Pozdrav momci i đevojke.
Da nema ko da prodaje fabricku muziku od VW Pola 2007 godiste ili znate li da nema na ove nase otpade?
Kako se nece procuti.Neka je 50 ljudi odgledalo ovo, a jeste,nece mu se primicat servisu.Tih 50 ce brzo biti 500,pa 5 k.
U pravu si prijeki,sam sebe urnisao covjek za mrcenih 500 e.
Pozdrav momci i đevojke.
Da nema ko da prodaje fabricku muziku od VW Pola 2007 godiste ili znate li da nema na ove nase otpade?
http://www.autoscout24.com/Details.a...000000&asrc=st
valja li sto ova trgovina? carina se ne placa? a pdv bi trebalo da se vrati, tako da to dodje ova cijena plus troskovi za put, odjave dojave registraciju itd.. koliko bi me sve to moglo izac otprilike da mi neko zavrsi?
On godinama tako funkcuonise. Kad mi mehanicar zbog elektronike kaze povedi kod njega ocu na noz da se posvadjam sa njim iako nije kriv.
Mene je zapalio za 150 eur na automobilu oko kod-kljuca.
Na kraju mi drug pogledao i kaze otvorio ti je kljuc, zamijenio bateriju i napunio. Nije dirao prsten oko kljuca niti ista.
A naplatio je novi kljuc kodiranje kljuca i novi prsten oko brave.
I ko god da ga znam da je nesto ozbiljnije radio kod njega zapalio ga je za pare.
Mada mi bi cudno da sam vrlo malo pg tablica vidio ako je tako dobar majstor
Na ovo jos oko 1500 do 1800...
Carina se placa. Naravno.
Ovo sto sam ti naveo 1500 do 1800 znaci sve do registracije auta. Tvoja rega.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Amfi, znaci 8500+1800+nas PDV-njihov PDV+registracija? nesto preko 10k total?
1800 sve sa carinom pdv sertifikatima sve. E sad toliko otprilike izlazi kad ides sam.za auto.
A koliko ce ti neko uzeti za dovozenje to vec ne znam
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Vecina posjecuje ovaj dio foruma(muske popuulacije).Emisija bila i bice reprizirana.Pojedinci na forum kazali da nisu najslavnije prosli kod istog.Ne mislim da bas narod zaboravlja kad im se obije malo bolje o glavi(dzepu).A i elekticara ima dosta,tako da je lako eliminisati jednog od njh.
Nije cest slucaj da jednog ovako preko medija urnisu,tako da ce sigurno biti zapamcen kod nas.A i bice za nauk drugima da ako to rade da bar smanje gas.
Kad si zanatlija i ne radis kako treba obije ti se o glavu na ovaj ili onaj nacin. I ne samo zanatlija.
Svi radimo sve na preporuku. Oni tipovi iz Bara sto su zaebali jednog naseg izgubili su desetine potencijalnih musterija, i kad god se prica o uvozu spomenem ih u losem kontekstu. Ukoliko postoji i najmanja sansa da ce neko da te isfuserise ili zaebe za TVOJE pare treba to eliminisati. Ipak je slobodno trziste.
Vozio sam kod majstora za opele u NK auto 4 puta radi istog problema. Ovo je nije ovo, bosh pumpa, dizne pa nije. Covjek je platio elektricara iz svog dzepa i samo mi naplatio promjenu dizni. Da mi je sve naplatio, potrudio bih se da svi znaju koja je ljiga. Ovako cu vazda otici i preporuciti
Last edited by Gandalf_White; 28-04-15 at 08:18.
One Ring to Rule them all...
pa evo npr prodaja auta bar vise ih nema na forum.
f6
ja garantujem da su mene izgubili ko musteriju (a mislio sam trgovat preko njih) + svudje pricam sta su uradili...
sto se onih sisnjara u Zagoric tice, nikad ih nije bio predobar glas ko iole zna', ali je muka kad ljude koji ne znaju upute tamo i oni svi mirno ko ovce na klanje 'po preporuci'
pazi,sarovic je nekad raznosio sa poslom, ljudi nisu imali dje auta da parkiraju, nego su bili uzeli onu livadu preko puta. ti nisi imao koga da uputis prije 10godina nego samo kazes SAROVIC i cao. nije bilo ni soki ni maki ni bugi nista. ali vremenom, oni su pravi dokaz, kako mozes da zatvoris radnju za kratak period samo svojim odnosom prema musterijama. alo bre ostavis auto oni ti ga uzmu voze lome izivljavaju se a i mozda ti ga ne naprave na kraj. sad je tamo kad prodjes mozda 1-2 auta dnevno, eto ako se ko zajebe i to je to
f6
Gdje mogu da kupim staklo za retrovizor (slomio sam moje), a da nije obicno staklo, kao sto sam trenutno stavio, jer je preglednost nikakva, tj treba mi ono fabricko staklo koje umanjuje vozila kad gledas na njega?
Last edited by sport89; 28-04-15 at 09:28.
na otpad
Daj nam reci sta vozis
Kia Sportage 2011 god
Rekose cini mi se vm motors sa starog aerodroma da nabavlja djelove za japance i koreance...vidi i u steam trade
1. Steam trade Tolosi - samo pitanje oce li rasparit retrovizor stakla radi
2. poruci s ebay-a... ima prodavaca iz UK koj isalju za CG tako ces najlakse naci (mada, provjeri cijenu kod ovlascenog distributera da znas okvirno sta ti je isplativo)
Da. Npr za moj Lexus kosta 256. I ovaj ima grijanje i auto. zatamnjivanje.
Ask me how I know.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks