Ja vozim u branik samo da bih pretekao ili kad govedo ispred mene ubrzava kad krenem da ga preticem (ovo sam na kamion mislio,sa audijem drzim odstojanje)
Koja je fora voznja u branik?
Ja vozim u branik samo da bih pretekao ili kad govedo ispred mene ubrzava kad krenem da ga preticem (ovo sam na kamion mislio,sa audijem drzim odstojanje)
Aj mi sad objasni kako ti moze bit pregledno da preteknes kad se nabijes nekom u branik i izigravas kamikazu. Kad god mi se neko nabije u branik samo rokam na kocnicu, pakni mi za nije. Inace takve smatram bas ono za paljevine. Ne zamjeri,ne pricam tebi no generalno misljenje.
Pa naglasio sam da je samo kad vozim kamion,sto dalje implicira da sam visoci od krova auta i vidim sve ispred njega,sto dalje implicira da nemam problema sa preglednoscu?
Fora je kad me presijeces sa naplatne rampe na sozini, udjes u tunel i vozis 50km/h. Isto se odnosi na bilo koje uvaljivanje ispred mene i voznja 20 do 30km/h ispod ogranicenja
Kad na otvorenom putu se zaglavis iza npr kamiona, bez ikakve namjere da preteknes, ili kad ti procijenis da je tek kilometar dovoljno da ti sigurno pretices, a svi vrijeme si na 3 do 4 metra iza vozila koje navodno pretices, da ja ne mogu da sigurno tebe preteknem.
Eto kad ja npr vozim na metar iza covjeka
Last edited by Hell Raiser; 29-04-15 at 14:55.
To sto kazes za Sozinu - prije 15tak dana izlazim iz Sozine i idemo prema PG. Kolona nekih 7-8 kola (mala kola - nema kombija/kamiona i sl).
Dolazimo do dijela gdje je 100 kmh ogranicenje.....a ovaj lik na pocetku kolone opusteno vozi malo ispod 60 kmh. A znak 100 kmh mu izbi oci.
Pa mozda ima neki problem...
TAKUMI
Maloprije bjese udes na ulazu u KBC - TACNO na rampi. Neki crveni renol sa gadnim crnim lajsnama na vratima i jos neko auto.
Obojica navalili da udju odjednom na rampu. I blokirali ulaz. Ostali su da cekaju milicionere.
Pa ako pise 100 ima pravo da vozi 60. Ako pise 100 ne mora da se vozi 100 nego DO 100.
TAKUMI
Ima pravo kod nas. Probaj to da uradis npr na autoputu u Italiji......
Ista je situacija kroz Zetu kad naidjes na traktor koji ide putem 20 kmh i pravi kolonu.
Last edited by .:.; 29-04-15 at 18:23.
A znam ali isto tako nijedan dio bulevara nema saibracajni znak zabranjeno zaustavljanje i parkiranje sto isto tako znaci da neko moze da se zaustavi na 15 min u lijevu traku, ti se lagano parkiras u desnu zaustavite saobracaj, i kad neko pita sto si nekulturno govedo odgovoris "sto je problem, dje pise da ne smijem?"
danas oko 5ipo-6 vjerovatno slecelo auto u provaliju nejde oko manastira Moraca. Ne bih pisao da nisam imao "srecu" da vidim kad su pokojnika tek izvukli i polozili ga pored puta, bjese glava otvorena, kao i ostatak tijela vas masakriran. kaaako mi se smucilo istog trena auh, ne zelite to da vidite sigurno.....
Koliki je kreten ovaj u pick up... To zdravo nije. Radi najgoru stvar svijeta.
Ovaj iz camara je izazvao sudar,klasicni nedostatak strpljenja, sto cesto dovodi do udesa.
O ovome iz terenca ne treba trositi rijeci, ovakvima treba dozvolu oduzeti i otvoriti im glavu.
Poslato sa tastature
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks