Jesu li na Lukoil pumpe gorivo sa aditivima, i zna li to ko provjereno?
Ne znam da iko tamo vozi tu kantu.
TAKUMI
Jesu li na Lukoil pumpe gorivo sa aditivima, i zna li to ko provjereno?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
jeste to je taj samo je moj druge boje....
i jeste micubishijev je motor i transmisija.... slusa motor i auto u kompletu vrhunski zamjerke nemam ni jedne nikad se pokvario nije a sad mu radim veliki servis jer je doslo vrijeme za njega
posle preko 100.000 km koje je nedavno prosao.... do sada sam mu redovno radio manje servise, ulje i tako to.....
auto je pouzdano veoma, nema terena gdje nisam izlazio sa njim, od snijega i leda pa do velikog blata prolazio je lagano bez greske, 4x4 mu je vrhunski....
nikad mi se nije pokvario i jos kod majstora nije bio osim na redovne promjene ulja i filtera.... i kako bi me sluzio dobro i u buduce i da minimalizujem opasnost od kvarova ocu da ispostujem
savjete i da mu odradim i veliki servis kod zastupnika...
ne brate ovaj se parkira samo kod moje kuce u garazu sa ostalim mojim autima i nije na prodajumada pogledacu dje se taj nalazi moze mi valjat neki dio
![]()
P.S. Zna li neko koliko ce me odprilike kostati veliki servis za njega okvirna cifra ne mora precizno?![]()
ne razumijem se previse u kola ne zamjerite sto pitam mozda tako za vas laganu stvar, ali cisto bih volio da znam koliko se krece to da me ne oderu previse mada realno pare nisu problem![]()
Last edited by lucke91; 13-05-15 at 16:30.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da dodam vidim po netu da veliki servis obuhvata (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume)r ali ja cu da mu mijenjam i pakne kao i ulje i filtere... sta predlazete da jos uradim kad sam vec krenuo u ovaj posao?
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Kako taj auto izgleda unutra jeftino sve ti.prosto kako si ga mogao uzet. Kupio mi ga je drugar, nije to lose ali unutra je tuga, pa muzika mu je kao na kaseteofone i one stare muzicke linije pa baca boje uz basove:-) inace trosi zakopava. Sad ti otprilike kosta 4k sa sekventom 4.5
ja sam uzeo novog iz fabrike 2011.... trosi mi 12l plina sekvent a ne osjecam razliku u vuci, na benzin mi trosi oko 11.. mislim da 12 litara plina za dzipa od 2,5 motorom nije mnogo sto znam... sto se tice izgleda unutra meni je sasvim ok i o ukusima se ne raspravlja![]()
nego pustimo se zaludne price, svako neka vozi sto oce, nego pomozite strucnjaci oko pitanja koja sam postavio u svoja 2 predzadnja posta![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Dobro ovaj je ipak 07 pretpostavljam da su toga malo picnuli:-)
iha pa u pitanju je potpuno drugi model, to je bio tada H4 ili mozda cak H3 a ovo moje je H5.... mada nije ni vazno vratimo se pitanjima
hvala fabia na savjetima![]()
znaci za sad radim:
-zamena svih kaiševa, španera i vodene pumpe
-pakne
-Ulje u motor
-Ulje u mjenjac
-Ulje u diff
-Glicerin
-Antifriz,
-termostat
-Svjecice
-filteri
javite i ostali ako sto imate....
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Kao sto ti rekoh MonteLada je zvanicni zastupnik,e sad da li rade servis kao sto bi ti volio,cisto sumnjam
Nesto mi ovaj njihov nazovi servis ne uliva povjerenje
Pitaj nekog ko je vozio onaj Ceo,mislim da su isti motori.
Ovakav motor je isao u galanta,imao ga moj komsija Sreto,dovezao iz Svedske,davne 88,pitao bi njega koliko je servis veliki,ali je umro davno I on I galant
Kuku vidji im servis.. Ovo me podsjeti na period kad su se zastave vozile prije 20 godina ovakvog look-a i standarda su bili servisi i mehanicarske radionice.
Ni lift nemaju
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Sto ti je RUS! Nikad se ne kvari! Samo mijenjas ulje na svakih 10 god i bucaj!
Kako se racuna za distance koliko se mm stavlaju.. Gledam po netu uzmu se dva lenjira duza jedan nasloni na zid gume a drugim mjeri ostojanje izmedju njega i unutrasnjeg ruba blatobrana u gornju tacku...
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Ja sam kupio auto sa malo krivim diskovima. Nedugo potom su poceli da se krive. Jedno peglanje, par hiljada pa opet krivi. Uzmem nove diskove, par hiljada i novo peglanje. Pa opet. Pa opet. Onda uzmem polovne diskove, trebalo bi da su fabricki. Za sad su ok, nadam se da ce izdurat jos malo
Kad idu novi diskovi moraju i nove pakne, makar sam ja do sad tako radio i nikad problema nisam imao, i prve 500km lagano sa kocenjem,ne smiju pregrijat.
To obaveno. Nove pakne
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
To se podrazumjeva i na svakoj kutiji od normalnih proizvodjaca pise prvih 300km lagano kocenje dok nalegnu plocice fino.
Ali mislim da su mu krive glavcine,neka provjeri to kod zlatka dujovica na staru zlaticu
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Momci znate li ima li neki auto otpad ili neko da prodaje polovne djelove za JAPANSKA vozila?
Konkretno za suzuki svifta mi trebaju neki djelovi koji ne mogu da se kupe po radnji za djelove bez u kompletu sa ostalim djelovima koji mi nisu potrebni..
cuo sam da na stari aerodrom ima neki kod doma zdravlja?
svaka pomoc dobrodosla.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Vjeruj mi jedva.
TAKUMI
Ima li ko broj acike fandja , ili ako zna dje cu za punta 2 2002 god naci far polovni
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks