Kosovari se smatraju Albancima, pricaju Albanskim jezikom, viore albansku zastavu. Kampovi za obuku OVK su bili u Albaniji, pravili su autoput jedinstva itd. To ti je kao da kazes da Albanci u CG ne gledaju Albaniju kao njihovu maticu. Smatram da je vrlo glupo raspravljati se o ovome.
Mislim upravo na Ex Yu makedoniju na cijoj se vlasti odrzavaju nacionalisti po istom receptu kao sto se DPS odrzava " Ukoliko mi ne budemo na vlasti pojesce vas - Srbi, Albanci, Marsovci"
BIGa nije politika za svakoga. Pogotov ne za Srpske nacionaliste. Tako da se malo iskuliraj i kad pricas potrudi se da argumentujes svoju pricu.
Vlade su izabrane od strane naroda i odluke Vlade su odluke naroda. Koliko god tesko to bilo za shvatiti tako je.
O kakvim dobrovoljcima pricas? Jesu to oni dobrovoljci(njih 50ak) sto su se zalijetali da pale dzamije po CG? Jesu to ona Muuda sto su isla da ratuju (pljackaju) po Kosovo i Bosni. Kojih 5000 ljudi?
Dje da idu? Na Kosovo ?
Cujes li ti sebe sta pricas...
Na Kosovu trenutno zivi MILION I SEST STOTINA HILJADA ALBANACA (brojevima: 1 600 000) i DVADESET PET HILJADA SRBA (25 000). I ti ces da ides da osvajas Kosovo nanovo iako je kosovo naseljeno Albancima? Pazi tu djetinju zatucanu velikosrpsku pricu.
Dje su Srbi sa Kosova? Pa 90% ih je papreno prodalo tu zemlju pa se raselili i kupovali stanove po Nishu, Beogradu i Novom sadu. Oni najzadrtiji su ostali.
Nesto se najezih sav citajuci ovaj tvoj post. Nekako mi te zao... :/
Koja CG, Srbija, Grcka i Makedonija?
Sta zanima CG sto se Kosovo ujedinjuje sa Albanijom?
Srbi su Kosovo prodali za ulazak u EU.
Grcka to apsolutno ne zanima jer ima svojih problema dosta a Makedonija ne smije zucnuti jer Albanci zapalise pola drzave.
Kakva pravoslavna braca? Kakva Bugarska i Rumunija? Sto njih briga sto se Kosovo i Albanija na miran nacin ujedinjuju. HALOOOO nijesu ovo 90te covjece. Probudi se aman - 2015 godina je, kad je geopoliticka situacija potpuno drugacija nego prije 25 godina. Pravoslavni brate
Rusija nije priznala Kosovo.
A sto se tice ovog drugog djela recenice, na ostalim temama je objasnjeno kako su i Srbi i Crnogorci i ostala pravoslavna braca prnula u chabar svaki put kad su se oslonila na pomoc rusije, koja bi ih iskoristila kao kondom, i bacila kad bi zavrsila posao.
Ne branim Albance, kao sto sam nedje naveo pokusavam da budem politicki i ljudski realan. Ovo da je Albanija vjestacka drzava je propaganda Vojsilava Seselja. Iako prije toga nije postojala, sto sam objasnio na prethodnoj stranici. Albanija 103 godine postoji kao nezavisna drzava.
Vecina Balkanaca ima isti status kao Afrikanci bilo gdje po inostranstvu. Zato sto idu i rade najgore poslove, kradu, rade sa drogom i da ne nabrajam.
Pa u CG Srbe gledaju kao Afrikance pa sta je problem? Sta to govori o standardu Srba.
Posto pretpostavljam da si kao ostali Srpski nacionalisti "cuo od druga" "rodjaka" itd a da nikada nijesi izasao nidje iz ove zemlje, dozvoli da ti neko ko je malo zivio sa strane objasni kako to ide.
Albanci, Srbi, Makedonci, Bosanci ciste toalete i ulice, rade kao snajderi, kradu po buticima, rade na auto otpadima, najcesce na crno da imaju kuci da posalju par stotina i da kad se vrate dignu kucu na 3 sprata i kupe mercedesa. Vjeruj mi na rijec, da kao sto mi gledamo cigane, tako pojedini stranci gledaju pojedine emigrante sa balkana
Kosovo je nezavisno prije svega sto 92.9% populacije cine Albanci koji su zeljeli svoju drzavu :*
Bookmarks