Zna li neko koju dobru komediju da je izasla u zasnje vrijeme. Odgledao sam prije par dana Wedding Ringers, nije los.
Meni je dobar film....
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Zna li neko koju dobru komediju da je izasla u zasnje vrijeme. Odgledao sam prije par dana Wedding Ringers, nije los.
Most violent year-ok, fina prica
Tu es mon héro!
par postova iznad...#14758
mada bih ti prvo preporucio da odgledas uratke jemaina clementa, pa ako ti se svidi onda nema promasaja sa ovim... a ima i jos ova horor/komedija, takodje sa nju zelanda:
Housebound
http://www.imdb.com/title/tt3504048/
1993-2020
Totalno zaboravan film. Mogao sam da osjetim potencijal sa kojim ništa nisu uradili. Sve je ostalo na površini, a vidi se da nije moralo da bude tako.
Preporuka za Avengers 2. Treba da se gleda u bioskop. Prvi dio je bolji za nijansu i vidi se da je drugi dio samo uvertira za sledeću fazu MCU. Ali je i sam po sebi odličan film i ne bi trebali da čekate da se pojavi snimak na malom ekranu.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Gledah Project Almanac..Ne znam zasto mi se svidio, ali jeste. Limunadica za 1 sat posle ponoci.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
http://www.imdb.com/title/tt2936180/
Loin des hommes, baziran na kratkoj priči Albera Kamija.
Viggo standardan, tema za razmišljanje ne fali. Za ljubitelje evropskog filma preporuka
Mad Max Fury Road, imam osjecaj da sam trcao maraton, film je "batshit crazy" u najboljem moguces smislu.
Ko zna o cemu se odprilike radi u filmu i sta moze da ocekuje neka obavezno podje u bioskop, jer ovi je najbolji akcioni film jos od Matrixa.
"Ovo samo lud covek moze da izmisli" rece jedan covek pored mene...
Zamalo da zaboravim:
Ozenui
Last edited by PavleCL; 14-05-15 at 22:18.
Mad Max: Fury Road - odličan.
Avengers 2: Age of Ultron - smeće.
Jupiter Ascending - smeće.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Mad Max - kakav testosteron od filma. Osjecao sam se kao malo dijete cijelih dva sata, i odavno tako srecan i odusevljen ne izadjoh iz bioskopa, jos od Djanga![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
gradjanin zlocestih namjera. top!
Kingsman The Secret Service 2014 HDRip XviD AC3-EVO bez korejanskih titlova, je po torentima. evo skrinsot, cini mi se ok:
http://extraimago.com/image/NIH
1993-2020
Skidam ovaj Ex Machina, dobru ocjenu ima, pa kasnije javljam utiske.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Cini mi se da jos nema dobrog snimka, a vjerovatno nece biti jos dugo jer je film izasao pre mjesec dana(kod nas ga naravno nema).
Kingsman 720web dl ja gledam
Podgorica Podgoricanima!
Jes ja sam gladao.Dobar film,malo neobican,zbrzan rekao bih i na neke djelove neozbiljan.Ali meni legao lijepo,taman mozak odmoris.
Mada kako su mi pricali ocekivao sam vise
Podgorica Podgoricanima!
Изашао је и Project Almanac на торенте исто 1080п
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks