Idem da se objesim.
Idem da se objesim.
nothing comes from violence and nothing ever could
Keršme veliki.
Joooj, novi vanja radovanovic![]()
Covjek-Starac koji je ispred kolica tokom cijelog dana prosi kroz grad kao invalid i onda dodje ovaj sto sjedi odveze ga do autobuske kao u kolica i čiča samo ustane i ode lagano za pivo... I šetka se po autobuskoj... Tako i još jedan kao "retardirani" momak sa kapom kleca na jednu nogu i ispruzi šešir i trazi pare za ljekove a kad dodje na autobusku normalizuje se i setka i zeza sa majkom i onda ga majka usmjeri ka nekim ljudima i on opet pravi istu facu iste pokrete... I dalje dajete pare takvim ljudima ? A vazi...
Ja nemam tija problema. Nika centa nemam pa me ne mogu zahebat. Nego, oće li lećet glave zbog afere depeša, ja sam mislijo da je to nešto ka grupa neka ka dipeš moud a ono vele iz dps-a to su povjerljive informacije. Mala smo država ali se bar ponašamo ka velika. A vazda smo bili društvo nekakvih umišljenih, napuvanih ljudi, ovo sad stanje im dođe ka mutna voda za krapa, još se više napuvavaju, sa bi i Ameriku i Rusiju zgromili. A bješte.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Svakog jutra poslije 5 sati sna poželim da umrem.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ovo "machine" bih prekrižala
Last edited by goozica; 30-04-15 at 20:08.
Kontra svega i kontra svima
One Ring to Rule them all...
Samo ja mogu u 9 ujutru da pomiješam štok i red bull.. I posle da umirem cijeli dan.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Spavaj... ja te cuvam...
![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Svi ćemo se porazboljevati... A čega 35c ove nedelje... Show![]()
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
istrajan budi.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
sna BEZ 48+ sati i jos mi se ne spava nego cekam mejvedera....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)
Bookmarks