Ima li kraja ovome.... 88 godiste, uh...
Na konto price o 124-i kao plasticnom autu. Ja znam covjeka kome se popeo kamio na haubu. On je stojao na semafore i neki kamiondzija pjani kad je skrecao nije ga ispravio na vrijeme i direkt na njega. I ladno je kola dovezao do kuce poslije udesa, nista slep.
Ima li kraja ovome.... 88 godiste, uh...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
To je tvoja neka procjena na osnovu stete?
poslato paukom
istrajan budi.
200? I sarafi od tockova bi popucali.
TAKUMI
Ljudi kakve 200 pa znate da bi i kamion i auto u jedan komad posli na otpad. Ovdje je nekih, kao sto rece kolega, oko 100 s tim sto je bas kocio, vidi se kako se podvukao pod kamion. E sad cudo da je ovoliko presao u suprotnu traku, sig je preticao
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne vjerujem da je preticao nego je imao lijevu krivinu pa se malo uhvatio lijeve trake. Phaeton je teska krava.
TAKUMI
Nezvanična priča, a naravno ne mora biti da sam u pravu.
A evo po vama: koliko je mogao brzo da ide kad mu je traka bila uska i morao je da pređe u suprotnu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Eto ga. Ja sam čuo da se kretao oko 200, što naravno ne mora da bude tačno.
Inače, momak je bio problematičan konkretno vezano za saobraćaj.
Lako je sada bilo šta pričati i konstatovati, fakat je da do ovog ne bi došlo da se kretao u granicama dozvoljene brzine.
Pamet u glavu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ovo se desava kada auto udari u zid pri 200 km/h
a odje se jos sabira brzina ove cisterne, znaci jos je veca silina udesa, pa po tome bi ovaj auto treba da bude jos razbijeniji nego ovaj na klipu, ili mozda nebi jos gore jer je eto ovaj konkretno auto dobrog kvaliteta, ali sve jedno ne moze nikako bit da je isao 200, nego manje.
istrajan budi.
Inače to je vrlo mjerodavan snimak za konkretan događaj Lucide.
Posle svakog gadnog udesa cujes te price, kretao se 180, 200...pa nema te matematike koja moze dokazat pravu brzi u kretanja. Znaci svaka brzina ostaje misterija osim ako je auto optemljeno:
1. Tacho cut-offom u momentu eksplozije airbaga (ni to nije ful tacno);
2. EDRom (crna kutija, Lexusi, Prius...).
Ovaj udes nije bio direkt ceoni, nego je zakacio pokretni objekat. Vjerovatno je cistijerna isla 50-60.
TAKUMI
pogledas crush test tog auta i mos imat grubu ideju kolko je odprilike isao, naravno ako znas i kolika je brzina drugog ucesnika udesa.
istrajan budi.
Naravno da da. Tu je novi S60 dobar. Ostali voda.
TAKUMI
Mit je da se rzine 'sabiraju', po fizici (a ona je jako mjerodavna za sva kretanja) brzina prilikom direktnog sudara je jednaka brzini brzeg od 2 tijela... sto ce reci da ako je on ima brzinu udara 120, a cistijerna 50, brzina udara je 120.
Svakako, ja imam utisak da je on prosao izpod ove cistijerne skroz...
I vise nema veze koja je brzina bila, tuzna istina, problematican ili ne, je da njega vise nema ;/
zar neko ne rece da su radovi u tunelu i da se saobraca jednom trakom??? sto znaci da je neko vjerovatno prosao na crveno...
Malo glupo zvuci ali po tome onda ispada da ako vidis da nemos izbjec udes treba da direktno udaris u njega. :-(
poslato paukom
istrajan budi.
svako ce refleksno pokusati da izbjegne udes... pa i ako taj potez moze da bude razlika izmedju zivota i smrti...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks