Page 26 of 79 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast
Results 626 to 650 of 1971

Thread: Kosovo i Metohija, opšta diskusija

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Pa šta ćemo Ruki, i ove predjele što naseljavaju Albanci u CG da se isto pripajaju?
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    3,496
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    254 Posts

Ne zbunjuj ga, još nije razlučio je li dobra ili loša stvar što je razularena rulja zauzela onu policijsku stanicu. Pušti ga da prvo to sredi sam sa sobom.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Problem Albanaca je sto njihov lobi misli da uvijek moze kupiti senat ili kongres kao sto su to ucinili krajem 90ih. Tada su se slozile kockice da nervash Slobo bude na vlasti itd. Sad je vec druga stvar.

Zapad vise ne posmatra Albance i Kosovare kao saveznike, vec kao rasadnik terorizma. Posto je znano da su iz ove 2 zemlje otisle na stotine radikalnih islamista da se bore za ID, americi nije to vise sigurica.

Ne zaboravimo da je americki predsjednik jedne godine doruckovao sa Gadafijem a sledece godine taj isti Gadafi bio mrtav. Ili isto tako pruzali podrusku Asadu, pa kad im je prestao trebati, ignorisu ga...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Kosovo i Metohija, opsta diskusija

Ameri biraju manje zlo, albance spasava "sirenje ruskog uticaja na balkanu" da je suprotno Albanija sad ne bi postojala.

Takodje albanci imaju daleko najveci lobi u SAD mislim od balkanaca.

Kosovo ce se pripojiti Albaniji to je jasno kao suza.

Nas ovdje nece dirat jer cemo uci u Nato za sta se i Edi Rama otvoreno zalaze. Kad se granice otvore ja cu kao podgoricanin prakticno zivjeti u prirodnoj Albaniji sto je po meni idealna kombinacija - ujedno odgovor Albatorsu

Sta ce biti sa Makedonijom to je najveca enigma, Grcku ne smiju dirat i tu je gandalf u pravu.

To je to.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Rekao sam ne smije a ne nece. A lise rata na Balkanu i ovog sad u Ukrajini (ako se moze nazvati rat) EU za svojih 60 godina postojanja nije imala nista drugo...
    Naravno da je ovo u Ukrajini rat. Nije sigurno igra žmurke. I to rat u evropskom dvorištu koji na svaki način pogađa Evropu. I Eu se tu pokazala potpuno nemoćna da spreči konflikt i uopšte da zaštiti svoje interese.
    Tu su da organizuju neku mirovnu inicijativu kad im se dozvoli i plate štetu. Ništa se više ne pitaju, niti su se ikad pitali od kada su se Ameri iskrcali u Normandiju.

Tako da ta priča kako Eu neće dozvoliti rat na svojim granicama je teška naiva. Malo li se u Evropi ratovalo, pa nam sad to izgleda neverovatno.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Problem Albanaca je sto njihov lobi misli da uvijek moze kupiti senat ili kongres kao sto su to ucinili krajem 90ih. Tada su se slozile kockice da nervash Slobo bude na vlasti itd. Sad je vec druga stvar.

Zapad vise ne posmatra Albance i Kosovare kao saveznike, vec kao rasadnik terorizma. Posto je znano da su iz ove 2 zemlje otisle na stotine radikalnih islamista da se bore za ID, americi nije to vise sigurica.

Ne zaboravimo da je americki predsjednik jedne godine doruckovao sa Gadafijem a sledece godine taj isti Gadafi bio mrtav. Ili isto tako pruzali podrusku Asadu, pa kad im je prestao trebati, ignorisu ga...
    Znaš koliko Amerikance zaboli što je Kosovo rasadnik terorizma.
    Pa oni su te dzihadiste i obučavali i naoružavali po jordanskim kampovima za rat protiv Asadovog sekularnog režima. I Gadafija su oborili u savezništvu sa Al Kaidom,Isilom i sličnim ljudožderima.

I sad kao Ameri gledaju s podozrenjem na Albance zbog par stotina dzihad ratnika s Kosova. Ha ha ha...Pa njima je glavni saveznik na bliskom istoku Saudijska Arabija...zemlja koja je najveći sponzor terorizma.
    Zašto bi Amerima smetali albanski teroristi?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post

Kosovo ce se pripojiti Albaniji to je jasno kao suza.

Ovo nije nikakav problem za Balkance. Kosovo je zemlja u kojoj je vecinsko stanovnistvo Albansko, Albanski je sluzbeni jezik itd itd I bilo bi prirodno da se raspise referendum i da ukoliko to stanovnistvo zeli da se ove 2 zemlje sjedine.

Ali...

Jedno veliko ALI, koje bi dovelo do destabilizacije Balkana. Zasto ?

Republika Srpska 20 godina pokusava da raspise referendum o prisajedinjenju Srbiji kao matici. Kao sto je Albanija matica Kosovu.

Medjutim ne mogu da dobiju dozvolu za referendum jer : 49% teritorije BiH je upravo Republika Srpska. To bi pocijepalo entitet i raspirilo neke stare mrznje i otvorilo neke stare rane. Doslo bi do haosa u Bosni.
    Prisajedinjenjem Kosova matici, postojao bi problem sa sjevernim djelom kosova gdje i dalje ima srpskog zivlja. A onda bi se stvorila i opcija da Albanci unutar Makedonije zele svoju drzavu, sto bi dovelo do nove destabilizacije.

Uvijek se trudim da budem politicki realan i da sagledam stvari onakvim kakve jesu.

EU prije 20 godina nije bila jaka kao sada, dok je uticaj Rusije bio potpuno zanemarljiv jer su tada bili u najstrasnijim govnima, kako ekonomskim tako i politickim.

Uzecemo primjer Ukrajine gdje se EU trudi da nastupi koliko toliko neutralno.

U slucaju udruzivanja Al. i KS iza kojih ce recimo stati SAD, onda bi se Rusi postavili iza Republike Srpske i gurali nezavisnost pa makar i na silu. I onda opet EU ima na granici svojih teritorija bure baruta, sto se oni trude da izbjegnu.
    Ova destabilizovana zona balkana granici se sa 5 zemalja clanica EU. A cim je negdje rat to dovodi do slabije ekonomije, humanitarnih problema u vidu izbjeglica, povlacenja kapitala itd itd.

Jos cu jednom ponoviti, EU isto kao i Rusija su jace 50 puta sad nego sto su bile prije 50 godina i SAD se okrece EU za podrsku na ovaj ili onaj nacin.

Da ne zaboravimo da je lista zemalja koje jos nijesu priznale Kosovo podugacka a izmedju ostalog iz EU to nijesu ucinile - Spanija, Grcka, Rumunija Slovacka i Kipar.

Rusi ce jedva docekati da smijene Vucica i na njegovo mjesto dovedu nekog radikalnijeg i nacionalistickijeg Srbina koji ce da ljubi ruke majci Rusiji, u Republici srpskoj vec ima idiota Dodika. U Makedoniji je vlada vec nacionalisticka i treba im vrlo malo da sa obje ruke prihvate Rusiju kao spasioca (to bi i ucinili da EU ne usipa milijarde svake godine).

Lako je reci odredjene stvari, ali ih je izuzetno tesko uciniti.

Da li je ujedinjenje Kosova i Albanije neminovnost? - Jeste

Da li ce EU to dozvoliti? - Nikako

Ono sto je vrlo tesko razumljivo je zelja Albanaca za teritorijalnom ekspanzijom.

Kosovo je najsiromasnija zemlja Evrope sa preko 50% populacije koja zivi sa manje od 1 dolara dnevno.

Albanija nije predaleko ispred. I pored neuspijevanja da srede svoje drzave oni hoce jos teritorije iako ljudi na njihovim teritorijama zive kao u africi...

Thanks Thanks Given 
    2,052
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

I pored neuspijevanja da srede svoje drzave oni hoce jos teritorije iako ljudi na njihovim teritorijama zive kao u africi...
    Upravo zbog toga što ne uspjevaju da srede sopstvene države (u bilo kom smislu) treba im nešto oko čega će ,,homogenizoveti'' (a mogu slobodno i bez navodnika) narodne mase ... Tako djeluju ... Jaki ... Valjda ...

Ostalo se slažem sa tobom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Nas ovdje nece dirat jer cemo uci u Nato za sta se i Edi Rama otvoreno zalaze. Kad se granice otvore ja cu kao podgoricanin prakticno zivjeti u prirodnoj Albaniji sto je po meni idealna kombinacija.
    A mogu li ja ako uđemo u NATO da živim u Skadru i da to zovem Prirodna Crna Gora?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahahaha kakav brat.

Ne vidim razloga zasto ne bi moglo

http://balkans.aljazeera.net/vijesti...zemalja-regije

️

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Prirodna Albanija ili Evropska unija svejedno je. Sve dok se stvari rjesavaju za pregovarackim stolom a ne preko nisana i dok u okviru granica suverenih zemalja nema trzavica i teritorijalnih pretenzija.

U Albaniju prolazim sa cijelih 5min zadrzavanja na granici, isti je slucaj sa Hrvatskom, Srbijom, Bosnom itd.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da li negdje postoji informacija koliko Crnogoraca trenutno živi na Kosovu?

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Не вјерујем да постоји, јер је и питање колико их се пише и осјећа србима.
    Ево текст гдје вујачић каже да црногораца има између 10 и 20 хиљада, што у преводу на нормални значи око пар хиљада.

http://www.rtcg.me/vijesti/dijaspora...na-kosovu.html
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Kosovo i Metohija, opsta diskusija

To su crnogorski medojevici

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Не вјерујем да постоји, јер је и питање колико их се пише и осјећа србима.
    Ево текст гдје вујачић каже да црногораца има између 10 и 20 хиљада, што у преводу на нормални значи око пар хиљада.

http://www.rtcg.me/vijesti/dijaspora...na-kosovu.html

Dovoljna mi je prva rečenica...

Skoro dvije godine je prošlo od ovog članka a Crnogorci i dalje nisu ušli u Ustav kao manjina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo nije nikakav problem za Balkance. Kosovo je zemlja u kojoj je vecinsko stanovnistvo Albansko, Albanski je sluzbeni jezik itd itd I bilo bi prirodno da se raspise referendum i da ukoliko to stanovnistvo zeli da se ove 2 zemlje sjedine.

Ali...

Jedno veliko ALI, koje bi dovelo do destabilizacije Balkana. Zasto ?

Republika Srpska 20 godina pokusava da raspise referendum o prisajedinjenju Srbiji kao matici. Kao sto je Albanija matica Kosovu.

Medjutim ne mogu da dobiju dozvolu za referendum jer : 49% teritorije BiH je upravo Republika Srpska. To bi pocijepalo entitet i raspirilo neke stare mrznje i otvorilo neke stare rane. Doslo bi do haosa u Bosni.
    Prisajedinjenjem Kosova matici, postojao bi problem sa sjevernim djelom kosova gdje i dalje ima srpskog zivlja. A onda bi se stvorila i opcija da Albanci unutar Makedonije zele svoju drzavu, sto bi dovelo do nove destabilizacije.

Uvijek se trudim da budem politicki realan i da sagledam stvari onakvim kakve jesu.

EU prije 20 godina nije bila jaka kao sada, dok je uticaj Rusije bio potpuno zanemarljiv jer su tada bili u najstrasnijim govnima, kako ekonomskim tako i politickim.

Uzecemo primjer Ukrajine gdje se EU trudi da nastupi koliko toliko neutralno.

U slucaju udruzivanja Al. i KS iza kojih ce recimo stati SAD, onda bi se Rusi postavili iza Republike Srpske i gurali nezavisnost pa makar i na silu. I onda opet EU ima na granici svojih teritorija bure baruta, sto se oni trude da izbjegnu.
    Ova destabilizovana zona balkana granici se sa 5 zemalja clanica EU. A cim je negdje rat to dovodi do slabije ekonomije, humanitarnih problema u vidu izbjeglica, povlacenja kapitala itd itd.

Jos cu jednom ponoviti, EU isto kao i Rusija su jace 50 puta sad nego sto su bile prije 50 godina i SAD se okrece EU za podrsku na ovaj ili onaj nacin.

Da ne zaboravimo da je lista zemalja koje jos nijesu priznale Kosovo podugacka a izmedju ostalog iz EU to nijesu ucinile - Spanija, Grcka, Rumunija Slovacka i Kipar.

Rusi ce jedva docekati da smijene Vucica i na njegovo mjesto dovedu nekog radikalnijeg i nacionalistickijeg Srbina koji ce da ljubi ruke majci Rusiji, u Republici srpskoj vec ima idiota Dodika. U Makedoniji je vlada vec nacionalisticka i treba im vrlo malo da sa obje ruke prihvate Rusiju kao spasioca (to bi i ucinili da EU ne usipa milijarde svake godine).

Lako je reci odredjene stvari, ali ih je izuzetno tesko uciniti.

Da li je ujedinjenje Kosova i Albanije neminovnost? - Jeste

Da li ce EU to dozvoliti? - Nikako

Ono sto je vrlo tesko razumljivo je zelja Albanaca za teritorijalnom ekspanzijom.

Kosovo je najsiromasnija zemlja Evrope sa preko 50% populacije koja zivi sa manje od 1 dolara dnevno.

Albanija nije predaleko ispred. I pored neuspijevanja da srede svoje drzave oni hoce jos teritorije iako ljudi na njihovim teritorijama zive kao u africi...
    Не постоји никаква, па ни козметичка промјена између сепаратизама и анексација некад и сад.

И дан данас, баш као и у 17 вијеку, сепаратизми и анексације су ствар отимачине и пост-белум консензуса око легитимисања новог стања.

Ко ће какву одлуку донијети у генералној скупштини и савјету безбједности је, ма колико то банално звучати, само ствар тумачења, гдје тумачење јачег побјеђује.

Тако онај који је довољно јак може просто да изјави да цијени мишљење изјашњено резолуцијом, али да сматра да није обавезујућа.

Могу 99% чланица да признају независност Тексаса, а да Обама каже да га баш бриге.

Косово је независно прије свега присуством страних оружаних снага на његовој територији. Све остало је чиста козметика, ако и толико.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

U tom scenariju (referendum) je najveći problem upravo želja za ujedinjenjem, a ne samoj samostalnosti. Svijet bi moguće i dopustio da RS raspiše referendum za samostalnost ali nikako neće dozvoliti ujedinjenje sa Srbijom.

PS.
    Albanija je matica Albancima, a ne Kosovu. Albanija nikako ne može polagati pravo na Kosovo zbog toga što su većina stanovnika Albanci.

U Makedoniji je vlada vec nacionalisticka i treba im vrlo malo da sa obje ruke prihvate Rusiju kao spasioca (to bi i ucinili da EU ne usipa milijarde svake godine).
    Valjda misliš u Grčkoj, a ne u EX YU Makedoniji
    Last edited by Rakun; 23-04-15 at 17:55.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    34 Posts

Ja ne znam jesu li neki ovdje ludi ili im je dosadno pa provociraju, gledano iz mog ugla Albanija sa Kosovom se nikad nece ujediniti a da prije toga ne bude rata za koji ne postoje sanse za pobjedu.Zasto? Evo da objasnim, na jednoj strani imamo Crna Gora,Srbija,Grcka,Makedonija + Rusija i okolne pravoslavne drzave koje ce podrzati Srbiju kao sto su Rumunija i Bugarska i da ne stavljam to sto je Albanija jedna od zemalja koju skoro svi u Evropi bar malo mrze, na drugoj strani imamo Albaniju + SAD i trt milojku? Salite li se vi malo?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Ja ne znam jesu li neki ovdje ludi ili im je dosadno pa provociraju, gledano iz mog ugla Albanija sa Kosovom se nikad nece ujediniti a da prije toga ne bude rata za koji ne postoje sanse za pobjedu.Zasto? Evo da objasnim, na jednoj strani imamo Crna Gora,Srbija,Grcka,Makedonija + Rusija i okolne pravoslavne drzave koje ce podrzati Srbiju kao sto su Rumunija i Bugarska i da ne stavljam to sto je Albanija jedna od zemalja koju skoro svi u Evropi bar malo mrze, na drugoj strani imamo Albaniju + SAD i trt milojku? Salite li se vi malo?
    A šališ li se ti malo sa tvojim računanjem strana

Crna Gora je na žalost priznala Kosovo
    Rusija je priznala Kosovo zbog Krima, a osim toga je uvjek okrenula leđa Srbiji kad je to bilo potrebno
    Rumunija je NATO članica
    Bugarska je NATO članica
    Makedonija ima previše Albanaca da bi dozvolila luksiz uplitanja u kosovsko pitanje
    "i trt milojku"

Jedini saveznik Srbije bi mogla da bude EU koja jeste dozvolila odcjepljenje Kosova od Srbije (nije priznala u potpunosti ali kao da jeste) ali neće dozvoliti ujedinjenje sa Albanijom

Ko se protivi državi Kosovu :
    Grčka
    Rumunija
    Kipar
    Rumunija
    Slovačka
    Španija
    znači dvije pravoslavne zemlje, jedno prkno koje nikoga ne interesuje i dvije katoličke zemlje. Najuticajnija protivnica državi Kosovu je stožer katoličanstva u EU
    Toliko o tom tvom pravoslavlju
    Last edited by Rakun; 23-04-15 at 18:40.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj Hari,

zar tebe makar na ovom forumu išta može iznenadit?

Vole ljudi da se igraju šta bi bilo kad bi bilo, ili makar da igraju onaj Riziko ili šta slično. Dosta ih i troluje. Dosta piše slovima u boji, al može im se.

Što se tiče ratova oko velike Albanije, jedini je problem što nam je Albanija blizu, da nije, bil se ko sjekirao? Strah je čudo!

Da ne zaboravimo Crna Gora je priznala nezavisno Kosovo, još onomad.

Realno amerikancima ne treba ništa više od Albanije i Kosova, kad su već uzeli sve. Ne sjekirajte se na ljetovanje neće ovamo no ipak neđe drugo.
    Last edited by SpongeBob; 23-04-15 at 18:31.
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Rusija je priznala Kosovo zbog Krima, a osim toga je uvjek okrenula leđa Srbiji kad je to bilo potrebno
    Rumunija je NATO članica
    Bugarska je NATO članica
    Makedonija ima previše Albanaca da bi dozvolila luksiz uplitanja u kosovsko pitanje
    "i trt milojku"

Jedini saveznik Srbije bi mogla da bude EU koja jeste dozvolila odcjepljenje Kosova od Srbije (nije priznala u potpunosti ali kao da jeste) ali neće dozvoliti ujedinjenje sa Albanijom

Grčka
    Rumunija
    Kipar
    Rumunija
    Slovačka
    Španija
    znači dvije pravoslavne zemlje, jedno prkno koje nikoga ne interesuje i dvije katoličke zemlje. Najuticajnija protivnica državi Kosovu je stožer katoličanstva u EU
    Rakun, jel ti ova Rumunija u drugom spisku dvaput nakon nekog građanskog rata pa ono sjeverna i juzna Rumunija ili istocna i zapadna kako li, ili si je stavio radi broja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo posle Grčkih i Srbijanski političari izgleda putuju za Rusiju. Mislim da tema neće biti Kosovo i Metohija, nego one sporne jabuke, šta li?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Rumunija je NATO članica
    Bugarska je NATO članica
    "i trt milojku"

Grčka
    Rumunija
    Kipar
    Rumunija
    Slovačka
    Španija
    Jesmo li mi priznali Kosovo kao narod ili politicari koji su bili placeni, od tih drzava sto si naveo NIJEDNA nije priznala kosovo tako sto je narod bio za to, nego su politicari zavrsili posao. Naveo sam tako strane, jer ne gledam politiku drzave nego kao sto je uvijek bilo kada je rat u pitanju, sta narod zeli, jesi li kad cuo za dobrovoljce? Samo iz CG dobrovoljaca bi otislo oko 5000. A to sto kazes da je Rusija okrenula ledja srbima je presmijesno ali stvarno. Ta Rusija je ratovala sa otomanima, fasistima i napoleonom a svo troje je htjelo da nas unisti, Napoleon najmanje ali isto je htio, tako da ih ja vidim kao naciju zbog koje smo dijelom zasluzni sto postojimo danas i nacija i narod koji vole Srbiju najvise posle Bjelorusije, a ne bih volio da dodje do rata ali ako dodje vidjeces.
    Last edited by BIGa; 23-04-15 at 18:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    9 Posts

Prisajedinjenje Kosova Albaniji se nece desiti nikad, niti je to moguce. Prvo, zbog balansa - Evropi ne bi trebao jos jedan rat pored onog u Ukrajini. Ne pita se vise SAD (samo), stvari su se promijenile. Albanija je vjestacka drzava, nije sposobna da odrzi ravnotezu ni u svojim granicama. Vjecito imaju takve pretenzije jer nijesu zadovoljni uslovima koje imaju.
    Drug koji zivi u Italiji mi je pricao da Albanci kod njih imaju status kao i Afrikanci, to govori o njihovom standardu.
    Srbi na Kosovu u poslednje 2 godine imaji veci natalitet od Albanaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Stawrony View Post
    Prisajedinjenje Kosova Albaniji se nece desiti nikad, niti je to moguce. Prvo, zbog balansa - Evropi ne bi trebao jos jedan rat pored onog u Ukrajini. Ne pita se vise SAD (samo), stvari su se promijenile. Albanija je vjestacka drzava, nije sposobna da odrzi ravnotezu ni u svojim granicama. Vjecito imaju takve pretenzije jer nijesu zadovoljni uslovima koje imaju.
    Drug koji zivi u Italiji mi je pricao da Albanci kod njih imaju status kao i Afrikanci, to govori o njihovom standardu.
    Srbi na Kosovu u poslednje 2 godine imaji veci natalitet od Albanaca.
    Albanija je vjestacka drzava

Razjasni ovaj komentar.

Page 26 of 79 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)