Ispravio samimas sve kontakte na www.pscknezevic.me
Zeljko Knezevic - 069/012-239
Who let the dogs out
Ispravio samimas sve kontakte na www.pscknezevic.me
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Molio bih za mišljenja o ovom vozilu, naravno ne baš ovom sa slike već takvih karakteristikahttp://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/291337
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Pa u sustini nije lose auto. Fino, prostrano... Meni se i dizajn mogu reci svidja..
Ali konkretno ovo je preslo preko 200.000 (ako im je vjerovati), ja to ne bih uzimao u obzir...
200.000km je vec ozbiljna kilometraza za bilo koji auto, plus francuzi su generalno jedni od 'meksih'... Naravno da ima veze kako i kuda je vozen, kako je odrzavan, ali opet dosta....
Sent from my iPhone using Tapatalk
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ima li ko kakvih iskustava sa 607 HDI ?
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ako ni sad ne vjerujete da ja i Petronas smo 2 lika onda...
TAKUMI
Ako ni sad ne vjerujete da ja i Fabia smo 2 lika onda...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
onda... ?
Ima li neki pug otpad da znate?
Vratnica, smokovac
Riknuo mi kljuc od 407, elektronika izgleda a nov je 150e. Knezevic mi rece da imaju neki momci koji rade te kljuceve za znatno manje para, cini mi se da pomenu "Sef" kljucarsku radnju ili tako nesto?
Edit: evo nadjoh o cemu se radi, da moze nema ko drugu preporuku?
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 09-05-15 at 09:08.
Ja sam bio kod nekog lika u garaze na tuski ali mi on nije umio rijesit problem pa mi je sugerisao radnju koju ti pominjes ( tamo su momci sve sredili za 5 minuta - mislim da bolje i jeftinije neces nac).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
120e mi traze a 150 mi je nov kljuc iz fabrike, bolje nov onda narucit ako se ne moze jeftinije proc
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
tako je ta je procedura i prilozi licnu kartu da je njegov auto i sl.
ja mislim da ne, al neka neko iskusniji to kaze.
ja kad sam kupio moju 308 dobio sam obican kljuc (za paljenje i rucno otkljuc/zakljucavanje vrata).
Onda sam narucio kod knezevica ovaj tzv 'skakavac' kako ga neko zove- po ovoj proceduri odozgo.
Who let the dogs out
drug gleda da uzme 508....
recite mi 1.6 ili 2.0 ? mane ? moze li se maci onaj fap filter? (tj imaju li ga 1.6 sa 140ks i 2.0 sa 160ks)
cijene odrzavanja...
ako ko ima iskustva, neka piseHVALA!
Mali je 1.6 u onaj auto.
2.0 jedino
A za fapovca ne znam. Ne bih ja to dirao jer ce doci brzo kod nas zakon za vecu euro normu pa nece moci da prodje tehnicki itd itd.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Bio do Knezevica, kaze da je i 1,6 al od 140ks dobar, ne fali snage.... Al bih j ja prije gledao nesto 2,0![]()
A za fap uz adetiv neki moze 250 000km lagano veli.. Inace je 1500e hahaha
meni komsija ima 407,hdi od 1.6.cudo ga je naslo sa tim filterom.na kraju ga je maknuo,al auto sad dimi kao turcin......kad ides za njim imas utisak d makar dvojica sjede pozadi i loze furunu....
Uzas407 je imao dosta problema sa elektronikom...
Ne znam kako se ovaj pokazao, al sto citah po internetu ne zali se narod previse...
Nemojte rizikovat sa tim kantama.
Pa i da se ne kvari, vozi se kao Laguna I.
TAKUMI
Kupi Lexus . Pežo propada, najavili su na CDM
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks