo od temp i starosti se skvrcilo pa zmari i onda vreo motor isparava. A ako je miris ulja vjerovatno uljni separator zacepio ili lose crijevo od njega pa ti vrace ulje na selnu pa po malo pusta po deklu ili ako je los dihtung pusta sa njega a motor vreo i isto isparava.
Sjutra otvori haubu i vidi kuda je vlazno i masno pa isprati.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks