Ja ipak tipujem na DC-ja. Ali mi je mnogo zao sto je Jones napravio ona sranja sa drogom, jer sam se nadao da ce da udje sa Rumble-om u oktagon i popije batine. Velike su sanse bile za to. Rumble nije pasivan igrac.
TRT Belfort ne bi imao problemaOcekujem na iskustvo to da odradi ali favorit Weidman..
Ja ipak tipujem na DC-ja. Ali mi je mnogo zao sto je Jones napravio ona sranja sa drogom, jer sam se nadao da ce da udje sa Rumble-om u oktagon i popije batine. Velike su sanse bile za to. Rumble nije pasivan igrac.
Tesko da bi Bones od bilo koga popio batine.. Momak je Lebron James UFC-a..
ono sto treba da uradi kad se vrati jeste da predje u heavyweight, jer je svoju diviziju skoro počistio.. Mislim da mu je tamo i od početka bilo mjesto..
Lebron James na koki.
Nikad na koki nije zakoracio u oktagon, meni dosta..
Miha vecina stvari sto ti pises odje ja se slazem sa tobom tako da dosta puta ocu ja nesto da napisem a ti me preduhitris :-)
poslato paukom
istrajan budi.
uh uh leptiri u stomaku, ali dje u ovoj temi momci!?
Sto pricas to kralju?
poslato paukom
istrajan budi.
Ni ne mislim da je svemocan ali mislim da pripada u heavyweight. Ima nevjerovatan reach i to mu daje prednost u skoro svakom mecu light heavyweight divizije...time drzi svakog protivnika na sigurnoj distanci, odakle ne mogu efektno da napadaju.. Nije ni cudo sto mu je Gus jedini ozbiljno priprijetio jer je njegove visine.
Pored ovoga sto Jones ima reach, posjeduje i sjajan skill set pa jos dodatno otezava protivniku(brz je, ludacki laktovi, odlican ground game,jaka vilica,itd..)
Heavyweight je druga prica jer tamo kad primis udarac zapamtis ga dobroVolio bih da ga vidim sa 10-15 kg vise kako bi se nosio.. Kad su ga pitali da li bi se borio protiv Velasqueza rekao je istog trena, tako da zelja postoji..
kako bi to dobar mec bio, jones protiv velasqueza, i da jones pobijedi... cocek bi zaplaka ja mislim![]()
istrajan budi.
U heavyweight jedan udarac zna da bude presudan. A ne drzi brada isto kad primis udarac covjeka od 93kg i covjeka recimo od 110kg.
Trawis Browne, Josh Barnett, svi su oni visoki sa velikim reachom... ne bi Jones tamo bio toliko dominantan. Jos kad se uzme da bi morao da nabaci jos 10-15 kila. A Cainov cardio sa 108-109 kg koliko ima je brutalan.
Takodje mislim da bi Rumble namucio Jonesa, mozda bi ga i dobio ako bi krenuo u direktan okrsaj i napad kao sto je radio.
Jones je izgledao umorno u nekim borbama u light i daleko je trenutno od kardia koji Cain posjeduje.. Mora bi on dosta da radi kako bi uspio da opstane u heavyweight a da ne pričamo o borbama za belt.. Nabačiti 10 kg i imati jak cardio zahtijeva brutalan trening...
dako budemo gledali taj superfight u buducnosti![]()
Takodje ce bit zanimljiv Bones-ov uspon kad se vrati u light.. Vidjećemo oće li ga Dana stavit odma u title fight po povratku ili ce morati na to malo da saceka..kako god, zabave ne fali u UFC a za to se pobrinuo mladjani Conor Notorious McGregor hahaha![]()
Koja slucajnost da ovi raspravljaju o ovome u isto vrijeme kad i mi![]()
Vjerovatno se salis..
poslato paukom
istrajan budi.
Ako vidim GSP vs Silva, Silva vs Jones i Jones vs Cain, mogu i da umrem![]()
Gsp vise nikako ne zelim da gledam, najsmorniji borac, tj on nije ni borac vec njbolji obstruktor borbe, a silva bi se pocka na njega
poslato paukom
istrajan budi.
Crn je GSP ali bi bilo zanimljivo vidjet kako Silva izbjegava njegove takedown pokusaje![]()
I njegove sve ostale prsle pokusaje
poslato paukom
istrajan budi.
Dobro hevivejt ali kad bi se nasli na neki kechvejt mislim da bi ga velaskez malo podcijenio I da bi se zbog toga kasnije kajao.. ne vjerujem da bi doslo do dominacije kao sto mislis
poslato paukom
istrajan budi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks