http://m.gpupdate.net/en/f1-news/325...-s-retirement/
Ovi nisu normalni. Kakav bre najlon za blokira ulaz za vazduh?
http://m.gpupdate.net/en/f1-news/325...-s-retirement/
Ovi nisu normalni. Kakav bre najlon za blokira ulaz za vazduh?
TAKUMI
kazu da je ona zastita sa vizira....i sto je najbolje da su se vec ranije desavali porblemi koje napravi isti....
Ne znam odkud sad to.
Jasno se culo preko radija da je porucio timu da ima problem sa kocnicama sto se i vidjelo po nacinu kako se zaustavio u pit.
Desilo se to Kimiju 2013-e, kao...ali to je nemoguce. Zamisli da obicni najlon blokira rupu koja je vrela, znaci oko 700-800 stepeni.
TAKUMI
ee alonso alonso....dobro si ti glavu udario....
http://www.formulino.hr/alonso-ferra...om-sam-otisao/
Ima li tima da nije ispljuvao posto je otisao ?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
mislim da ce McLaren uzet bodove u Monako, tu motor ne igra neku ulogu
She is only here to annoy herself!
A ko je bio Ferarijev vozac koji je razvijao bolid? Marko Kraljevic? Ili Musa Kesadzija?
Pa koji debil trebas da budes da pljujes bolid koji si TI razvijao.
...istina je ipak drugacija. Inzenjeri u Ferariju kazu da je svake zime u toku zimskih testova Zalosni uvijek govorio da je novi bolid odlican....a kad pocne sezona onda je kukao kako taj isti bolid ne valja k♤♡♢♢a!?
Mene samo nije jasno kako taj tip ima ijednog navijaca.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A navijaju Spanci za njega iz ociglednih razloga, a dok je bio u Farrari po automatizmu je dobio milionsku gomilu navijaca (medju kojima sam bio i ja) zbog toga sto vozi za taj tim.
....da se Schumacher sad probudi iz kome i vidi kako je zalosni "razvio" Ferarija - odmah bi ga srce otkinulo. 100%
Sve da ne znam kako navijam za tim neki, sa ALonsom u njemu sigurno ne bih navijao. Fala Bogu ima drugi vozac u timu.
A oni prosle godine napravise dokumentarac o njemu o poslednjoj trci za ferrari i sva ona cuda i oprastanja...
Eee kuku
Kao što neko ovdje napisa, postoje timovi za koje navijaš i vozači koje gotiviš. Ja njega ne gorivim ali šta god mislio o njegovom karakteru, činjenica je da je on dvostruki svjetski šampion i sama ta činjenica dovoljno govori kakav je vozač. Ima šampiona koji su po jednu titulu osvojili i nikad je nisu ponovili, bilo da su ostali u istoj ekipi ili prešli u drugu.... Lično mislim da je Mclaren pogriješio što ga je vratio ali ko zna, možda dogodine i donese neki podijum, ako ne bude odljepljivao zaštitu sa vizira i ako on ne bude razvijao bolid![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
zato su zadrzali Butka.
on ce da im razvije bolid!
8-)
Svakako će to bolje raditi od Alonsa a Alonso će to koristiti i biti bolji od njega... Možda potcjenjuješ Batona ali se on nosio sa Hamiltonom u Mclarenu i mislim da je u međusobnom duelu sa njim (iako nije bolji vozač od njega) bio bolji, barem po statistici... Takođe on je osvojio titulu u F1, u konkurenciji Vetela, Alonsa, Hamiltona,iako to neće moći da ponovi.
pusti osvajanje titule Batona.
nadam se da se sjecas kako je dosao do nje te precudne godine kad se niko zivi nije snasao sa novim pravilima osim Browna...dominirali na startu sezone i prikupili dovoljno bodova dok su ostali lutali.
u normalnoj konstalaciji snaga nikad je za zivota ne bi uzeo.
Šta to znači, da proslogodiisnja Hamiltonova titula ne treba da se računa jer se Mercedes najbolje snašao sa novim pravilima i V6 motorima? Htio to priznati ili ne F1 je više tehnički / tehnološki sport nego vozački...
Slažem se da Baton nije vozač u rangu Hamiltona (i rekao sam da nije bolji vozač od njega), Alonsa ili Fetela. To neće poništiti da je u konkurenciji boljih vozača bio prvak. Osim toga u konkurenciji tih istih vozača je pobjedjivao trke za Mclaren...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks