Page 49 of 655 FirstFirst ... 394546474849505152535999149549 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    ova publika od noćas zaslužuje ovakve utakmice. Samo su falile one žute stolice i njhovo pucanje pa da sve podsjeti na srećne košarkaške dane.
    Quote Originally Posted by Superhik View Post
    A opet, kad se ovako skupimo samo kad je Partizan, Zvezda i majstorica, i eurokup je puna kapa.
    Ove dvije izjave ti ne idu jedna sa drugom. Sa prvom se ne slažem. Sa drugom slažem.
    Sinoćna publika NE zaslužuje ništa bolje od ovog rezultata. Igrati dvije utakmice polufinala, đe se odlučuje učešće u Euroligi i sudbina kluba u narednom periodu, a ne napuniti dvoranu koja ima 4500 mjesta- bruka. A onda u 5. utakmici napuniti dvoranu, ali je sinoć pored žutih stolica koje pucaju, koje ti pominješ, falilo i još nešto čega je bilo još od 1980. godine, od kad sam i ja pratio utakmice košarkaša u SC Morača, a to "nešto" se teško može objasniti mlađim navijačima- ta energija, zanos, ljubav prema košarci i klubu (a ne prema partiji- pri čemu ne mislim na varvare i mnoge druge u dvorani, nego na ogroman broj novokomponovanih posjetilaca). Prije 30 godina nije bilo organizovanog navijanja, ali je bila 100 puta vrelija atmosfera u dvorani i publika je poznavala i voljela košarku. Trebalo je biti dio toga, pa shvatiti. Sastav publike nekad i sad- dva svijeta. Sinoćna atmosfera (bio sam u dvorani) slaba- jedino u zadnjoj četvrtini krenulo jače (kad će ako ne makar tada), ali ni tada maksimalno. Spiker mora da podstiče publiku da se oglasi, da bude glasnija. Prije 30 godina se sportski nije punio samo protiv Zvezde i Partizana, nego i na mnogim drugim ligaškim utakmicama (a grad imao prilično manji broj stanovnika).
    No jasno je odavno zašto je to tako- politika umiješala prste i udaljila mnoge od dolaska u dvoranu. Pri tome ne mislim na nedolazak zbog nacionalne pripadnosti, nego zbog partijskog uplitanja i partijskog "ambijenta" oko kluba i na utakmicama. Mada, osim "partijske politike", ima razloga i u sportskoj politici kluba, tj. u načinu vođenja kluba- forsiranja dovođenja prosječnih igrača sa strane, na uštrb forsiranja domaćih igrača i još ponešto uz to... no aj da ne dužim.

Quote Originally Posted by Killy View Post
    ovaj grad zasluzuje EvroLigu
    Grad da, zbog svih nas koji smo sportski orjentisani i koji smo u tome decenijama, koji smo mnogo ljubavi, vremena i energije dali Budućnosti, ali nisam siguran da je ovakva politika kluba pravi put. Nekad će se i izboriti i igrati Euroliga, možda i osvojiti neki ABA trofej, ali se bojim da će i dalje sve ovo što klub i politikantstvo rade da odbija mnoge ljubitelje sporta i Budućnosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na ex-yu prostoru ne postoji (s izuzetkom Cedevite) klub koji nije politički sponzorisan. Czv, Partizan,Cibona,Budućnost,Olimpija,Igoke,Mzt.. iza svih tih klubova stoje država, grad, partija... ko već. To je žalsona činjenica,al' je tako. Nije Budućnost tu nikakav izuzetak.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Ove dvije izjave ti ne idu jedna sa drugom. Sa prvom se ne slažem. Sa drugom slažem.
    Sinoćna publika NE zaslužuje ništa bolje od ovog rezultata. Igrati dvije utakmice polufinala, đe se odlučuje učešće u Euroligi i sudbina kluba u narednom periodu, a ne napuniti dvoranu koja ima 4500 mjesta- bruka. A onda u 5. utakmici napuniti dvoranu, ali je sinoć pored žutih stolica koje pucaju, koje ti pominješ, falilo i još nešto čega je bilo još od 1980. godine, od kad sam i ja pratio utakmice košarkaša u SC Morača, a to "nešto" se teško može objasniti mlađim navijačima- ta energija, zanos, ljubav prema košarci i klubu (a ne prema partiji- pri čemu ne mislim na varvare i mnoge druge u dvorani, nego na ogroman broj novokomponovanih posjetilaca). Prije 30 godina nije bilo organizovanog navijanja, ali je bila 100 puta vrelija atmosfera u dvorani i publika je poznavala i voljela košarku. Trebalo je biti dio toga, pa shvatiti. Sastav publike nekad i sad- dva svijeta. Sinoćna atmosfera (bio sam u dvorani) slaba- jedino u zadnjoj četvrtini krenulo jače (kad će ako ne makar tada), ali ni tada maksimalno. Spiker mora da podstiče publiku da se oglasi, da bude glasnija. Prije 30 godina se sportski nije punio samo protiv Zvezde i Partizana, nego i na mnogim drugim ligaškim utakmicama (a grad imao prilično manji broj stanovnika).
    No jasno je odavno zašto je to tako- politika umiješala prste i udaljila mnoge od dolaska u dvoranu. Pri tome ne mislim na nedolazak zbog nacionalne pripadnosti, nego zbog partijskog uplitanja i partijskog "ambijenta" oko kluba i na utakmicama. Mada, osim "partijske politike", ima razloga i u sportskoj politici kluba, tj. u načinu vođenja kluba- forsiranja dovođenja prosječnih igrača sa strane, na uštrb forsiranja domaćih igrača i još ponešto uz to... no aj da ne dužim.

Grad da, zbog svih nas koji smo sportski orjentisani i koji smo u tome decenijama, koji smo mnogo ljubavi, vremena i energije dali Budućnosti, ali nisam siguran da je ovakva politika kluba pravi put. Nekad će se i izboriti i igrati Euroliga, možda i osvojiti neki ABA trofej, ali se bojim da će i dalje sve ovo što klub i politikantstvo rade da odbija mnoge ljubitelje sporta i Budućnosti.
    malo da se osvrnem na ovaj mit. nikad na našim stadionima (ne samo našim nego i u regionu) neće biti publike, ne zato što je ta publika lojalnija nego ova nego zato što je svaki događaj bio neka vrsta praznika u gradu. u gradu u koje su se prenosili dvije televizijske stanice, nije bilo fejsbuka i interneta ljudi su bili željni događaja. takođe nijesu bile zastupljene utakmice kvalitetnijih liga pa su ovi što su igrali u morači i pod goricom djelovali kao sportski bogovi. ko će danas naviknut na nba ili evroligaški kvalitet poć da gleda utakmicu aba lige. ljudi se manje interesuju za sport u pravom smislu i više ih zanimaju rezultati druge grčke lige ili zapadne divizije u engleskoj 4. ligi.
    puniće se sala u specijalnim prilikama kao što bi bila evroliga, ali bi opet sala bila prazna na mečevima aba lige. to je surova realnost. sport postaje popularan na azijskom tržištu, a u evropi i pogotovo na našim prostorima njegova popularnost će sve više opadati.
    naravno još jedna od ključnih stvari je i ta da naša đeca nijesu u prvi plan u našem klubu. svako voli poć da vidi svojeg komšiju kako igra, jednostavno ne mogu da se pomirim sa minutažom koju dobija nikola ivanović. sa 17-18 godina njemu su rezerve kod deja radonjića bili di bost i anderson, a onda mu 'propuh u odbrani' ćapin i 'nemoćan kad se zatvori reket' kuk uzimaju 35 minuta. pa nije bilo davno kad je poslije povrede ćapina ivanović eksplodirao.

osvrt na igora jovovića: zelen da vodi jedan klub sa ambicijama koje ima budućnost. ne može on da bude autoritet u klubu u kojem ima igrača koji su stariji od njih. pogotovo se ne može očekivati da u početku karijere nauči da čita igru i improvizuje ako se zna da nije prije toga bio profesionalni košarkaš. sve što zna pokupio je od deja radonjića i može biti samo njegova slabija kopija. s obzirom da ima samo 32 godine trebao bi da uzme u razmatranje da postane pomoćni trener nekome ko gaji drugačiji stil košarke jer smo svi svjesni jednodimenzionalnosti njegove igre. napadi podsjećaju na one rukometne kad se bekovi pasivno rotiraju oko zone 6-0, defanzivno me podsjeća na odbrane luke pavićevića iz najgorih dana naše reprezentacije, jednostavno bilo koji prodorniji plej lako stvara višak koji se može valorizovat. očigledno je da se radi o školovanom i ambicioznom čovjeku, ali ne bi smio biti toliko ponosan i tvrdoglav da ne prihvati promjene i da mu bude ispod nivoa da uči od drugih jer je eto već postao prvi trener. volio bi kad sazrije da ponovo bude trener budućnosti

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Pretpostavljena situacija: dobije Cedevita i sledeci mec, a pred odlucujuci peti u Pg neko ti dŕ milion eura da stavis na kladionicu. Na koga bi stavio? Iskren budi..

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    A sto mislis da je nemoguce veceras dobit? Oni nemaju navijanje, imaju Repesu koji pritiska sudije nonstop. I ako se izgubi veceras u Moraci ce biti totalna ludnica i najbolje navijanje ikad - za pamcenje!

Stavio bi ga na cedevitu jer mi kladionica bas ne ide.
    Moga si pare dobit
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by xxl View Post
    zna li neko da objasni sta je sofro mlatio na tv- da mozda buducnost moze kroz kvalifikacije do evrolige.
    kako se mjenja sistem takmicenja aba lige.interesuje me samo koliko timova ce iduce godine imati pravo nastupa u evroligu kroz rezultate u aba ligi.
    bold
    http://www.kosarka24.com/vesti/evrol...-kvalifikacije
    sta je sa tim coekom, danas bit tako neobavjesten...
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/2015–16_Euroleague

Ođe stoji da će biti + dva mjesta preko Wild card, mada to će vjerovatno dati Rusima i Turcima.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Šta reći o utakmici, osim da se Budućnost prepala pobjede, a da je Cedevita sve to iskoristila. Subotić zaslužio da bude tragičar, krio se po terenu pet utakmica i bježao od reketa kao đavo od krsta.

Sledeća sezona je veliki znak pitanja po pitanju budžeta, ali da se ja pitam prvi korak bi mi bio škartiranje Vitkovca i Popovića - to je no brainer. Ta mjesta mogu popuniti naši mladi igrači. Ili ne moraju, u svakom slučaju, oni nemaju šta da pruže Budućnosti, a ako ćemo iskreno ni većini abaligaša.
    Mislim da bi bilo elementarno korektno sa tvoje strane da si post posvetio tvom mezimcu Igoru Jovoviću i njegovom "uspjehu" jer si bio njegov advokat sve ovo vrijeme.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    175
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Jednu riječ imam za igrače Bud - p'ičke.

Dvije sezone zaredom oni se prosipaju u najvećim momentima, u NJIHOVOJ dvorani. Muda ne postoje u ovome klubu..

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Bokan: "zadovoljan sam Jovovicem". Evo nam jos koju godinu da lomimo glavu s njim..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Bokan: "zadovoljan sam Jovovicem". Evo nam jos koju godinu da lomimo glavu s njim..
    ti si iznenadjen? ne ocekujem nista od covjeka koji je u vrijeme kad sam gleda dzordana i druzinu bio vozac u vracar sa farmericama na po guzice

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Ja iznenadjen, jer je on usa s parama tu i valjda s Jovovicem nije u nikakvim rodbinskim odnosima tako da sam ocekiva da ga posalje doma.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da zakljucim.ne pljuje niko po buducnosti ako na nesto ukazujemo ili kritikujemo.kako god bilo to ostaje moj (i vas) klub.ostaje zal za evroligom jer se i sa katastrofalnim sutom i za 1 i 2 i 3 poena i manjkom cm u visini doslo da jedna lopta odlucie o evroligi.gledano statistiku buducnosti u mecu pomislio bih da su izgubili minimum 20 razlike.

“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
    fukara se obogati.”

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ja iznenadjen, jer je on usa s parama tu i valjda s Jovovicem nije u nikakvim rodbinskim odnosima tako da sam ocekiva da ga posalje doma.
    ti vjerujes da je usa iz ljubavi prema kosarci i da je eto tako pare ulozio jer ne zna sto ce sa njima

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Planinic promasio ladno 50 bacanja, Sehovic ima vise skokova no skoro sva tri nasa centra zajedno.

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    ti vjerujes da je usa iz ljubavi prema kosarci i da je eto tako pare ulozio jer ne zna sto ce sa njima
    Ne naravno i bas zbog toga sto je iz interesa u kosarci i da se ne razbacuje s parama ocekivao sam da Jovovicu uruci otkaz jer sa njim je i ovo iznad svih ocekivanja.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Planinic promasio ladno 50 bacanja, Sehovic ima vise skokova no skoro sva tri nasa centra zajedno.
    dobro zapazanje.bravo za kapitena i domaci za jovovica.
    “Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
    fukara se obogati.”

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Luku Pavicevica treba stavit za trenera.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Daleko od toga da sve pare u Budućnost ulaže Bokan, pogledajte samo listu sponzora na sajtu kluba, mislim da ni jedan klub u ABA nema više sponzora. A i nije da nema koristi, izreklamirao je VOLI žešće po regionu, kapiram da planira da proširi firmu i van granica CG.
    Last edited by chucknorris; 24-04-15 at 10:09.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Super, evo Bokan zadovoljan, svi srećni, ''Igor je napravio veliki uspjeh'' i sve tako.. ne znam samo što se mi pojedini nerviramo.

''Igor je napravio veliki uspjeh osvajanjem drugog mjesta i dvjema pobjedama nad Cedevitom. Lično sam zadovoljan onim što j e ostvario u prethodne dvije godine''

http://www.cdm.me/sport/kosarka/boka...nim-vandalizma
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Ne naravno i bas zbog toga sto je iz interesa u kosarci i da se ne razbacuje s parama ocekivao sam da Jovovicu uruci otkaz jer sa njim je i ovo iznad svih ocekivanja.
    ne razbaca se on budi siguran on ,,svoj'' interes zavrsava bas onako kako treba ali u zabludi si ako mislis da mu je interes da klub napreduje na sportskom planu
    neko rece da pokusava da rasiri svoje poslovanje van granica nadji mi jednog od tih ,,biznismena'' koji je prosiraio svoje poslovanje van CG a da nisu divlje zemlje kao srbija i bosna a valjda ces sam zakljucit zasto je to tako

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Čisto sumnjam da je Bokan u košarkaškom klubu jer je zaljubljenik u košarku prije će biti da mu je neko naložio da MORA biti sponzor slično kao Tomo Čelebić kad je morao biti sponzor fudbalskog kluba a njega je to interesovalo koliko lanjski snijeg
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Znači produžiće Bokan ovome pripravniku?
    E pa zvek.
    Da mi je đe sres` ovoga momčića od Jovovića da mu "objasnim" da nije za taj posa` no da je zaluta` i da ne nagrdio.

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

Ja mislim da nece... Ali vidjecemo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    175
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Koja kesa od trenera jbt... Da mi je samo da upoznam toga što ga je preporučio, da ga priupitam dvije-tri stvari...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    ti si iznenadjen? ne ocekujem nista od covjeka koji je u vrijeme kad sam gleda dzordana i druzinu bio vozac u vracar sa farmericama na po guzice
    Iznenadjen s obzirom da je isti taj Bokan prije jedno po godine, kad je ono Buducnost pocela da se osamostaljuje na drugo mjesto prica kako je ovo veoma vazna godina i kako ce imati dosta uticaja na buducnost Buducnosti. Znam da je isto reka da ako se plasiraju u Euroleague da ce da se pojacaju i stvore regionalno najjaci tim (tako nesto je reka) a ako ne uspiju u tome da ce detaljno da rekonstruisu tim i ambicije. Sjeca li se ko tog kratkog intervjua?

Page 49 of 655 FirstFirst ... 394546474849505152535999149549 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)