E kako me iznervira Rodzer, vrati brejk, dodje na 5:4, i pokloni tri poena i Gael uzima set.
Ne sjecam se da se nekad mec na RG prekinuo u 20,30 zbog mraka..ali ajde..
E kako me iznervira Rodzer, vrati brejk, dodje na 5:4, i pokloni tri poena i Gael uzima set.
U ovakvim situacijama se prekida i zbog mraka. Da je bilo 2:0 ne bi sigurno, ali ovako bi i bez kise odgodili za sjutra.
Šteta zbog prekida meča, počistio bi Monfils ovoga
U koliko sati se nastavlja sjutra meč ?
Love, peace and respect.
Posle meca Sarapove a ona u 11 pocinje
Raspored za sjutra a što se prekida tiče mislim da je Monfils to tražio jer meč svakako nije mogao bit završen ...
deuscroix
Rodzer je imao bogami i kontrolu u drugom setu ali je Monfils nosen publikom uspio okrenuti. Sad ih ceka mec na dva dobijena
Interesantan dan, igraju svi iz velike cetvorke.
Dobi ga lakse no sto sam mislio..
Gospodin Federer
Tu es mon héro!
Preladjen je Monfis, Sarapova isto. Zajebano vrijeme u Parizu veli Mekenro. Uzivanje li ga je slusat![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Je li stalno presao ili samo za Rolan Garos? Mada ne prija mi njegov glas toliko![]()
trebalo bi da je za stalno. brutalbo objasnjava, mada je vilander jaci analiticar, blizi je narodu
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja bih dozvolio ovoj Barbari da mi objasnjava pa neka nista ne zna
067-572270
u rubrici 'sonic youth' predstavljamo:
![]()
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
E kako deru Novak i Rafa ovu dvojicu mučenika![]()
Odakle vadi Gasquet ove jednorucne backhand, sto je ovo..
Jel ovo RG poceo ili je neki predturnir u pitanju, nisam u toku...
kvalifikacije za RG. u zadnjem kolu djokovic izbacio gasqueta. hollande ulozio challenge i gasquet dobija wild card direkt za polufinale.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Evo program za sjutra...a preksjutra ce biti veselo odje![]()
![]()
I eto ga, mec o kome se prica od kako smo vidjeli parove tamo negdje oko dvadesetog maja je sutra.
Cetvrtfinale RG Nadal-Djokovic.
Covjek koji je osvojio RG 9 puta i koji ima skor na ovom turniru 70-1 je postavljen (nepravedno) za sedmog nosioca tako da imamo duel ova dva majstora vec u cetvrtfinalu umjesto u finalu. Ali jbg, sto je tu je.
Bice to jos jedan klasik sigurno, Rafa je izjavio da mu je ovo bez dileme najteze cetvrtfinale u karijeri na RG. Rafa ima sansu da postane jedini igrac koji je osvojio neki GS 10 puta!
Na drugu stranu, totalno nevjerovatno mi zvuci i rekao bi neposteno prema Rafi da ako izgubi mec ispada iz ATP top 10 igraca.
Novak igra za jedini GS koji mu nedostaje a koji zeli itekako da osvoji. Pokusavao je, bio i blizu ali nikad nije uspio. Prije neki dan sam slusao Mekenroja kako kaze da je Nole u veoma opasnoj situaciji da i ako pobjedi najboljeg igraca na sljaci ikad, time se plasirao "samo" u polufinale. Kaze da poslije takvog meca sigurno slijedi ogromno psihicko i emotivno praznjenje a onda te ceka (najvjerovatnije) mec sa Marejom a potom i finale sa Federerom.
Znaci pred Novakom je put od tri meca u kojima mora pobjediti 2,3 i 4 najboljeg igraca na svijetu! Ne znam ali cini mi se da odavno (a mozda i nikad) nismo imali ovakvu situaciju na jednom GS-u.
Ono sto je sigurno - ocekuje nas puuuno dobrog tj. najboljeg tenisa![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks