Razmisljam da stavim ovo u potpis...
Razmisljam da stavim ovo u potpis...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
sve da i ne utice na mehaniku zar ti je lakse da drzis kvacilo tipa 2min ?
a npr kad se sjetim na starog kadeta kako je bilo tvrdo i kako je tvrdo na dosta starijih kola
ps. sto se tice ukocenosti moze instruktor makar malo da se potrudi da utice na to. druga stvar kad prvi put nesto ucis i naucis ga pogresno , dosta teze ide poslije nauciti kako se to nesto radi pravilno.
evo primjer, moja sestra je naucila na juga ili na koje li vec auto kad je polagala, da salta brzine diagonalno, i onda kad sjedne na auto koje ima granicnike i bolju saltaricu oce da slomi onu rucicu, jer iz druge u trecu ne salta ravno do N pa malo desno pa gore, nego direkt dijagonalno 2-3. I sto puta kad sjednem sa njom se svadjam , i opet kad sjedne sama opet radi istu stvar
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prije po ure na po kilometra prije ulaza u Novu Varoš lik sa bubom na krov se izvrnuo. Potpuno nesvjestan. Niko da stane ni da pomogne jadnom covjeku. Sacekasmo da dodje hitna (oni retardi iz hitne 10minuta gledaju sto je i kako bilo umjesto da voze covjeka. Nekako ga utovarise kad poce covjek da se trese, ne zna dje se nalazi, ni sto mu se desilo...
Koji ti stres svakodnevno prozivis,neces dugo ako se u kakvu sumu ne odselis.Prebrza je ova PG za tebe![]()
Dje je u PG Nova Varos?
I am so post-rock I shit sad birds.
Centar sa okolinom.
TAKUMI
Ja sam znao da ovi sa zadnjom vucom kidaju stubice ali su evo poceli i sa prednjom izgleda. Sinoc sam tuda prosao oko 1 uvece nije ga bilo.
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dje je ovo?
prije mosta pored sportskog ka ljubovicu, vidjeh ga jutros i nije mi jasno kako ga nije sramota
Znate li vi kakav je asfalt onamo? Mene na nove gume kad malo brze udjem gicne a ne ove kante
a kako mene nikad ne gicnu po gradu nidje majka mu stara. Tripujete se da vas malo baci pa da ispravljate ovo ono. Ajte ljudi 50 na sat kroz grad pa ako vas ikad idje izbaci ili ne daj boze udarite nekog javite se da vam nadoknadim dusevnu bol i stetu.
Last edited by kaemSe; 11-05-15 at 09:18.
Živa istina..meni se sinoć upali ESP na suvo, ja sam kriv...idi brate 40/50kmh i nema problema ni kad je mokro, ni kad su gume lošije, ni kad je asfalt slabiji...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam skoro 300 KS, all season gume i mogao bih da vozim bez ABS-a i TRC-a i VSC-a i EBD-a...
TAKUMI
Najklizaviji asfalt je onamo kod Kerbera preko Morace do semafora onamo put Mase (pravo je Ivana Vujosevica) Kad krene prva kisa, desavalo mi se par puta da idem 20-30km/h i vidim da na pjesacki prolazi neko i usporim, i taknem gas malo da ufatim zeleno npr "propane" gas i u crveno mi udju obrtajiVrti "u mjesto"
Sve je OK ako vidim nekog vozaca sa EVO8 ili STI ili ne znam...nekim malo jacim autom da ga stiska i da pretice ali potpuno mi je nejasno nesto sto sam juce vidio - od Zete do PG. Bio sam sa sluzbenim kamionetom, a oko mene (oko nas normalnih) sve neki fejk Golfovi i slicne fejk krame sa fejk spuljama, fejk felmama, fejk kocnicama...preticu, uspore, iz trake u traku...imaju masivne tockove a diskovi velicine tanjira za kolace...
Ja bih se stidio kad bih morao da vozim takve kante a oni se dive i misle da su uspjeli u zivotu.
TAKUMI
Pa ja sam i rekao da sam usao malo brze(iz pravca distribucije),i to ne sa ni malo naivnim autom(prakticno nove gume+quattro pogon).Npr kad sam se ukljucivao iz pravca nove medicinkse prema Unior bridz(kako li se vec zove) usao sam nekih 30-35 na sat i auto je prvo krenulo preko nosa a nakon toga i zadnji kraj je poceo da bjezi,znaci onaj asfalt je bas zlo...
Kolicina su onamo auto udarili zato sto pri normalnoj brzini ne mogu da ukoce....
Svako vozi sta moze da priusti,i oni bi vozili mozda lexus da ga mogu priustit
Apsolutno se slazem da svako vozi sto moze da priusti, ali moje pitanje glasi, moze li da vozi normalno?
TAKUMI
Pa npr on motor za tu prslu trojku moze da kupi za 100-200e i zato ga drka toliko.E sad,da vozi npr lexus kojem motor kosta nekoliko hilajda eura mislis da bi isto divljao sa njim?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks