Taman su zasluzili i ovaj u terenca i ovaj u kamion ovo. Dosta je i imao zivaca ovaj u Camara.. Kakvi kreteni nevjerovatno. Onaj u terenca namjerno je ovo radio nije mu dao da prodje, a ovaj u kamiona ni on da malo prikoci i da ovaj kamaro prodje tamo.. Ovaj u terenca bi mi dozivotno ostao bez vozacke pa nek vozi biciklo. Iznervirah se ko da sam ja bio umjesto ovog u kamara. To su ti maloumnici po putu sto im je krivo kad ga neko "pretekne"
Brate vozim golfa 4 1.9tdi 100konja koji moze dosta lijepo da povuce prilikom preticanja, ali uvijek kad vidim iza sebe bolje jace auto koje moze prije pretec u nekim situacijama napravim prostora da me pretekne i da ide dalje. A ne ovaj u ovog dzipa raspalog da ne prikoci (ne mora ni da koci samo da je malo pustio gas) i da prodje ovaj sa kamarom. Nema opravdanja nikakvog za ovog iz terenca. PO meni je on definitivno kriv za ovaj udes.
Last edited by Archi; 30-04-15 at 08:19.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kamion je bio usporio sto se vidi na snimak,ali je i ovaj terenac takodje usporio samo da ga ovaj ne pretekne.
Kriv je kamaro i tu nema dalje price. Jel ga ko bio po uva da pretice kuda ne treba? Nije tako da je on kriv Hvala Lepo.
E sad tu ima dosta faktora ako su i kamion i pikap isli po propisima (dozvoljenom brzinom) onda ovako mogu da voze.
Ja prvi na bulevare i slicno dje je 50km/h ogranicenje, ako se zadesi neko do mene da ide istom brzinom vozimo uporedo jer propis je propis. Vazda ima retarda koji blicaju, sviraju i kojima smeta sto idemo po propisu i da mogu najradije bi nas preleceli. A nabiju se u branik tolko da cu nekom iz inata ili hira nabit kocnicu makar da se nauci jednom da drzi fucking odstojanje.
Jos ovo da kazem Italija zemlja fina, svuda kamere po ulici uvela, izbacis papiric iz auta paf na izlaz iz zemlje kazna jer si zagadjivao okolinu. Tako bi i kod nas nesto valjalo uvesti, vozim auto ovaj ispred bocu kroz prozor, limenku i sl.
ovo je ona situacija ti mene opsuješ ja ti svežem jednu uz uši al odgovaram ja što sam te klepio a ne ti što si me možda izazvao...
Ovaj sa kamionetom sta li vec jer neki majmum,koji se 2 munuta upoznavao sa drugim majmunom iz kamara.I onda na kraju rijesili da se majmunisu zajedno po sve.
Jel' moguce da je na ovu brzinu on uzeo da skrece po po travi,a i ovaj retard da prati brzinu kamiona i to u brzoj traci i koci saobracaj.Ovaj u kamionu nije kriv nista,sta njega briga sta se desava traci pored,ide svojom brzinom i ne mari.Ne kazem da bi uradio isto
Kamion cak pokusava da otvori prostor usporavanjem, sto je ok potpuno. Ovaj sa terencem namjerno usporava da ovaj iza ne moze da prodje. Ko je kriv, i to 100%, je ovaj sa kamarom
Ovo je stvar vjecite rasprave ovdje. Je li vozac terenca bezobrazno govedo, ili sta ima veze vozi po pravilima a svi iza trpite. Ima ovoga i kod nas, posebno bulevar zabjelo aerodrom, tri trake put ct i budvi.
Tamo ovo ne smijes da radis. Zabranjeno je usporiti kolonu pogotovo lijevom trakom.
TAKUMI
isti sam ti - ja nikad nikom namjerno nijesam branio put. (ostavljam u rezervu da mi se nedje mahinalno desilo a da ne znam).. cak i 'pomognem' time sto se skrajnem blize ivici, oduzmem gas i slicno da ljudi prodju kad vidim da bi da preteknu
ovaj u terenca jes pogrijesio jer na autoput ne bi smio da vozi uporedo s kamionom toliko... ako si brzi ides, ako si sporiji ostavis traku drugima, ali je on vjerovatno bio iznerviran onim pokusajem ubacivanja dje ga je imo camaro izgurat s puta, jer nije bilo prostora za njegov manevar, a o tome da ostavlja sigurno rastojanje sa stalima kad se 'ubaci' u traku da ne pricamo...
TAKUMI
Jeli nagrdjen e39 jes? Lijepa ova bimma bjese
2500 stete minimum.
TAKUMI
Bmw je naprijed masakriran,nisam mogao da vjerujem na sta lici naprijed.Podvukao se
I motor mu je nagrdjen.
Inace masem ti, nista.
TAKUMI
kako na lezeci? Ovaj ispred zakocio a ovaj gleda nedje?
She is only here to annoy herself!
Nisam te vidio,no sam gledao da obrijem onu lagunu odma. Jeste nsx,na lezeci
Ovo onaj BMW na RO tablice,sto se vozio po TV?
Ovo je onaj kod Ekonomske sto je bio parkiran 530D
Čudo kako se ne zaposli kao saobraćajni uviđajac.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
kako ce ga nabos' neko sve je smijesno. popizdi coek sto je auto slomio i onda ga jos slikavaju sa strane ka budalu.![]()
E to je to.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks