No name sve.
TAKUMI
kod kresha koliko ja znam ima brembo, i u sl. da ne valja mozes da vrnes
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A kako ces da vratiš posle mjesec dana korišćenja, kad pocne da se krivi i cvili...
Problem je u sirovinama koje se koriste za proizvodnju diskova. One treba da odstoje na otvorenom 2 godine, kako bi se usled dejstva temperaturnih promjena izvrsili odredjeni hemijski procesi u toj sirovini, da ona "sazrene" sto bi rekli. Nakon toga imate dobru sorovinu za proizvodnju diskova , koja se koristi u prvoj ugradnji na autima. Međutim zbog zelje da se sto prije zaradi reijetko se u maloj privredi postuje proces.
U VM motors npr.
TAKUMI
Kreso je veleprodaja uz malo-prodaju da se tako izrazim, i trenutno vise od pola prodavnica po PG a i sire uzima djelove kod Kresha po jako dobrim uslovima i prodaje ih uz odredjenu marzu
inace je Kreso bio krenuo sve po PG da ih zatvori , pa su dosli do malo drugacijeg dogovora
Don't Ask Me How I Know
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Fabia na Stari A u Yamaha/Toyota NGK svjecice za skuter 12e/kom, fino uzeo od njih kataloski br. svjecica nastavio do kresa i kupio iste te za 2.80e/kom
svi ovlasceni servisi deru, ubijaju... VM sam chuo da su ok, ali sa njima nisam imao dodirnih tacaka![]()
Ja kupio prosle godine prednje diskove i pakne u kastelani, tobos Bosh.
Epaaaaaaa, evo se psujem svaki dan po 100 puta.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ljudi svatite jedno da ferofo bosch i brembo Value Line koja se odje prodaje nije neki kvalitet i ako je mozda original. Ljudi cuju Brembo uuuuuuuu ocu njih to ima na porsche i ferrari ali trt. To je najeftinija serija i ljepse kupit Barum ili Trucktec plocice i diskove nego to smece.
Ako ocete brembo kvalitetan disk uzmete power line ili max line seriju ali kad cujete cijenu ( ako je ovaj value tipa 25e disk, ovaj je 45e ) odma sledi pitanje : imas li sto jeftinije...
Ja licno za sebe uzimam samo Ate diskove i plocice a takodje dobre su i trw. Cak trw manje prasine pustaju pa su felge cistije.
Od ate ima power disc serija sport diskova u kombinaciji keramickih plocica, a kod trw-a je serija dtec-cotec diskova i sportskih plocica...
Nikako ne korisiti dtec-cotec plococe sa nekim value serijom diskova iskljicivo sa istim diskom jer su agresivne i brzo ce odrati disk.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Momci zna li ko kontakt ili ime firme koji drze zastupnistvo za Great Wall Motors ?
U pitanju je kineski proizvodjac a imam njihov Hover dzip H5....
ranije je predtavnistvo bilo u radanovice odakle sam ga i kupio ali su oni ugasili a posao preuzela neka druga firma iz niksica valjda ili iz pg?
ocu da radim generalku tj. veliki servis...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Genralka i veliki servis nije isto
Veliki servis je redovno odrzavanje na odredjenu km, a ne dao bog da mora generalka da se radi, pogotovo na taj auto ja mislim da je bolje tada da ga prodas jer tu vise nema ljeba
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Isti slucaj alii istiiiii sa mojim drugom na passata b5.5 prednji. Pokrivili se posle 5k i dali mu druge. I samo cekam kad ce reci da su i ovi poceli da se krive.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
I kaze mi njihov majstor: diskovi ti se krive zato sto ti je automatik.
TAKUMI
Zar nije to Isuzu?
TAKUMI
Je li ovaj?
![]()
TAKUMI
Sad vidim, Mitsubajov motor, iz 1988e.
TAKUMI
Jeste
Manufacturer Great Wall Motors
Also called Great Wall Hover
Great Wall Hover CUV
Great Wall Hover H3
Great Wall Hafu
Great Wall X240 (Australia)
2.4l
Manufacturer Mitsubishi Motors
Also called 4G6/4D6
Production 1979–present
Last edited by mrgo; 13-05-15 at 08:57.
Ima jedan Great Wall dzip kod Telekoma, ako je od kolege neka ga mice.... Previse stoji na onaj cosak... Poceli smo da mu djelove skidamo... Cisto onako jer zauziam parking prostor.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks