Page 59 of 100 FirstFirst ... 94955565758596061626369 ... LastLast
Results 1,451 to 1,475 of 2500

Thread: Kradja, obijanje...

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Danas,popodne,nedje oko 17:30,derem neko pivo,na terasu,od stana(srecom),posto popih nedje oko litra,logicno,put WC,kad na ulazna vrata,nesto se cuje,zastadoh,kad kljuc,koji je u vratima(kao blind,kineska),lagano izlazi iz brave...ja,umjesto da sacekam,otvorih,momcic,neki sagnuo se I iznenadi se kad otvorih.."izvinjavam se,mora da sam pogrijesio....

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by mrgo View Post
    Danas,popodne,nedje oko 17:30,derem neko pivo,na terasu,od stana(srecom),posto popih nedje oko litra,logicno,put WC,kad na ulazna vrata,nesto se cuje,zastadoh,kad kljuc,koji je u vratima(kao blind,kineska),lagano izlazi iz brave...ja,umjesto da sacekam,otvorih,momcic,neki sagnuo se I iznenadi se kad otvorih.."izvinjavam se,mora da sam pogrijesio....
    Kakav zajeb... strasno. Uzasno. Vec posle litra moras u wc. Kod mene ti je to dosta kasnije. Koje je bilo pivo? Kud ide ovaj svijet. U sred bijela dana. Nekad si moga pišat sa terase. Danas ne smijes, mogu da ti ukradu pišu.

Send from past.

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Neka ironija?
    Ili samo pokusavas da budes smijesan

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Opet neko lupeza opasno, tetki su mi usli u kucu u sred bijela dana, sve moguce ormare, ladice, torbe, jakne, farmerice, kapute prevrnuli ( znaci da je neko dobro pratio i znao da ima vremena ), ukrali su nekakve parfeme, neke stvari jos i 300e. A meni se prije par dana desilo da je otac odmarao u dnevnu i da je cuo vrata da su se otvorila i zatvorila, izgleda je lopov mislio da nema nikoga i kako je krenuo na kvaku ona su se otvorila i on je samo pobjegao.. U isti dan/noc su obili autoshop Bulatovic i neku mini pekaru sa druge strane zgrade, a prije jedno pola mjeseca - mjesec jednoj babi kucu u sred bijela dana. Ovo se desava sve u okolini benzinske pumpe prema Maslinama i bukvalno u kucu do kuce ( tetka i ta baba ), a autoshop i pekara su samo preko ulice.
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Osilio se svako kad ih pustaju bez ikakvih kazni. Da covjek uzme pravdu u svoje ruke ode u zatvor. Zasticeni su ko polarni medjedi.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Omasovilo se opet nesto u zadnjem periodu.

Brata su mi za 1 maj bili ojadili, upali u kucu dok nije bio tu i na tenane je svu pretresli i ponijeli sto valja, u Zagoric...

A tetki mi, kod Hrvatske ambasade, u toku noci preskocili ogradu, i sa balkona od kuce ponijeli sto i 3 stolice, nijesu unutra provaljivali U kucu ih je bilo sedmoro u tom momentu...

Prije neku noc opet probali, ali ih je vidio neki strazar na gradiliste pored pa utekli... Veli operisu neki sijedi tip od 50-tak godina i dva momcica...

Uh kako bi mi bio merak na ovoga staroga da naletim, njega bih posebno obradio.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

Kako te osobe treba dobro namlatiti, napraviti mu sacekusu

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Osilio se svako kad ih pustaju bez ikakvih kazni. Da covjek uzme pravdu u svoje ruke ode u zatvor. Zasticeni su ko polarni medjedi.
    Ostaje jedino da saznas gdje zivi pa da ti njega odradis. Pa onda neka on tebe tuzi ili prebije - i zaradis pare. Ma idi bre.... Nekad narodnog milicionera (ne policajca) nisi smio mrko pogledat a kamoli da mu sto kazes, a danas policajca mozes izmrsikati kad ti trazi dokumenta a on ne smije da upotrijebi fizicku silu (jedino ako fizicki krenes na njega + ako policajac ima svjedoke). Lopove ne smijes tuci. Ne smijes ih ni uhapsiti dok dodje policija. Jedino smijes da ih ponudis kafu i kolace dok zavrse posao. E propalo se.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

snahi mi prije nepun mjesec dana, u sred bijela dana u 14h, svratila do Cottona na sekund, auto ostavljeno na bulevar uz desnu ivicu trotoara, vraće se slomljeno staklo iza suvozača i nema torbe...500e isto nema...

(krenula da plati račune i kumi da kupi poklon za svadbu koja je bila za dva dana)

ja bi još sjedio na bulevaru i plako sreće mi...

EDIT: e da, prijavili panduriji, pajkan joj veli lako mi je za tebe kad 500e nosiš u torbu, zamis`i smrdu...

Thanks Thanks Given 
    1,796
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    snahi mi prije nepun mjesec dana, u sred bijela dana u 14h, svratila do Cottona na sekund, auto ostavljeno na bulevar uz desnu ivicu trotoara, vraće se slomljeno staklo iza suvozača i nema torbe...500e isto nema...

(krenula da plati račune i kumi da kupi poklon za svadbu koja je bila za dva dana)

EDIT: e da, prijavili panduriji, pajkan joj veli lako mi je za tebe kad 500e nosiš u torbu, zamis`i smrdu...
    pa kad ga je drzava dovela do toga da ako ima familiju ne moze 6 mjeseci skupit tih 500 eura (svakako komentar nije bio na mjestu)

elem, tih kradja imas koliko oces, slome staklo i bjeeeez... ja sve 'krijem' u gepek dje god ostavljao auto
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post

meni nije jasno da neko moze da ostavi u autu bilo sta na vidnom mjestu sto moze biti interesantno za kradju....pa makar to bila prazna torba jer ce vam ovi stini lopovcici sam ostetu narpaviti a radi cega??? gvozdje kad vide pored mjenjaca lome staklo a ne jos kad im se stavi neto tipa torba/laptop/tablet/telefon na izvolte... ja kad mi neko koga vozi krene ostavljat torbu ili nesto u auto..pa i praznu... samo kazem ili je nosi ili je ubaci u gepek... nema potrebe da placam staklo novo...

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,791
    Thanked in
    1,599 Posts

Pa brate zar treba svaki put kad izadjem iz auta cijeli zivot da vadim stvari iz njega? Da ne smijem ostavit sitne pare oko menjaca, kapu, majcu, jaknu? A nemoj zezat.

Kad smo kod ovoga- jos jedna stvar zasto treba zatamnit stakla- uvece ti ne moze vidjet sto ima pozadi, tj dosta tesko

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

ne moras da ih vadis...ali nemoj da ostavljas stvari koje mogu biti interesantne lopovima na vidno mjesto... i obicno kad slome staklo naprave jos neku stetu usput....

Thanks Thanks Given 
    1,199
    Thanks Thanks Received 
    254
    Thanked in
    126 Posts

Počet ćemo i metlice skidat kad ostavljamo auto na parking.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Ostaje jedino da saznas gdje zivi pa da ti njega odradis. Pa onda neka on tebe tuzi ili prebije - i zaradis pare. Ma idi bre.... Nekad narodnog milicionera (ne policajca) nisi smio mrko pogledat a kamoli da mu sto kazes, a danas policajca mozes izmrsikati kad ti trazi dokumenta a on ne smije da upotrijebi fizicku silu (jedino ako fizicki krenes na njega + ako policajac ima svjedoke). Lopove ne smijes tuci. Ne smijes ih ni uhapsiti dok dodje policija. Jedino smijes da ih ponudis kafu i kolace dok zavrse posao. E propalo se.
    Tražili smo, gledajmo ili proživljavajmo.
    Hoćemo demokratiju, a lopovluk na sve strane.
    Nije demokratija za stoku.

Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    elem, tih kradja imas koliko oces, slome staklo i bjeeeez... ja sve 'krijem' u gepek dje god ostavljao auto
    isti sam ti

Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Kako živimo odlično,svi po novi mercedes audi bmw full zatamnjeni, fabricki.I nece se primicat'.Pa sirotinju sa golf 2 3 4 neka deru.Ionako sirotinje sve manje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AR156 View Post
    Kako živimo odlično,svi po novi mercedes audi bmw full zatamnjeni, fabricki.I nece se primicat'.Pa sirotinju sa golf 2 3 4 neka deru.Ionako sirotinje sve manje.
    Ako podjemo od cinjenice da je gorivo luksuz, to dalje implicira da "sirotinja" koja ima golf 2 nije "sirotinja" nego gradjani koji luksuzno zive.

Thanks Thanks Given 
    78
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

A koliko se stoka obezobrazila da u sred bijela dana obija. Bice sve gore i gore stanje. Ovamo u Zagoricu isto nedje u to vrijeme kod komsije u prizemlje upadose, prozor bio ostavljen na kipu i uspjeli su nekako da otvore i odnesu plazma tv i racunar. A pored zgrade bilo vratilo i razboj, ujedno, onako nesto kao gladijator izgleda, tesko dosta, i organizovali su se u sred noci da dodju i to odnesu. Sve sto je moglo da se pokrade pokrali su. O onim protiv pozarnim crijevima da ne pricam, to je nestalo u roku od 2 dana.
    Last edited by Dzoni55; 15-05-15 at 19:34.

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Neće će doć kod pogrešne osobe, pa će završit u mljeveno meso.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije neku noc mi skinuli plastiku s auta, onaj dio dje idu maglenke naprijed. Centar grada, glavna ulica, osvijetljeno, ali ne je*u zivu silu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Ako podjemo od cinjenice da je gorivo luksuz, to dalje implicira da "sirotinja" koja ima golf 2 nije "sirotinja" nego gradjani koji luksuzno zive.
    Ako neko ima auto na svoje ime, pa bio to i golf 1 truo do poda, koji jedva da moze i upaliti, ne moze da dobije socijalnu pomoc. Bez obzira sto se ne radi, i ispunjavaju svi uslovi, luksuz je luksuz.

Thanks Thanks Given 
    1,199
    Thanks Thanks Received 
    254
    Thanked in
    126 Posts

Imao je nove gume i felme 18

Last edited by Martin Mcfly; 27-05-15 at 14:11.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

koje auto i dje?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Rekao bih mondeo,ispred streljane,na Zabjelo

Page 59 of 100 FirstFirst ... 94955565758596061626369 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)