Page 82 of 1402 FirstFirst ... 3272787980818283848586921321825821082 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Iz raznih novina III

Samo mi o sjeveru nemojte pricat molim vas.

Raspada se posrana podgorica a ne sjever mrtvi. Znam masu naroda sa sjevera, berane Bp plav rozaje pljevlja... Kad moraju gore ka da idi na sahranu....

I sto rece neko gore, brate necu da radim kao konobar ili taksista necu da pusim K nekom cobaninu aktivistu iz dps-a.

Imam svoje principe, prije cu se odlucit trgovinom droge nego ovo... na kraju krajeva ne crkavam od gladi nije da nemam para no je fora sto bih da ih ja zaradim.

E sad dje ima posa za 300€ a da nije gore navedeno? Nidje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Rookie; 08-05-15 at 00:00.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Da nisu Safet Kalić i Darko Šarić tražili stražare za te pare? Oni su dobri momci sa sjevera, mada nisam siguran šta je trebalo da čuvaju za toliku stražarsku platu.
    vidi tebe sam kvotovao ali vazi za jos neke ovdje da odgovorim.
    niti lazem niti sam ja nudio pare pa da kazem
    rekoh lik sta mi je rekao sa kojim poslovno saradjujem i gledamo se cesto.
    i pricamo o novom zakonu i on mi rece kako ce imati problem jer od 30 vozaca ( mislim da je ta cifra bila) crnogoraca ima 3- 4 svi su iz srbije i bosne.
    kaze kako ne moze naci odavde ljude koji ce da voze kamione i slepere.
    a plata je redovna i vozac ima oko 1200 eura( opet cini mi da je tu sumu rekao ali mogu provjeriti )

na moje da smo mi lijen narod u globalu on mi rece ovo za strazara.
    da nije mogao naci nocnog strazara za tu dnevnicu (28 e) trika nema.
    firma je carinvest , Carevic je vlasnik valjda pa eto sve se moze provjeriti pa i ovo. a eto ako koga zanim anek se raspita i da radi .
    ja ne kazem da sam u pravu ali bar kad pisem ovdje trudim se da to radim argumentovano i objasnim sta mi je i kako receno ako jeste i kazem podatk e koji se mogu provjeriti.
    ali ovdje se stalno desava kad nesto tako kazes dobijes odgovor pojma nemas ja znam bolje i to je kraj rasprave.

zato sve manj ei manje pisem ovdje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    na moje da smo mi lijen narod u globalu on mi rece ovo za strazara.
    da nije mogao naci nocnog strazara za tu dnevnicu (28 e) trika nema.
    Cekaj malo, poslove fizicke zastite na prostoru CG, koliko ja znam, mogu obavljati iskljucivo drzavljani CG. I to def nije deficitarno zanimanje, ima ih koliko hoces tih sekjuritija. Hoces da kazes da je taj Carevic do sad stalno angazovao strance za taj posao??
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

prije 10 god. je u jednoj security firmi u sred podgorice plata bila 150e, sada im je plata mozda 300 i to skoro sve sa sjevera dolaze
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Cekaj malo, poslove fizicke zastite na prostoru CG, koliko ja znam, mogu obavljati iskljucivo drzavljani CG. I to def nije deficitarno zanimanje, ima ih koliko hoces tih sekjuritija. Hoces da kazes da je taj Carevic do sad stalno angazovao strance za taj posao??
    ja stvarno ne znam koga je zaposlio da mu cuva masine ili sta li je vec cuvao gore.
    a sa druge strane dje si procitao da sam ja rekao da je angazovao strance za taj posoa.
    ja sam rekao da on nije mogao da nadje nekog kao nocnog strazara, a zasto ti izvrces nesto nije mi jasno.
    ajde mi molim te navedi dje sam ja napisao to sto ti kazes, cisto me zanim aradi rasprave.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja stvarno ne znam koga je zaposlio da mu cuva masine ili sta li je vec cuvao gore.
    a sa druge strane dje si procitao da sam ja rekao da je angazovao strance za taj posoa.
    ja sam rekao da on nije mogao da nadje nekog kao nocnog strazara, a zasto ti izvrces nesto nije mi jasno.
    ajde mi molim te navedi dje sam ja napisao to sto ti kazes, cisto me zanim aradi rasprave.
    Ok, ok, nisi rekao, ali je prica bila o tome kako nasi ljudi, coce, nece da rade za dnevnicu od 30 eura.. to jesi rekao, a? E sad, ako vec taj Carevic, kukavac, nije mogao da nadje nikoga od te dobrostojece omladine sa sjevera za tu "mrcnu" platu da radi, koga je? Stranca? Ili mozda nikoga? Bice da je ostao bez ikakvog obezbjedjenja, jer niko nije htio da radi za tako sitnu lovu, da..
    Prica ti je suplja totalno i otvoreno cu ti reci da taj Carevic laze kao pas (ako je uopsto ista od toga i pricao). Siguran sam da vecina nas sa foruma zna najmanje po jednog druga, poznanika, rodjaka sa sjevera koji bi trceci radio za te novce. Ali propaganda je cudo i vrlo je simptomaticno sto je ta prica o "crnogorskoj lijenstini" bukvalno explodirala poslednjih dana, nakon usvojenog zakona o strancima hiljade mitova i legendi se mogu cuti, svaki preduzetnik/privrednik sad plasira neke svoje fantazije o idealnim strancima i nikakvim Crnogorcima, svi su bolji od nasih, nasi ljudi su najgori radnici, nekulturni i nepristojni, neobrazovani, nestrucni, lijeni, arogantni, prepotentni, drski.. ma svaaastaaa, samo da se kuka.. a svima nam je jasno zasto
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Jeste ja lažem, plaća me DPS da lažem po forumu ili SDP zaboravih više. I nije mi Carevic rekao nego njegov radnik, nego kao i sve do sada samo izmisljas i stavlja riječi usta.
    I u pravu si totalno, jedva čekam prvi da ne isplati DPS jer ja sam njihov bot (jel se tako kaze?) Ali sam samo bot na forumu

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Edin Hamzić, vozač ministra za ljudska i manjinska prava Suada Numanovića, kazao je u Osnovnom državnom tužilaštvu da je on mijenjao tablice na službenom automobilu ministra, saznaje Pobjeda.
    Numanović i njegov vozač saslušani su ponovo juče u Osnovnom državnom tužilaštvu. Ministar je dao iskaz u svojstvu svjedoka što ukazuje da nije osumnjičen. On je ranije kazao novinarima da treba "pustiti nadležne organe da rade svoj posao" i da mediji ne treba da prejudiciraju njihovu odluku.
    - Niko ne treba da presuđuje prije odluke državnih organa - poručio je ministar.
    List podsjeća da je Osnovno državno tužilaštvo Numanovića prvi put saslušalo sredinom aprila.
    Informacija da je ministar vikendom mijenjao registarske oznake na službenom automobilu "mercedes" podgorički mediji su objavili 30. marta.
    Numanović je više puta do sada izjavio da nije zloupotrijebio službeni položaj

Vozač je obavljao prljavi posao zamjene tablica, sasvim normalno jer đe ministar da se savija.
    Last edited by Markys; 08-05-15 at 10:06.

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Iskreno sam se nadao da ce se slomit o onu poltrončinu, najmrzniji coek na svijet cini mi se. Ali se drze u DPS ka najrodjeniji izgleda...

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Vrana vrani oči ne vadi.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    212
    Thanked in
    77 Posts

Trebalo bi i Numanovica i vozaca bacit na poligraf - sigurno bi bili interesantni rezultati.

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    95
    Thanked in
    63 Posts

Ja sam ubijedjen da se Sukiju svidio djip,i da je on iz shteka dao kes shoferu da on kupi isti takav da bi mogli da se voze posle posla i vikendima,malo primorije malo kolasin,zablajk ovo ono... E sad,shofer ko shofer mislio da udupla pa da kupi i za sebe jedan takav,pa kesh na neki singl,2 kvota. Medjutum dodje X tako da mu je ostalo da prijavi Sukiju to ili da mijenja posle posla tablice. Ostalo sve znate

Thanks Thanks Given 
    1,584
    Thanks Thanks Received 
    2,212
    Thanked in
    1,065 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Samo mi o sjeveru nemojte pricat molim vas.

Raspada se posrana podgorica a ne sjever mrtvi. Znam masu naroda sa sjevera, berane Bp plav rozaje pljevlja... Kad moraju gore ka da idi na sahranu....

I sto rece neko gore, brate necu da radim kao konobar ili taksista necu da pusim K nekom cobaninu aktivistu iz dps-a.

Imam svoje principe, prije cu se odlucit trgovinom droge nego ovo... na kraju krajeva ne crkavam od gladi nije da nemam para no je fora sto bih da ih ja zaradim.

E sad dje ima posa za 300€ a da nije gore navedeno? Nidje.

eto ti u novine oglasi za posao,ima ih dosta,istina polovina je poslova koje ti ne zelis radit(konobar,taksista) pa udri

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Edin Hamzić, vozač ministra za ljudska i manjinska prava Suada Numanovića, kazao je u Osnovnom državnom tužilaštvu da je on mijenjao tablice na službenom automobilu ministra, saznaje Pobjeda.
    Numanović i njegov vozač saslušani su ponovo juče u Osnovnom državnom tužilaštvu. Ministar je dao iskaz u svojstvu svjedoka što ukazuje da nije osumnjičen. On je ranije kazao novinarima da treba "pustiti nadležne organe da rade svoj posao" i da mediji ne treba da prejudiciraju njihovu odluku.
    - Niko ne treba da presuđuje prije odluke državnih organa - poručio je ministar.
    List podsjeća da je Osnovno državno tužilaštvo Numanovića prvi put saslušalo sredinom aprila.
    Informacija da je ministar vikendom mijenjao registarske oznake na službenom automobilu "mercedes" podgorički mediji su objavili 30. marta.

Vozač je obavljao prljavi posao zamjene tablica, sasvim normalno jer đe ministar da se savija.
    Ima svakavih ministarskih ljiga ali ovaj neka sto je ljiga nego je ona šunjava vrsta političara koja se trudi da ne talasa da ga javnost ne bi primjetila koliko je nesposoban i koji bi prodao i rodjenu mater samo da zadrzi funkciju.Ko zna što je obećao ovom vozaču da preuzme krivicu.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Opet sin andrije mandica nekog prebio palicom
    nesoj mu ka tata
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post

i nismo za bolje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...?comments=true

Prvo, nije on sebe proglasio homoseksualcem, nego je Numanović, kao ministar za manjinska prava, prisustvovao na zadnje dvije parade, a ovaj ga je vozio pa su kola, navodno, zapamćena kao kola sa parade. E sad, koliko je glupa ta priča da su neki vandali zlostavljali kola zbog toga, to je potpuno druga stvar. Ada bilo koja kola sa cg tabliacama su mogli da urnišu jer je vlada ta koja je Numanovića poslala na paradu, tako da su sve vladine tablice homoseksualne. Sa druge strane, treba neko da povjeruje da je vozač stalno mijenjao tablice dok su kola parkirana, a onda ih vraćao prije nego što će ministar da ih koristi pa tako ministar nije znao da su tablice mijenjane? Ili je ulazio u kola, a nije obraćao pažnju na tablice. Ako je tako, treba da izgubi posao jer je toliko nesposoban da ne vidi šta se dešava oko njega. A ovome vozaču želim da nikad niđe ne dobije posao pa neka izvaga koliko mu se isplatilo to što laže kao pas. I dalje se ne zna kome je prijavio te vandalske činove i okle mu druge tablice. I ko mu ih je izdao.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Zbilja, ko je očekivao drugi epilog teška je naivčina.
    Kao što neko na portal napisa, našao je i on svog mašinovođu.
    Last edited by Markys; 09-05-15 at 10:34.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nhm ne može se desiti da ne nadje posao nego će samo biti unaprijedjen. pa lik je voljan robijat za šefa ima dobro to da naplati.
    A kakvo nam je sudstvo (ko država) ina da dobije novčanu kaznu a Numanovicu neće dlaka sa glave falit.
    Na kraj će reći kako su ga napadali a on pojma nije imao o tome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

O cemu vi raspravljate...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Izgleda nema zanimljivih clanaka po novinama... Sto me cudi... (ne znam, ne citam novine)
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Hvala bratu i stranki..

Nije mi padalo na pamet da kao predsjednik odbora BS to radno mjesto dam nekom iz DPS-a ili neke druge stranke

2925PREGLEDA

Hvala bratu i stranki: Anita Muhović

http://www.vijesti.me/vijesti/muhovic-sestru-zaposlio-kao-seficu-za-saobracaj-833052

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Nije losa Anita.
    Lici li vam ova njena lijeva ruka a nama desna na nogu,tacnije stopalo,vidaut palac,
    Ovo nije ruka.....

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    212
    Thanked in
    77 Posts

Cudim se samo kako nije napredovao do neke jace funkcije, ovo je kapacitet:

"Crnogorci su pola Podgorice i Cetinja zaposlili na taj način, a ako Bošnjaci nešto urade, odmah je nepotizam. Govorim o onome što se radi unutar nacionalnih korpusa i nacionalnih partija. I mi, kao BS, zaista moramo voditi računa o svom narodu. Ako vi mislite da nećemo, i te kako ste se prevarili”, kazao je Muhović"

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Quote Originally Posted by djokovic View Post
    Cudim se samo kako nije napredovao do neke jace funkcije, ovo je kapacitet:

"Crnogorci su pola Podgorice i Cetinja zaposlili na taj način, a ako Bošnjaci nešto urade, odmah je nepotizam. Govorim o onome što se radi unutar nacionalnih korpusa i nacionalnih partija. I mi, kao BS, zaista moramo voditi računa o svom narodu. Ako vi mislite da nećemo, i te kako ste se prevarili”, kazao je Muhović"

Čovjek je samo iskren.

Page 82 of 1402 FirstFirst ... 3272787980818283848586921321825821082 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)