Results 1 to 25 of 16374

Thread: KK Budućnost

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Samo da se uzdrze od upadanja na teren i slicnih gluposti i ja nemam problem sa njihovom publikom.Svakako imaju sansu sad da upadnu u ABA ako odluce jer Levski sigurno nece biti sledece sezone, ni Krka ni Olimpija nijesu prosli dalje u slovenskom plejofu pa se ne zna ni ko ce predstavljati Sloveniju u ABA jer se te dvije ekipe nijesu kvalifikovale preko plejofa.Za Zadar se isto nista ne zna sto ce biti.Ako budu planirali da uloze jos pomalo bili bi sigurno zajebana ekipa narocito kuci sa ovakvom publikom i naprave vruc teren nesta poput Metalca prosle godine.Ja prvi bih volio da se afirmisu neki mladji domaci igraci koji godinama nemaju mjesta u Buducnost kroz ABA ligu nego da gube dragocjene godine za razvoj u crnogorskoj ligi dje nikad nece napredovati koliko bi mogli u kvalitetnijem takmicenju poput ABA.Bili su cini mi se Lisac,Lorbek i ekipa pred pocetak prosle sezone u Niksicu i navodno bili zadovoljni infrastrukturom i svim, cak se i pominjala wild card za sledecu sezonu, ne znam sto je bilo sa tom pricom i da li je ovaj projekat u Niksicu kratkorocan ili se planiira da se dovede ozbiljnija kosarka u Niksic.
    Evropska košarka i epitet "dugoročan" ne idu zajedno

Koliko sam ja upućen, uletjele su ove sezone neke respektabilnije nikšićke privatne firme i to je sada prilično stabilan budžet, ali sigurno nedovoljan za regionalno takmičenje. Mislim da bi i onih 500k za WC predstavljalo ogroman problem sa trenutnim finansijama, a da ne govorimo o putnim troškovima i troškovima organizacije utakmica. Popunjavanje rostera je tek nova priča.

Zbog boldovanog i ja navijam da vidim Sutjesku u ABA. To bi zaista bio ogroman napredak za crnogorsku košarku. Nekada je Mornar bio najbliži ozbiljnoj organizaciji, ali je i taj projekat slavno propao.
    Last edited by johnny bravo; 22-05-15 at 13:30.
    In vino veritas

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)