Namučio se baš :-)
Нема противника који ће Ђоковића добити тренутно, нити близу тога
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Namučio se baš :-)
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Prvi set je Rodzer bio dosta dobar ali onaj ritern pri kraju prvog seta je bio nevidjeno dobar.
Svaka cast covjek pokupi sve do sada, taman da nista ne uzme do kraja sezone dobar je.
Ali kako igra uzece on toga jos.
24-ti masters.
Hvala No1e!
Još jedna u nizu![]()
deuscroix
Kako ga puce cep od sampanjca![]()
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Kad me vec ovako iznervirao, neka zadrzi ovu formu i osvoji RG vise, sagorelo.
Mislim da ga neće gledati još neko vrijeme ...
Inače je ovo prva ozbiljna kategorija u kojoj je prestigao Federera- broj titula na mastersima.
Sledeće je ako Bog da i broj međusobnih pobjeda/poraza i to je to po mom mišljenju jer broj grand slamova,ukupan broj osvojenih turnira kao i broj nedelja provedenih na mjestu broj 1 neće se moći dostići na moju veliku žalost tu će Federer ostati koplje ispred njega.
Da mislim da ce jos morati da ceka titulu na Roland Garosu a daj Boze da se varam![]()
Nije baš bio spektakularan tenis jer je Novak bio danas bolji i lakše pobijedio nego što sam očekivao. Razlog leži u sigurnom servisu, odličnoj koncentraciji i generalno Novakov ritern je bio bolji od Rodžerovog teškog oružja a to je njegov servis. Bilo je nekoliko maestralnih poena koje su napravili Rodžer i Novak. A sada da se čeka RG. Novak je podigao formu, lično mislim da je fizički spreman, to se vidi po načinu na koji vraća teške udarce, poslije osvojenog Rima sampouzdanje je ojačalo i kao prvom teniseru svijeta dajem mu najveće šanse za osvajanje. To ne govori Novakov navijač iz mene već realno sagledavam na osnovu vidjenog do sada.
RG će ove godine biti veoma zanimljiv i kvalitetan a u prilog tome ide činjenica da su sledeći teniseri u vrh formi: Novak, Rodzer, Rafa, Marej, Berdih, Vavrinka... A desi se da uvijek neki anonimus eksplodira na velikim takmičenjima.
Inače Rodzerova izjava sinoc nije bila korektna jer Novak nikada nije uporedjivao nijednog protivnika sa drugim i umanjivao njegov status... Nije mi jasno zašto je to sinoć rekao?
Ja mislim da mu izjava sasvim realna. Novaka je pobjedjivao na sljaci dosta puta, a Nadala 2-3 puta. Sasvim je normalno da sebi da vecu sansu protiv Djokovica.
Seems legit.
Marej ce uzeti RG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo smireno na RG i ne bi trebalo da bude dileme ove godine.
A Marej ako osvoji RG, za mene bi to bila senzacija. Stići će on daleko, bez sumnje, ali da osvoji, ne.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Federer nece proc cetvrtfinale RG-a. To se smijem kladit.
Ni Nadal. Ocekujem da Marej iznenadi...
Ih, kako to glatko djeluje, a jedan detalj je mozda mogao sve da okrene naglavacke. Da se drugacije zavrsio onaj dugi poen kad je Novak spasio brejk loptu u prvom, lagano je mogao biti isti rezultat na kraju, ali za Fedexa. Tenis je to, takvi detalji obicno znaju da slome igraca i prelome mech, cak i kod velikog Federera. Opasno se bio naostrio u prvom setu, masu skoncentrisan i precizan je bio, a od tog poteza na dalje vise nije bio isti. Svako malo lopta u mrezu ili preko reketa nekontrolisano.. ocigledno je bilo da ga je taj momenat poremetio.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Да се исправим онда, гледао сам од другог сета а први су ми препричали укратко тако да није у реду моја изјава
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Mislim da nisi u pravu. Ne znam na osnovu čega si izgradio takvo očekivanje? To su čovječe najbolji teniseri ikada i bez obzira što je Nadal ispao u Rimu od Vavrinke mogu slobodno da kažem da mu je igra izuzetna kao i forma. Ako si gledao meč između Vavrinke i Nadala mogao si da vidiš kako je Stan igrao i što je pogađao a tek što mu je Rafa vraćao u prvom setu, to je bilo nevjerovatno! Teško je prognozirati unaprijed dešavanja jer je to GS i tri seta treba osvojiti protiv ovih igrača a to baš nije lako kako god nekoga obrnula igra u dva seta. Biće zanimljiv RG svakako. Biće tu teških mečeva i veoma dugih...
Rafa je sada kao ranjeni lav, RG se igra na tri dobijena seta i treba pored dobre igre i vrhunska fizicka sprema i snaga, ne bi ga ja otpisivao tako lako.![]()
RG 2015 - Repriza Wimbledona 2011 godine, Novak vs Rafa , Novak osvaja, Wimbledon takođe, Sinsinati i to je to![]()
ajmo, Novace, jos samo 10 GM-ova! Mozes ti to za 3-4 godine![]()
Svetska bi fora bila da Novak u polufinalu ili cak cetvrtfinalu izbaci Nadala a onda ga dobije neki Nisikori
Roland Garos ili Sinsinati ove godine a ne bi mi smetalo ni obadva ali sa jednim sam licno kao navijac zadovoljan za ovu sezonu uz sve dosad osvojeno mislim da bi sezona bila ispunjena.
Naravno od viska glava ne boli pa i pokoji jos grand slam sto da ne ali neki od ova dva i meni super-sve preko toga boli glava!
Last edited by kurogane; 18-05-15 at 12:40.
a greota bi bila da ne osvoji bar jos jedan GS ove godine, jer ko bi onda? Da Fedex, nadal, vavrinka i ostali podijele najjace turnire? Mislim da bi to bio svojevrstan samar Djokovicu, ne smije toliko da im da..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks