Originally Posted by
Mitro
Za sve reklamom na pola teksta
Partnerstvo za sigurnu Crnu Goru - MNE NATO
Dajte ljudi, preozbiljno shvatate ove anonimuse koji sada niču kao pečurke poslije kiše. S druge strane, zabrinjava me sve ovo, ovolika gungula u medijima, forsiranje nekih novih/starih podijela - svakodnevno mi se u glavi vrti film
Tri karte za Holivud. Mišljenja sam da je problem preozbiljno shvaćen, svakom potezu se uvećavaju proporcije, svako ćutanje je teorija zavjere i dokaz (ne)čega?
Niko se leba neće najest od toga. Dobro, hoće ovi promoteri koji dobijaju novac za to. Nemam nikakvih problema s tim, čak poštujem činjenicu što su se izborili za to da im se obezbjedi određena nadoknada za posao koji rade. Sve se vrti oko novca na kraju, zar ne. Obezbjeđivanje egzistencije sa sebe i svoju porodicu. A čini se kao da je velikom broju ljudi danas važnije hoćemo li u NATO ili ćemo se prikloniti Rusiji, nego da li mu je frižider poluprazan, ili račun na banci još od polovine mjeseca sveden na dvije cifre.
Ово је изјава директ из ДФ-а.Дотични јесте маргиналац, али говори оно што ДФ, за сада, отворено не говори.
Занимљиво како су припремили ствари.Имају Раичевића који форсира ту неку великосрпску антиНАТО кампању са једне стране и имамо Милачићево весело друштво, опет састављено од људи сличних свјетоназора, али са мало умјеренијом причом, са друге стране.
Ово је посљедњи вапај, покушај оних снага које су поражене 1997. и 2006. да зауставе процесе којима се креће црногорски културни и национални индетитет.

Originally Posted by
ovizionizi
Prvo bi, rece, zaveo red u javnom servisu, da im niiikad vise ne padne na pamet da izvjestavaju, komentarisu, pitaju bilo sta sto je u suprotnosti sa zvanicnom politikom vladajuce svite. Onda bi, veli, strah niz kosti protjerao i SVIM (ne)zavisnim redakcijama, da za svaku skatljivu info ubuduce moraju pitati za blagoslov istu tu vladajucu svitu.

Deja vu devedesetih, jebenti..
Не говоримо о писању против власти, већ о томе ко је тако грубо прекршио закон, и ко је извршио напад на Државу.Ово није цурење, ово је шпијунажа уперена против стратешких, Уставом дефинисаних, циљева Државе.
Last edited by BAR; 26-04-15 at 13:08.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks