Originally Posted by
AdO_pG
ok,svaka cast za iskrenost.
ali sad,sto nije iskren pa da kaze- e moji petnjicanji i braco bosnjaci,prvo cu da zaposlim sestru i familiju pa cu onda i vas.
jer opet kazem,u petnjici zivi uglavnom "bosnjacko" stanovnistvo.
ovakvi slucajevi se moraju ispitati,nije to slucaj samo s muhovicem.znaci,ako on vidi od drugih da to rade,pa i on to radi,treba da mu je dozvoljeno?
u redu,svaka cast,zaposlio je sestru,je li Bog dao.
ali ono sto mi najvise smeta je to sto pokusava da dokaze kako je on dobar za (svoj)narod a dosad se dokazao dobrim samo za sebe i za svoje najblize (sto je uostalom razlog zbog cega ja ne glasam nikoga,jer su svi manje-vise isti).
budi iskren do kraja muhovicu,kazi ono sto mislis,usao si u politiku radi svog interesa i to je po meni sasvim legitimno,to je ono cime se oni(poiticari)bave.
ali nemoj da pokusavas da manipulises sa (svojim) narodom,jer nisam siguran koliko ti je stalo do njega...
ustvari,mozda mi ovaj slucaj ne bi toliko zasmetao da je rijec o nekoj gradjanskoj stranci,a ovako gospoda iz bosnjackih i srpskih stranaka igraju na tu kartu-ajte braco glasajte za nas,mi cemo za vas sve da ucinimo.da je do mene,ukinuo bih nacional(isticke)ne stranke,pa neka se izbore za svoj narod kroz gradjanske partije ako im je zaista stalo(ali ne,onda ih nece glasati,greotice...)
Bookmarks