Page 39 of 44 FirstFirst ... 29353637383940414243 ... LastLast
Results 951 to 975 of 1083

Thread: Rehabilitacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Svugdje mislis kod srpskih nacionalista ?
    Атеисти о Богу > Неоцрногорски националисти о Србима

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jelko Kacin je gostujuci u Zivoj istini izjavio da je stav EU da su Cetnici bili antifasisticki pokret. Neko ce reci Gola Laz a ja bih ipak rekao Ziva Istina. Casti mi Istina i to ziva. Evo i linka te emisije:
    Last edited by Byk-e; 30-05-15 at 22:38.
    ...ashes to ashes, dust to dust.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Сви знамо да су тих 70 и нешто процената један исти народ, а подјела је чисто политичке природе, а сад се од тога прави чудо божје.
    Što je krajnje maloumno. Da je malo više zdravih mozgova, to bi bila simbolična podjela - nešto drugačije lično tumačenje nacionalnosti jer to samu istoriju i kulturu ne mijenja. Problem je što se tu priča ne završava, no vazda ima ono "ergo". Crnogorci su Srbi, stoga <unesi omiljeni politički projekt>. Kako to slijedi? Niko mi nikada nije objasnio.

Naravno, postoji i druga strana. Crnogorci nijesu Srbi, stoga <...>. Tu običan čovjek nema što tražit. Ako neko ne vidi da prava slijede iz ljudskosti, a ne iz nacionalnosti ili odanosti nekoj moćnoj skupini, u ogromnoj većini slučajeva nema smisla ulazit u raspravu.
    Last edited by RoNN|3; 30-05-15 at 23:25.
    ★

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Крајње малоумно да али и за наше просторе претпостављам очекивано.
    Мало је глупа прича и стално се врти и личи на теорију завјере али не може се у потпуности одбацити ни манипулација националним осјећањима зарад остваривања моћи тојест стицања или остајања на власти.
    Ако имамо људе из аб револуције који су подгријавали националне тензије а све зарад доласка на власт онда можда и није за не очекивати да исто раде и касније?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Byk-e View Post
    Jelko Kacin je gostujuci u Zivoj istini izjavio da je stav EU da su Cetnici bili antifasisticki pokret. Neko ce reci Gola Laz a ja bih ipak rekao Ziva Istina. Casti mi Istina i to ziva. Evo i linka te emisije:
    Sram ih bilo, pa zar JVuO da zovu pokretom otpora?! Pa otkud im pravo da ,,kaljaju" ime komunističko i da kažu da su partizani nekoga klali?!

Koji šamar za ovog Rakuna... Izgleda da se njegov komunisto-kapitalizam nikako ne uklapa u koncept (sada izgleda) ,,fašističke" EU.

Žao mi je što ne reče da je Slovenija zakonskim putem rehabilitovala JVuO pa da pihtija bude kompletna. A evo, i bivši komesar je kazao da su u Sloveniji otkopali preko 600 kolektivnih grobnica komunističkog terora. U Srbiji je stanje još gore, otkopavanje još traje...
    Last edited by salex; 30-05-15 at 23:20.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Apsolutno je nenormalno ljude u Crnoj Gori deliti na Crnogorce i Srbe (ili poosrbice kao što neki vele).
    Ne miješaj Srbe sa poosrbicama. Jedno je narod koji nije izdajnički prema svojoj zemlji bez obzira da li vidi tu zemlju kao kraljevinu, Veliku Srbiju i sl. , a drugi su ***** kojima se vlažni snovi sastoje od sloma zemlje koja im je sve dala (koliko god to malo bilo) i svega što nju predstavlja, ***** koja su pljunula na pretke...
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Prvo ti mozes biti samo Crnogorac koji se osjeca kao Srbin Osim ako nijesi rodjen u Srbiji ili imas njihovo drzavljanstvo.

Kad god ti je nejasno o cemu ja ovo pricam pogledaj u svoju licnu kartu na kojoj pise Drzava Crna Gora.

Zelje i mogucnosti su 2 razlicite stvari....

Zao mi je burazeru...
    Kad ćeš se dogovorit sam sa sobom, ako su kao što ti kažeš svi srbi u CG, crnogorci, ko ti je pobio one pretke?
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Byk-e View Post
    Quote Originally Posted by salex View Post
    Sram ih bilo, pa zar JVuO da zovu pokretom otpora?! Pa otkud im pravo da ,,kaljaju" ime komunističko i da kažu da su partizani nekoga klali?! :grin:

Koji šamar za ovog Rakuna... Izgleda da se njegov komunisto-kapitalizam nikako ne uklapa u koncept (sada izgleda) ,,fašističke" EU.

Žao mi je što ne reče da je Slovenija zakonskim putem rehabilitovala JVuO pa da pihtija bude kompletna. A evo, i bivši komesar je kazao da su u Sloveniji otkopali preko 600 kolektivnih grobnica komunističkog terora. U Srbiji je stanje još gore, otkopavanje još traje...
    Samo recite da li smatrate da je Jelko Kacin u pravu kada priča od Dragoljubu Draži Mihajloviću ?

DA ili NE ?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Kad ćeš se dogovorit sam sa sobom, ako su kao što ti kažeš svi srbi u CG, crnogorci, ko ti je pobio one pretke?

Psi koji su na groblju džukela

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Samo recite da li smatrate da je Jelko Kacin u pravu kada priča od Dragoljubu Draži Mihajloviću ?

DA ili NE ?
    Prvo ti meni odgovori sa DA ili NE, pa ću i ja tebi...

Da li ti mama zna da si gej?

Ovo je retoričko pitanje, što znači, ne možeš nikome nametati na koji će način odgovarati...

Edit: toliko raspravljaš o ovoj temi, toliko daješ sudova i kvalifikacija, a ne znaš ni kako se preziva čovjek čija je rehabilitacija tema ovog topika. Tu grešku praviš od kako si otvorio temu. Toliko o relevantnosti tvojih argumenata.
    Last edited by salex; 31-05-15 at 00:32.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Standard za vas. Izbjegavati odgovor na prosto pitanje praznim floskulama.
    Kada se pozivaš na neku osobu kao autoritet reci nam snagu i doslijednost te osobe da bi izjava imala na težini

Svi znamo ko su bili Draža, Tito, Đurišić, Jovo Kapičić, Ivo Lola Ribar, Čerčil, Kralj Petar ali ta osoba (Slovenački predstavnik u EU) je u potpunosti nepoznata širem auditorijumu pa pitam koliko mu se može vjerovati na riječ kada on priča o stanivištu EU o četnicima kao antifašističkom pokretu.

Da li taj čovjek vjerno prenosi stavove Evropske Unije ili ne ? Vrlo prosto pitanje
    Last edited by Rakun; 31-05-15 at 00:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne miješaj Srbe sa poosrbicama. Jedno je narod koji nije izdajnički prema svojoj zemlji
    Дакле бити етничка мањина у некој земљи је издајништво. Чврсто сам убијеђен да је Гебелс имао далеко блаже ставове.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Standard za vas. Izbjegavati odgovor na prosto pitanje praznim floskulama
    Rakun, Kacin iznosi stav koji je dominantan u Sloveniji i EU. Šta misliš, da je Mihailović odlikovanje Poljske dobio za badava?

Normalmo da se ne slažem sa politikom Kacina koju je vodio protiv SFRJ, ali ovo što je on rekao predstavlja uobičajen stav ljudi na Zapadu koji se bave ovom temom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Дирижабл View Post
    Дакле бити етничка мањина у некој земљи је издајништво. Чврсто сам убијеђен да је Гебелс имао далеко блаже ставове.
    Po toj logici, kada je nama vladala Vizantija bili smo Grci, današnji Podgoričani bi bili Turcima - jer eto, to je nekad bio dio Turske.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Rakun, Kacin iznosi stav koji je dominantan u Sloveniji i EU. Šta misliš, da je Mihailović odlikovanje Poljske dobio za badava?
    Znači vi kažete da Kacin iznosi stav koji je dominantan u EU ?

Što se odlikovanja tiče. Šta misliš, da li je Čaušesku dobio odlikovanje od Engleske za badava ?
    Last edited by Rakun; 31-05-15 at 00:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači Kacin iznosi stav koji je dominantan u EU ?
    Šta misliš, da li je Čaušesku dobio odlikovanje od Engleske za badava ?
    Što me ne pitaš o pingvinima sa Madagaskara (ako ih ima tamo) šta oni misle o Mihailoviću?

EU se izjašnjava o nacistima, fašistima, o ustašama na stadionu, traži od novih država članica da ustanove dan sećanja u službenom kalendaru na žrtve komunističkog terora... itd. Nisam nikada čuo da se institucije EU bave sa JVuO u tom kontekstu.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Što me ne pitaš o pingvinima sa Madagaskara (ako ih ima tamo) šta oni misle o Mihailoviću?
    Ti i Byk-e rekoste da Kacin kao član EU najbolje zna gledište Evropske Unije što se četnika tiče

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti i Byk-e rekoste da Kacin kao član EU najbolje zna gledište Evropske Unije što se četnika tiče
    Šta je Byk rek'o tj. mislio ja nemam pojma... Ja to nisam rekao.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Šta je Byk rek'o tj. mislio ja nemam pojma... Ja to nisam rekao.
    Da te citiram
    Prema tome i ti si se oduševio time kako Kacin vjerno prenosti stanovište EU
    Last edited by Rakun; 31-05-15 at 01:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da te citiram
    I gdje tu piše da sanm rekao da je neka institucija EU zauzela stav, ili da Kacin zna, nešto kako bi trebalo da bude.

Samo mislim da jedan bivši komesar Komisije EU ne bi sebi dozvolio takav skandal da kao organ EU, vršilac dužnosti neke funkcije EU, kaže da je JVuO bio pokret otpora, a da to nije u skladu sa politikama EU - za koje si ti rekao da su antifašističke.

Ono što ja kažem da Kacin zna bolje od većine, ostatka političara iz EU koji nisu zivjeli pod komunizmom, a to je da su partizani koljači. E tu je Kacin upravu 100%...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

I gdje tu piše da sanm rekao da je neka institucija EU zauzela stav, ili da Kacin zna, nešto kako bi trebalo da bude.
    Dakle da vidimo stanovište Evropske Unije kako nam Kacin prenosi

"Rehabilitacija generala Mihailovića verovatno ima direktne veze sa evropskim integracijama Beograda, jer je reč o vođi kolaboracionističkog pokreta što može samo da nanese štetu imidžu Srbije", rekao je Kacin za sutrašnje izdanje lista "Danas".

"Draža Mihailović, kao simbol šovinizma i ratnih zločina počinjenih u ime stvaranja Velike Srbije, u takvim naporima nema šta da radi", rekao je Kacin

Kacin kaže da je Draža Mihajlović u očima EU simbol ratnih zločina i da je riječ o vođi kolaboracionističkog pokreta

Da te parafriziram

Koji šamar za ovog salex-a i Byk-e. Mora da boli

PS.
    BURN BABY, BURN

Ono što ja kažem da Kacin zna bolje od većine, ostatka političara iz EU koji nisu zivjeli pod komunizmom, a to je da su partizani koljači. E tu je Kacin upravu 100%...
    Ti si mislio da su partizani ubijali samo Srbe kolaboracioniste ?
    Masakrirali su Hrvatske i Slovenačke kolaboracioniste.
    Neki Slovenci se ne ponašaju nikako drugačije nego kao kad vi predstavljate svoje džukele kao lavove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Rehabilitacija generala Mihailovića verovatno ima direktne veze sa evropskim integracijama Beograda, jer je reč o vođi kolaboracionističkog pokreta što može samo da nanese štetu imidžu Srbije", rekao je Kacin za sutrašnje izdanje lista "Danas".

"Draža Mihailović, kao simbol šovinizma i ratnih zločina počinjenih u ime stvaranja Velike Srbije, u takvim naporima nema šta da radi", rekao je Kacin

Kacin kaže da je Draža Mihajlović u očima EU simbol ratnih zločina i da je riječ o vođi kolaboracionističkog pokreta

Da te parafriziram

PS.
    BURN BABY, BURN

Neki Slovenci se ne ponašaju nikako drugačije nego kao kad vi predstavljate svoje džukele kao lavove
    Pogledaj emisiju od sekvence 40:00 ili 43:00...
    Niđe ja nisam ništa rek'o od toga što ti pišeš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da te parafriziram

PS.
    BURN BABY, BURN

Haha, kojim se ti ,,prljavim" metodama služiš. Prvo mijenjaš post na koji ti se odgovori, a drugo podmećeš članak star 3 godine...

Vjerovatno je Kacina uvjerila u suprotno stručno obrazloženje odluke sudije Trešnjeva.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pogledaj emisiju od sekvence 40:00 ili 43:00...
    Niđe ja nisam ništa rek'o od toga što ti pišeš.
    Nisi ?
    Šta je ovo :
    ?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Haha, kojim se ti ,,prljavim" metodama služiš. Prvo mijenjaš post na koji ti se odgovori,
    Naravno da sam mijenjao post tj. podijelio jedan na dva pošto si na važni dio "odgovorio" floskulom. Standardno zaobilazite čitavi post i raspravljate da li je tačka okrugla ili elipsasta
    a drugo podmećeš članak star 3 godine...
    Znači Evropska Unija je u zadnje tri godine postala fašistička tvorevina ? Pošto im je prije 3 godine Draža bio Ratni zločinac i služavče sila osovine, a sad od jednom antifašista
    Vjerovatno je Kacina uvjerila u suprotno stručno obrazloženje odluke sudije Trešnjeva.
    Može lično Kacina pošto je i on dio vašeg korpusa ( plače zbog groblja džukaca po Sloveniji gdje mu leže preci ) ali EU nije
    Last edited by Rakun; 31-05-15 at 03:07.

Page 39 of 44 FirstFirst ... 29353637383940414243 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)